Eşim uykusunda konuştu

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
eşim uykusunda konuşan biridir.gündüz yaşadıklarının bazılarını konuşur net birşekilde.
mesela " o araba oraya mı konur abi der"
dün gece pınar diye bi kadının ismini söyledi.
çok zengin oldum pınar dedi.
sinirim bozuldu sabah kalkınca sordum sakin bir tavırla
hafif gülümseyerek belkide manita yapmışımdır dedi.
şu zamana kadar herhangi bir ihanet denebilecek en ufak birşeyi olmadı ama kafamada takılmadı değil.
siz olsanız sıkıştırırmısınız yoksa çok üstünde durulacak birşey değilmi...:44:

ben yapım gereği duramam sıkıştırırım

sorarım kım bu pınar dıye hatta mutlka abulmaya çalışırım

öledurup duruken ağızdan çıkarmı heleki uyurken resmen bilinç altı ortaya çıkmış

zengın olup pınarlaa haa deyıp deyıp kımse o pınar söletene kadar rahat bırakmazdım

ama bu benım düşüncem iç güdüsel olarak yapıcam davranış olur

siz tepki vermek istemıyorsanız üstelemeyın çünkü kızıp kalbınızı kırabılır yada kıskanılıyorum dıye havalara gırebılır eşiniz

Son düzenleme:
Benim eşimde konuşur hep geceleri......... ve ben de yaklaşır yanına dinlerim ne söylicek diye hatta bazen soruyorum başka başka diye.......... ama hiç öyle bayan ismi söylemedi ama ben de aynı şeyi yapıp sorgulardım eşimi.... .Kimden bahsediyorsun diye.......:26: ........

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmış olup içeriğe uygun olması için başlık değiştirilmiştir.

bir yandan sıkıştırmak istiyorum ama dediğin gibi kalbimi kırabilir veya tartışabiliriz.
hafta sonun tatil planımız var gölge olsun istemiyorum.
ama huzursuz olmadımda değil açıkçası.

Amann bosverin bence
Hic keyfinizi kacirmayin
Ben de cook konusurum uykumda o isim sagdan soldan tv.den aklinda kalan bile olabilir
Ben de gecen gokhann gokhann diye sayiklamisim
Kimdi o gokhan biliyomusunuz taaa yillar once - gumus dizisindeki baharin kocasii
Allahim ne alaka yani adamin yuzunu bile hatirlamiyorum
Ama ruyamda kendimi orda gordum iste
Yapacak bisey yok ruyaa bu.

insan hiç tanımadığı kimseyi bile rüyasında sayıklayabiliyormuş canlı örneğiyim.....çok gezerim çok sayıklarım...ama süleyman adında kimseyi tanımadığım halde bir gece kalkıp evin içinde haldır haldır gezmişim süleyman nerde diyeeşim anlattı sabah ben şokkk....muhteşem sülümanı mı kast ettim acaba bilemiyorum çünkü hiç hatırlamıyorum.....pek dizi de izlemem oysa...nerden girdiyse girmiş işte birşekilde

hahahaha sabah sabah beni güldürdünüz rabbim de sizi güldürsün inşallah "muhteşem sülüman" hahaha
çok iyi yaaa

Ben olsam sıkıştırırım tabi bu sizin ilişkinizle alakalı yani ben karşılığında belki manita yapmışımdır şeklinde konuştuğunu düşünemiyorum bile basarım kıyameti

Gerçi dediğiniz doğru annemde geçen gün ahmeet ahmeet diye bağırıyodu rüyasında babam 3 gün küstü ama ahmet diye birini tanımıyo bile

=) ayy güldürdün beni de ya
eşin ne tepki verdi bu duruma merak ediyorum.

Canım tanımadğı insanların adını söyleyebilir olan bir şey bu.Takma kafana.
Benim eşimde gece uyurken çok romantikleşiyor.Horlayarak serenat yapıyor bana

benim eşimde ve kardeşlerinde uykuda konuşmak genetik gibi birşey.
eşim bazen çok alakasız şeyler söylüyo bazende etkisinde kaldıkları tekrarlıyo.
bazende beni uyandırır alakasız birşey sorar tekrar uykuya devam eder.
sabah kalkınca söylüyorum hatırlamıyorum diyo.
hafta sonu tatilimiz olmasaydı kötü olacaktı epey sorguya çekecektim ama dua etsin mafetmek istemiyorum.

=) ayy güldürdün beni de ya
eşin ne tepki verdi bu duruma merak ediyorum.

ya çok takılmadı çünkü alıştı artık benim uyku hallerime....yeni evliyken olsaydı muhtemelen kıyamet kopardı....okadar çok saçmaladığım için uyurken artık garipsemiyor garibim....

bir gece de eşim çekmiş yorganı kafasına kadar arkası da dönük....uyur uyanık durumdayım ama eşimi başka bir erkek olarak görüyorum...allahım üstüme geliyor sen kimsin falan derken noldu diye iyice yaklaşınca ben çığlığı bir bastım...bu ve bunun gibi pek çok şey yaşıyoruz çoğunu hatırlamam bile....yüzüğümü kaybettiğimi görürüm kalkıp ararmışımyatağın içinde birşey olduğunu iddia edip kakışıp kalırmışım....hatırlamamak çok kötü oluyor ama....

bence abartılacak bir durum değil. bayanlar olarak biraz takıntılı ve sorgulayıcıyız evet ben de düşünür kafaya takardım ama bilinç altına sadece kendi yaşadığı olaylar lanse etmiyor.

bir çok arkadaşımız da örnek vermiş başından geçenleri.

eşinin "belki de manita yapmışımdır" söylemi bana kalırsa size tabiri caizse bir yem atmış. kızdırmak ya da kıskandırmak amaçlı.
başka bayan ile ilişkilerde ! erkeklerin dürüst olacağını sanmıyorum. mimiklerden de kendini ele verirdi anlardınız gerçek olsa.

takmayın tatilinizin tadını çıkarın.

Son düzenleme:

senin vakaların daha vahimmiş=) kuzenim birgün tavalete gidiyorum diye kalk sen camı aç tam gidiyoken teyzem yakalamış.
dikkat et yaniii=)

çok sağol canımm..

ben çok deli uyurum, çok rüya görürüm. bir gün eşime bir tane çakmışım. ah sesiyle uyandım. bir baktım gözünü tutuyor... hem gıcık olmuş hemde gülüyordu... neden yaptın, ne gördün rüyanda dedi. hatırlamıyorum demiştim. ama kesin hak etmişsindir diyede ekledim... bir şey değil adam bir gün işe mor gözle gidecek...

eşim konuşur bazen, seni çok seviyorum der öper, uyumaya devam eder. ilk başlarda uyanık sanıyordum, aa uyumadınmı diyeceğim an horlamaya başlıyordu. arada güler, ağlar gibi olur...

başka isim söyleseydi eşim bana, kesin hesap sorardım...

senin vakaların daha vahimmiş=) kuzenim birgün tavalete gidiyorum diye kalk sen camı aç tam gidiyoken teyzem yakalamış.
dikkat et yaniii=)

onun değişiğini bende yapmıştım bekarken....arkadaşımın beni çağırdğını görüyorum rüyamda ve birtaraftan da kalkıp koltuğun tepesine dikilmişim camı açmaya çalışıyormuşum ablam zor ikna etmiş kimse yok diye....ben nasıl inatlaşıyormuşum bekliyor ayıp olur küser diyormuşum hey allahım ya...düşüp geberip gidecekmişim nerdeyse,hala bekler küser diye onu dert ediyormuşum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…