- 24 Ağustos 2017
- 80
- 19
- 3
- Konu Sahibi kelebek2207
Hormonlarından sadece birisi yükselmedi. O da sperm oluşumunu sağlayan hormon.Zaten bana açıklama yaparken de yalan söylemiş. Doktora gidince ortaya çıktı. Ne güzel en azından siz iyisiniz. Olumlu şeyler söylediğimde beni melek misin diye suçluyor. İyilikler bile gözüne batıyor. Çocuk olmadan bıktım.Allah razı olsun.Benim eşim de azospermi hastası. Biz de en başta her şeyi konuştuk. 3 yıl oldu, çok şükür mutluyuz. Biz de Kaan Hoca ile tedavi görüyoruz. Şu an sperm oluşup oluşmadığını bilmiyoruz ama eşimin hormonları büyük oranda düzeldi.
Sizi şu açıdan anlayabiliyorum : Benim eşim çok uysal bir insan. Rahatsızlığı olduğu için iki kat üzerime düşüyor. Bu eksikliği (benim için eksiklik sayılmasa da o öyle görüyor) başka yönlerden kapatmaya çalışıyor. Ama böyle uysal bir insan bile Kaan Hoca ya gitmeden önce, ilaç kullanmıyorken birkaç ay bahsettiğiniz gibi ufak şeylerden kavga çıkarıyordu. Uzun zaman anlayamamıştım sebebini. Sonra oturup konuşunca bunun kendini eksik hissetmesinden ve buna bağlı olarak beni kaybetme korkusu oluştuğundan kaynaklandığını anladım. Şu anda tedavinin etkisi ile kendini daha iyi hissettiği için psikolojik olarak da daha güçlü ve iyi.
Azospermi hastası bir eşe yoldaşlık etmek kolay değil. Eşimizi motive etmek, moral vermek için büyük rol düşüyor bize. Allah yardımcımız olsun.