Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Şaşkınlıkla okudum, benim eşim bu teklifi yapacağına aldatsın, aldatması karaktersizliğini gösterir ama böyle biley sapıklık helak olma sebebi bu millete ne oldu allahım domuz eti çok mu yedik .

Şaşkınlıkla okudum, benim eşim bu teklifi yapacağına aldatsın, aldatması karaktersizliğini gösterir ama böyle biley sapıklık helak olma sebebi bu millete ne oldu allahım domuz eti çok mu yedik .
artık sapıklık olarak görülmüyor ki tercih deniliyor normalleşti yani hatta ilerleyen zamanda yapmayanı ayıplayacaklar artık

yahu domuzun ne suçu var şimdi? siz hiç kıskançlık cinayeti işleyen dana gördünüz mü?

Bu eslere ben hayretler icinde bakiyorum artik
Birgun bir bakiyoruz esim benle yillardir birlikte olmuyor isteksiz diye bir konu
Ertesi gun bunun gibi cinsel sapkinliklarla dolu konu
Nereye gidiyoruz boyle
Interneti iletisim araclarinin suyunumu cikardikki bu hallere dustuk
Inaninki cikamiyorum isin icinden.bu sekilde bir teklif alsam arkama bile bakmadan giderdim
Zira beni yaninda baska bir erkekle hayal edecek kadar gozu donmus bir adam beni aldatabilirde

yahu domuzun ne suçu var şimdi? siz hiç kıskançlık cinayeti işleyen dana gördünüz mü?
yada domuz eti yiyen kıskanmıyor ama koyun eti yiyen bizde koyun gibi salakmı oluyoruz gibi.
yada tavuk yedik diye yumurtlamalımıyız.
balık yedik diye su altında yaşayabilirmiyiz,
solungaçlarmızda çıkarmı..
kafamda deli sorular

Eşini kıskanmayan tek yaratıktır, o yüzden lanetlenmiştir, böyle bir konuda domuz mu dikkatinizi çekti, bunu normal görmek bile delilik, ahlaksızlık şimdi ahlaksızlığada ahlaksızlık diyemiyoruz tercihmiş yahu ne tercihi insan özgürlük sınırını iyice Aştı, farkında değil kimse bu düzenin-düzensizliğin nereye gittiğinin bir gün duvara toslayınca öğreniriz heralde.rabbim hidayet versin hepimize

diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
arkadaşım ne konuşması. söylesen nolacak. şaka gibisin ha.
adam eş değiştirme diyor sen hala görümceme desemmi diyorsun. desen nolacak. ayıplayacaklar. ee devam edecekmisin o zaman. konu garip cevaplar daha garip. neyse.

buradaki konuları okuyunca ya ben uzayda yaşıyorum yada konu sahipleri diyorum. akla gelmeyecek, daha önce duymadağım şeyler oluyor ve gerçekten şaşıyorum gerçek mi bunlar diye

Bu nasıl bır teklıftır anlayamadım ?.Daha neler gorecegız duyacagız kımbılır dunyanın çivisi çıkmız hanımlar

yanlış biliyorsunuz, eşini kıskanmayan tek yaratık değildir, çünkü hayvanların çoğu tek eşli değildir. kaldı ki domuzun haram kılınması da eşini kıskanmamasıyla alakalı değil, Arap toplumunca yağlı olduğu için etinin çabuk bozulmasıyla bu sebeple de pis olarak kabul edilmesiyle ilgilidir.
kaldı ki dini yorumlar yasak dikkatinizi çekerim.
ahlak konusunda da farklı düşünüyoruz. zorlama olmadığı ve rızaya dayalı olduğu sürece kişilerin yaşadıkları kendilerini ilgilendirir.

Kimi sekste pozisyona girmeyi ayıplar..
Kimi oralı,kimi analı..

Kimi hayal edip fantezi kurmayı sever..
Kimine bunlar sapıklık arz eder..

Kimi kocasının önünde bile soyunamaz..

Yani demem o ki,çiftlerin cinsellik sınırları sadece kendilerini bağlar..

Karı koca nasıl mutlu oluyorlarsa o şekıl devam ederler..bu bana normal gelir yada gelmez..

Gayet doğru anladınız çünkü adamın namussuzluğuna ortak demek kendi de namussuz demek. Emin ol hayat kadınları o tür kadınlardan daha namusludur en azından ekmek parası kazanıyor çocuğuna bakıyor deriz. Diğeri aile kutsallığına ihanet, çocuklarına ihanet, toplumun ahlakına ihanettir. Bu benim görüşüm ve anlaşılıyorki aynı görüşte değiliz. Burda bana değil konu sahibine görüşünüzü yazarsanız mesaj daha doğru yere gidecektir çünkü ben sizi anlamayacağım :)) Birde sadece ben değil bütün kadınlar kulübü üyeleri neredeyse boşan diyor..

kötü düşüncen yok demek. sıradan şeyler zaten bunlar. pes

diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur

senden yana olmak derken...

görümcen kardeşine yapma etme başkasıyla yatasına izin vermemi diyecek nasıl yani senden yana olucak

hadi senden yana oldu sonuç ne olucak bu adamla aynı evde olmak ve aynı yatağa yatmak hatta birlikte olmak bile iğrenç bu lafından sonra bence bir an önce boşan ve uzaklaş bu adamdan

Aynı düşünmek zorunda değiliz zaten iyide bunları yaşayan kişiler benim Yaşadığım toplumun bozulmasına sebep oluyor, örf âdetler toplum düzeninin bozulmaması için vardır, benim kadar özgürlüğüne düşkün biri olamaz, hayatımda emir almadım ne babamdan ne kocamdan ama bu sapıklık özgürlük falan değil psikoloğlarda bunun tedavisi var gitsin böyleleri Islah edilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…