insan hiç tanımadığı kimseyi bile rüyasında sayıklayabiliyormuş canlı örneğiyim.....çok gezerim çok sayıklarım...ama süleyman adında kimseyi tanımadığım halde bir gece kalkıp evin içinde haldır haldır gezmişim süleyman nerde diyeeşim anlattı sabah ben şokkk....muhteşem sülümanı mı kast ettim acaba bilemiyorum çünkü hiç hatırlamıyorum.....pek dizi de izlemem oysa...nerden girdiyse girmiş işte birşekilde
eşim uykusunda konuşan biridir.gündüz yaşadıklarının bazılarını konuşur net birşekilde.
mesela " o araba oraya mı konur abi der"
dün gece pınar diye bi kadının ismini söyledi.
çok zengin oldum pınar dedi.
sinirim bozuldu sabah kalkınca sordum sakin bir tavırla
hafif gülümseyerek belkide manita yapmışımdır dedi.
şu zamana kadar herhangi bir ihanet denebilecek en ufak birşeyi olmadı ama kafamada takılmadı değil.
siz olsanız sıkıştırırmısınız yoksa çok üstünde durulacak birşey değilmi...:44:
insan hiç tanımadığı kimseyi bile rüyasında sayıklayabiliyormuş canlı örneğiyim.....çok gezerim çok sayıklarım...ama süleyman adında kimseyi tanımadığım halde bir gece kalkıp evin içinde haldır haldır gezmişim süleyman nerde diyeeşim anlattı sabah ben şokkk....muhteşem sülümanı mı kast ettim acaba bilemiyorum çünkü hiç hatırlamıyorum.....pek dizi de izlemem oysa...nerden girdiyse girmiş işte birşekilde
=) ayy güldürdün beni de ya
eşin ne tepki verdi bu duruma merak ediyorum.
ya çok takılmadı çünkü alıştı artık benim uyku hallerime....yeni evliyken olsaydı muhtemelen kıyamet kopardı....okadar çok saçmaladığım için uyurken artık garipsemiyor garibim....
bir gece de eşim çekmiş yorganı kafasına kadar arkası da dönük....uyur uyanık durumdayım ama eşimi başka bir erkek olarak görüyorum...allahım üstüme geliyor sen kimsin falan derken noldu diye iyice yaklaşınca ben çığlığı bir bastım...bu ve bunun gibi pek çok şey yaşıyoruz çoğunu hatırlamam bile....yüzüğümü kaybettiğimi görürüm kalkıp ararmışımyatağın içinde birşey olduğunu iddia edip kakışıp kalırmışım....hatırlamamak çok kötü oluyor ama....
bence abartılacak bir durum değil. bayanlar olarak biraz takıntılı ve sorgulayıcıyız evet ben de düşünür kafaya takardım ama bilinç altına sadece kendi yaşadığı olaylar lanse etmiyor.
bir çok arkadaşımız da örnek vermiş başından geçenleri.
eşinin "belki de manita yapmışımdır" söylemi bana alırsa size tabiri caizse bir yem atmış. kızdırmak ya da kıskandırmak amaçlı.
başka bayan ile ilişkilerde ! erkeklerin dürüst olacağını sanmıyorum. mimiklerden de kendini ele verirdi anlardınız gerçek olsa.
takmayın tatilinizin tadını çıkarın.
senin vakaların daha vahimmiş=) kuzenim birgün tavalete gidiyorum diye kalk sen camı aç tam gidiyoken teyzem yakalamış.
dikkat et yaniii=)
çok şüpheli:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?