Bir müddet eşinle toplum içine girme kendine ceki düzen verene kararMerhabalar 10 aylık evliyiz,eşim eltimin kaynımın başkalarının yanında beni kaç oldu rencide ediyor.Sesini yükseltip bana bağırıyor.Bunu söylediğimde kabul etmiyor kabul etmezken bile bağırıyor.Öfke kontrolü var psikiyatriye gitmeye başladı doktor ilaçlık bişeyin yok deyip gönderiyor.Eşim memur amirleri var onlara çıkaramadığı sesini bana çıkarıyor hep yapıyor diyemem ama yapınca gözlerim doluyor.Valizimi hazırlıyorum şuan ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum 2 hafta.Dayanamıyorum onun bu kötü tavrına ağlamaktan mahvoldum
Görümcemlere yemeğe davetliydik bir akşam. Bizimle beraber başka bir akrabalarını daha davet etmişler. Yemek masasında adam bir şey anlatırken eşi de bir şeyler söyledi. Adam elini havaya kaldırdı dövecek gibi, eşine; “çarparım şimdi, lafımı ne kesiyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Kadın hiç sesini çıkarmadı. Felaket sinirlendim ama ben de bir şey diyemedim o an. Kimse bir şey demedi adama. Hala kızarım kendime o an sessiz kaldığım içim. Çok zor. İnşallah düzelir eşiniz.Merhabalar 10 aylık evliyiz,eşim eltimin kaynımın başkalarının yanında beni kaç oldu rencide ediyor.Sesini yükseltip bana bağırıyor.Bunu söylediğimde kabul etmiyor kabul etmezken bile bağırıyor.Öfke kontrolü var psikiyatriye gitmeye başladı doktor ilaçlık bişeyin yok deyip gönderiyor.Eşim memur amirleri var onlara çıkaramadığı sesini bana çıkarıyor hep yapıyor diyemem ama yapınca gözlerim doluyor.Valizimi hazırlıyorum şuan ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum 2 hafta.Dayanamıyorum onun bu kötü tavrına ağlamaktan mahvoldum
Çok üzüldüm. En sevmediğim durumlardan biri. Daha yolun başındasınız Allahtan beraber gidin terapiste. Hatta başka başka terapistlere. Bunu çözün göz ardı etmeyin.Merhabalar 10 aylık evliyiz,eşim eltimin kaynımın başkalarının yanında beni kaç oldu rencide ediyor.Sesini yükseltip bana bağırıyor.Bunu söylediğimde kabul etmiyor kabul etmezken bile bağırıyor.Öfke kontrolü var psikiyatriye gitmeye başladı doktor ilaçlık bişeyin yok deyip gönderiyor.Eşim memur amirleri var onlara çıkaramadığı sesini bana çıkarıyor hep yapıyor diyemem ama yapınca gözlerim doluyor.Valizimi hazırlıyorum şuan ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum 2 hafta.Dayanamıyorum onun bu kötü tavrına ağlamaktan mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?