Eşim uykusunda konuştu

Üstüne gidilecek bir şey yok canım. Takma kafana rüya bu. Bir film diziden bile olabilir. ''Ama aklıma takıldı'' diyerek tekrar sorabilirsin.
Benim eşimde yorgun olduğunda rüyasında rusça konuşur, satış yapar, müşterilerle sohbet eder. Ayda bir kere müşteri listesini çıkarır bana çoğu kadındır.
Ama şüphelenecek bir durum olmadığı için üstüne gitmem.
Hani telefonlarıma cevap vermese, eve geç gelse, bana haber vermeden arkadaşlarınla takılsa, gizli gizli tel, bilgisayar kullansa o zaman ''hoopp kim bunlar'' diye tepesine çıkardım

ayy insanın içine kurt düşer ya, ben olsam merakımdan çatlardım :18:
yani normalde konuşmasa rüya görmüştür diyip kafaya takmayabilirdim ama,
sizin eşiniz her zaman konuşuyormuş,yani ufak bir araştırma yap ama çokta sıkıştırma.

Ne yapacaksın? Neye karar verdin?

herkez kafaya takılacak bir durum değil dediği için içim rahatladı tabi.
ama akşama kavga etmeyecek şekilde sorarım rüyamı gördün tanıdığın birimi tarzında.
kavga etsem bana zarar
haberim bile olmayan şeyden beni sorumlu tutuyosun der oda gerilir.
zaten "zengin oldum pınar demişti.."
zenginde olmadığına göre...
öyle birşey var diyelim ki zaten gece hep konuşan adam aynı ismi söylemeyi devam ettirir.
düşüncelerim bunlar canım...

ben de bir arkadasimin ismini sayiklamisim esim kusmus bana. neden kustun diyorum sen daha iyi bilirsin diyor. sonunda soylemisti :) halbuki alakasi yok

yıllar once ruyamda İsmail dıye bırının adını sayıkladım. bekardım İsmail dıye bırakın sevgılıyı arkadaşım bıle yoktu. herhalde ilerde evleneceğim kişinin adı olmalı bu dedim aradan on sene gectı evlendım ama İsmail dıye bır tanıdığım hala yok
evet haklısınız kım olsa kuşkulanır ama basıt bı ruyada olabılır

Bende geçenlerde bir erkek ismi sayıklamışım gökhanmıydı neydi hatırlamıyorum bile şuanda eşim sabah sordu kim felan diye birde kızıyor bende gülüyorum vallahi hatırlamıyorum canım diyorum ben gülünce daha çok kızıyor hayatımda öyle bir isim tanımadım diyorum kim diyor baya kızmıştı haklı bende duysam eşimden bayan ismi kızardım ama rüya işte tanımadığın isimi sayıklamıştım bende olabiliyor yani bence takılmayın ben rüyamı bile hatırlamıyordum eşim bana sorduğunda.

sakın konuyu açıp keyfinizi bozma para mara zenginlik konuları olunca geyik yaparsın pınarla yersin falan ne biliyim
üzmeyin gülün geçin zaten Allah korusun oyle birşey varsa eninde sonunda ortaya çıkar
mutlu olmanız dileğiyle

Takilmayin böyle seylere.
Tatil arefesinde tadinizi kacirmayin.
Bende uykumda cok konusurum, hatta destan yazarim o sekilde.
Esim artik dinlemiyor bile ne dedigimi, o derece yani:)
" bu gece yine destan yazdin" diyor " ne dedim" diyorum.
" bilmiyorum, dinlemedim" diyor.
Artik cocuklar bile gülüyor, bazen gündüz üzeri söyle bir uzandigimda bile konusuyorum, cocuklarin kahkasina uyaniyorum.
Ama konustugum seyleri söylediklerinde nicin söyledigimi bile hatirlamiyorum.
Muhtemelen esinizde kimden bahsettigini bilmiyordur.

Son düzenleme:
Ne olacak ben insanlar karşımdayken bile bazen yanlış isimler söyleyebiliyorum mesela Leyla diyeceğim Berrin diyorum. Bilinçaltı bu, kaldı ki adam rüyasında demiş, sorsan belki onu bile hatırlamaz sen de bak bak kesin bişey var bu işte hatırlıyo da bana söylemiyo diye düşünürsün. BDV'ye başrol oyuncusu olacam diye bu kadar pimpiriklenmeyin yahuu

Eşinizin Facebook ta hesabı yok mu? Varsa bir bakın arkadaşlarına gerçekten Pınar diye birisi var mı? Ben de konuşurum bazen hem de saçma şeyler. Canınızı sıkmayın bence.

