• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tombul olmamı istiyor!

gizem_li

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
89
9
298
İstanbul
slm.3 aylık anneyim.doğum sonrası hemen kendimi bir düzene soktum ve eski kiloma dönmeyi başardım.mutluydum.ama neyazıkki kısa sürdü bu sevincim:(eşimin cinsel isteği azaldı gibi oldu son 2 haftadır..işi de çok yoğun gerçi..neyse biraz sıkıştırdım eşimi 'neden istemiyorsun artık beni anne olduğum için mi ?'hayır alakası yok dedi.'sen kiloluyken(yani hamileyken)daha güzeldin.şimdi sırf kemik oldun kilo al lütfen ' dedi:çok üzgünüm: ama ben kiloluyken kendimi çok çirkin hissediyorum.birde sadece kalçamdan alıyorum.kalçam genişleyip duruyor:çok üzgünüm: hala vermem gereken 1-2 kilo varken eşimin bu isteği beni çok üzdü.kilolu olmak istemiyorum.ne yapmam lazım?siz olsaydınız ne yapardınız?eşinizin isteği mi yoksa kendiniziiyi hissettiğiniz gibi mi görünmek isterdiniz?
eşim balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş ama benim fizik yapım öyle değil ne yazıkki ne yapmalıyım?*:a015:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

haydaa kilo alırsın zayıfla derler
zayıflarsın şişman isterim diye tuttururlar
çözemedim şu erkekleri vesselam :1shok:

bebegınızı allah bagıslasın arkadasım
boy kılo oranınız nasıl kı
esınız mı zayıf goruyr sızı yoksa cıdden mı zayıfsınız

bir çok erkek balık etli bayanlardan hoşlanır bu doğru ,
ama bir çok erkekte eşleri anne olduktan sonra hala fit görünmelerini çekemez ve bu yüzden bu tür bahanelerle kadını kandırmaya çalışırlar bence siz eşinize şu anki halinize alıştırmaya çalışın sonuçta fazla kilo en başta sağlık için tehlikeli bişi :kahve:

bı yerde okumusdum erkekler tombol bayanlarla bırlıktelık ıstermıs dıye sanırım dogruymuş.
az bucuk kılo alamazmısınız pekı?..

Kendini aynanın karşısında nasıl görmek istiyorsan öyle olmalısın. zemuszemus

eşiniz sizi zayıf buluyor diye cinsel isteği azaldıysa tercihlerinizi eşiniz deil siz belirleyin bana göre.

Bence zayıf olup ta kocamla problem yaşayacağıma, az bir kilo alıp ortayı bulmaya çalışmak daha mantıklı guclubacismile

Ayy benim eccükk göbişimmm çıksaa hemen sölenio benimki. .
Tamam eşin öyle isteyebilr ama senin isteklerin daha önemli
Sen nasıl mutluysan öyle kal bence ohaoldumsmile

benimki azcık kilo alda elime et gelsin diyo kaydirigubbakcemile3 oysaki sahafe ficudum kilo alrısam bozulur...

boyum 170 ve kilom şuan 62.76 kiloyla doğum yapmıştım. benim sorunum orantılı kilo alamamak aslında.kilo aldığımda kalçam genişliyor..kollarım bacaklarım ince duruyor:(yoksa bende isterim yuvarlak hatlara sahip olmak:çok üzgünüm:
eşime diyorum benimle tanıştığımda da bu görünümdeydim diye ama hamileyken farketmiş,kilolu daha iyi görünüyormuşum:1no2::1no2::1no2:

gayet hos bır bayan canlandı gozumde
evlı olmadıgım ıcın belkı cok net anlayamıyorum ama esın cok mu kılo almanı ıstıyormus
abartı derecesınde mı

gayet hos bır bayan canlandı gozumde
evlı olmadıgım ıcın belkı cok net anlayamıyorum ama esın cok mu kılo almanı ıstıyormus
abartı derecesınde mı

yok hayı sadece 3-4 kilo ama yinede onun isteği gibi görünemeyeceğim biliyorum.zaten bunun için üzgünüm.dokunduğunda eline kemik değil et gelmesini istiyormuş:mymeka:

Peki hamile kalmadan önce zayıf değil miydin, böyle bir isteği yokmuydu, kilo al demiyor muydu? İlk başta biraz saçma bir neden gibi duruyor açıkçası. Ama cidden böyle bir isteği varsa, ben alırdım biraz, biraz tabi.

vücut senin sen kendini nasıl iyi ve sağlıklı hissediyosan o kiloda kalmalısın bence.a.s ayrıca eşin biraz kıskançlık yapmış da olabilir o yüzden hiç aldırış etme.durmak yok yola devam :lepi:

bende bir dönem baya kiloluydum 163 e59 kilo sonra mide rahatsızlığı geçirince 45 lere kadar düştüm ideal kilomdayım şimdi sağlığı öne sür sende deki fazlası midemi yoruyor.benim öle oluyordu da.

Bence mutlululuğunuz için eşinizin söylediklerine kulak verin ama fazla da almayın derim.Erkekleri anlamak zor tombul olursun kızarlar.zayıflarsın sıska derler bu ne yahu aaa bıktık artık.:kahve:

fazla kilonun sağlığınız için çok zararlı olduğunu hatırlatın eşinize.
14 kilo almışsınız ve o kilonuzu istiyor.
ağabeyim doktor ve hep şunu der.
14 kilo ağırlığında 2 tane fileyi taşırken.
ne kadar zorlanırsınız değilmi..
o kilo kalbinize yüklenecek direkt.kalbiniz o, 14 kiloyu taşıyacak.siz nasıl zorlanırsanız kalbinizde o kadar zorlanacak ve kalp için en büyük zarar bu işte.
kilonuza baktımda
normal
zayıfta değilsiniz..
o yüzden sakın bu yanlışa düşüp kilo almayın.
sağlığınız daha önemli olmalı...

Back
X