- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Şaşkınlıkla okudum, benim eşim bu teklifi yapacağına aldatsın, aldatması karaktersizliğini gösterir ama böyle biley sapıklık helak olma sebebi bu millete ne oldu allahım domuz eti çok mu yedik .Bence de iğrenç bir teklif. ama sadece teklif aşamasında bu zorlama yok bişey yok.
Benim de bazı fetişlerim vs var diyelim ama karşı taraf kabul etmedik ten sonra bi daha dile getirmedim.
Şu son zamanlar swinger pek bi moda oldu bence adam bunu duymuş araştırmış merak da etmiş, karısını yoklamak gibi bi hatada bulunmuş. Sert tepkiyi alınca da sinmiş. Zarar geleceğini düşünmüyorum şu aşamadan sonra.
Bence yeterince kavga edilip sonra bu konu bi daha hiç açılmamak üzere kapansın diyerek hiç olmamış gibi devam edebilir iki taraf da.
artık sapıklık olarak görülmüyor ki tercih deniliyor normalleşti yani hatta ilerleyen zamanda yapmayanı ayıplayacaklar artıkŞaşkınlıkla okudum, benim eşim bu teklifi yapacağına aldatsın, aldatması karaktersizliğini gösterir ama böyle biley sapıklık helak olma sebebi bu millete ne oldu allahım domuz eti çok mu yedik .
yahu domuzun ne suçu var şimdi? siz hiç kıskançlık cinayeti işleyen dana gördünüz mü?Şaşkınlıkla okudum, benim eşim bu teklifi yapacağına aldatsın, aldatması karaktersizliğini gösterir ama böyle biley sapıklık helak olma sebebi bu millete ne oldu allahım domuz eti çok mu yedik .
yada domuz eti yiyen kıskanmıyor ama koyun eti yiyen bizde koyun gibi salakmı oluyoruz gibi.yahu domuzun ne suçu var şimdi? siz hiç kıskançlık cinayeti işleyen dana gördünüz mü?
umarım üyeliğin birilerin eline geçmiştirfake değil arkadaşlar göz aşinalığınız vardır bana, ama keşke fake olsaydım ..
Eşini kıskanmayan tek yaratıktır, o yüzden lanetlenmiştir, böyle bir konuda domuz mu dikkatinizi çekti, bunu normal görmek bile delilik, ahlaksızlık şimdi ahlaksızlığada ahlaksızlık diyemiyoruz tercihmiş yahu ne tercihi insan özgürlük sınırını iyice Aştı, farkında değil kimse bu düzenin-düzensizliğin nereye gittiğinin bir gün duvara toslayınca öğreniriz heralde.rabbim hidayet versin hepimizeyahu domuzun ne suçu var şimdi? siz hiç kıskançlık cinayeti işleyen dana gördünüz mü?
arkadaşım ne konuşması. söylesen nolacak. şaka gibisin ha.diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
yanlış biliyorsunuz, eşini kıskanmayan tek yaratık değildir, çünkü hayvanların çoğu tek eşli değildir. kaldı ki domuzun haram kılınması da eşini kıskanmamasıyla alakalı değil, Arap toplumunca yağlı olduğu için etinin çabuk bozulmasıyla bu sebeple de pis olarak kabul edilmesiyle ilgilidir.Eşini kıskanmayan tek yaratıktır, o yüzden lanetlenmiştir, böyle bir konuda domuz mu dikkatinizi çekti, bunu normal görmek bile delilik, ahlaksızlık şimdi ahlaksızlığada ahlaksızlık diyemiyoruz tercihmiş yahu ne tercihi insan özgürlük sınırını iyice Aştı, farkında değil kimse bu düzenin-düzensizliğin nereye gittiğinin bir gün duvara toslayınca öğreniriz heralde.rabbim hidayet versin hepimize
ha 2 gün sustun. üyelik elemi geçirildi ne.aynen cevap bekledi benden, 2 gün mide bulantısıyla gezdim resmen
çok ağır bi yazı bence. herkesin kendi hayatı, kendi yaşantısı. ben olsam boşardım diyebilirsiniz..ama boşa boşa neredeyse her cumlede boşa yazmışsınız. hele ki son cumleni "namusun varsa boşa" da ne demek! umarım yanlış anlamışımdır!
kötü düşüncen yok demek. sıradan şeyler zaten bunlar. pesne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşke
diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
Aynı düşünmek zorunda değiliz zaten iyide bunları yaşayan kişiler benim Yaşadığım toplumun bozulmasına sebep oluyor, örf âdetler toplum düzeninin bozulmaması için vardır, benim kadar özgürlüğüne düşkün biri olamaz, hayatımda emir almadım ne babamdan ne kocamdan ama bu sapıklık özgürlük falan değil psikoloğlarda bunun tedavisi var gitsin böyleleri Islah edilsin..yanlış biliyorsunuz, eşini kıskanmayan tek yaratık değildir, çünkü hayvanların çoğu tek eşli değildir. kaldı ki domuzun haram kılınması da eşini kıskanmamasıyla alakalı değil, Arap toplumunca yağlı olduğu için etinin çabuk bozulmasıyla bu sebeple de pis olarak kabul edilmesiyle ilgilidir.
kaldı ki dini yorumlar yasak dikkatinizi çekerim.
ahlak konusunda da farklı düşünüyoruz. zorlama olmadığı ve rızaya dayalı olduğu sürece kişilerin yaşadıkları kendilerini ilgilendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?