Bence esınızın ruyasında abuk subuk konusmasından zıyade burada asıl onemlı olan sonrasında yaptıgı acıklama...ne demek 'belkı de manıtam vardır'??? bu ne laubalı, kustah ve saygısızca bır uslup yahu!!!...gercı demek kı kusura bakmayın ama sızden de yuzunuze bu sekılde edepsızce konusacak cesaretı almış; kendınızı yeterınce saydırmamıssınız....sankı evlılıgınızı ve sızı cok da fazla benımsemıyor, saymıyor gıbı geldı bana....bır sekılde onun gozunde gardınız dusmus.....bana kalırsa en kısa sure ıcınde derdının, sızınle alıp veremedıgının ne oldugunu konusmayı deneyın onunla...

Son düzenleme:

deren arkadaşım kızma ama evlilikte eşlerin her söylediği laf için böyle başının etini yemek doğrumu bence hiç doğru değil
benim eşimin böyle konuştuğu çok olur mesela saçını yapar evden çıkarken e hadi ama derim acele ederim kızlar beni beğensin diye süsleniyorum der, güler geçerim yada üstünü giyinirken aynanın karşısında kendine bakar tamam tamam yakışıklısın derim kızlarda öyle söylüyo zaten der, hani bir günde üzerinde durmadın başının etini yemedim hatta saygısızlık olarak bile algılamadım algılamamda yapacak adam zaten söylemez, ama sizin yanınızda başka bir bayana öff be kalçalara bak gibi bişi diyosa ona sözüm yok o çok çirkin bişi,

ama arkadaşın konusunda olduğu gibi ufak tefek söylemler yüzünden evliliğinizi huzurunuzu bozmayın derim

Son düzenleme:

aradaki şakalaşmalara bağlı değişir o... eşimde bazen bana der. bakarım bak (açık reklam vs), felan diye. hadi bak, sabah akşam o malum reklamı telefonuma indirip bakmassam diye tehdit ederim onu. bazen sinir etmek için telefonda biriyle konuşur gibi yapar,, bende tamam sen git, benide çağırdılardı zaten iyi oldu derim. yada gıdıklarım.... şakalaşırız...

benim eşimde ilk evlendiğimiz aylar görümcemin ismini sayıklamıştı rüyasında.birkaçkerede eşimi uyandırmak için seslendiğimde görümcemin ismini söyleyerek tamam uyanıyorum dedi.beni görümcem zannetti.rüya aleminde evli olduğunu alışması birkaç ayını aldı.

belkide eski sevgilisidir. bazen bazı şeyleri fazla sorgulamamak gerekir.

benim eşimde bazen rüyasında konuşur anlamsız saçma sapan şeyler söyler bence çok üstünde durma.rüya görmüştür belki tekrarı olursa hesap sorarsın

benim eşimde geçen gece filiz dedi sabah kıyameti kopardım filiz kim diye yemin etti hiç öle bi tanıdığım yok die. ama çok kötü bi duygu. bilmiyorum. yemin etmeden öncede çok acaip tepki verdi. yeter artık falan diye. bıktım usandım diye. ben çok rüya görüp eşime sinirli uyanırım ve tavır yaparım. ama bunu kendi sayıkladı bende yarası olan gocunur dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. sonra gelip özür diledi ama hala içim rahat diil :26:

sıkın sıkın dahada sıkın kocalarınızı ki iyice bunalsınlar

eşimin facebook hesabı varda girmiyo bile artık. 1 ay geçiyo aradan facesime bakayım bi pas tuttu diyo=)
onun dışında belki "manita yapmışımdır" derken şaka maksatlı kızdırmak için.
arkadaşın dediği gibi bir saygısızlık yok ortada ha bu şaka bana yapılır umursamam ama bir başkası kaldıramaz o ayrı.
rüya olayında olduğu gibi kafama takıldı ama başkaları takma dedi.
bende bazen derim ama hafif birşekilde söylerim onun şakada olsa kaldıramayacağı türden olmaz.
bu tarz şeyleri büyütürsek ciddi şeyleri ne yapacağız?
rüya konusuna gelince burdaki arkadaşlara çok teşekkürler.sağolun verdiğiniz güzel fikirler için.
e bir daha olursa o zaman daha farklı olur.şimdilik ses etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…