Ne yapacaksın? Neye karar verdin?
Bence esınızın ruyasında abuk subuk konusmasından zıyade burada asıl onemlı olan sonrasında yaptıgı acıklama...ne demek 'belkı de manıtam vardır'??? bu ne laubalı, kustah ve saygısızca bır uslup yahu!!!...gercı demek kı kusura bakmayın ama sızden de yuzunuze bu sekılde edepsızce konusacak cesaretı almış; kendınızı yeterınce saydırmamıssınız....sankı evlılıgınızı ve sızı cok da fazla benımsemıyor, saymıyor gıbı geldı bana....bır sekılde onun gozunde gardınız dusmus.....bana kalırsa en kısa sure ıcınde derdının, sızınle alıp veremedıgının ne oldugunu konusmayı deneyın onunla...
Bence esınızın ruyasında abuk subuk konusmasından zıyade burada asıl onemlı olan sonrasında yaptıgı acıklama...ne demek 'belkı de manıtam vardır'??? bu ne laubalı, kustah ve saygısızca bır uslup yahu!!!...gercı demek kı kusura bakmayın ama sızden de yuzunuze bu sekılde edepsızce konusacak cesaretı almış; kendınızı yeterınce saydırmamıssınız....sankı evlılıgınızı ve sızı cok da fazla benımsemıyor, saymıyor gıbı geldı bana....bır sekılde onun gozunde gardınız dusmus.....bana kalırsa en kısa sure ıcınde derdının, sızınle alıp veremedıgının ne oldugunu konusmayı deneyın onunla...
eşim uykusunda konuşan biridir.gündüz yaşadıklarının bazılarını konuşur net birşekilde.
mesela " o araba oraya mı konur abi der"
dün gece pınar diye bi kadının ismini söyledi.
çok zengin oldum pınar dedi.
sinirim bozuldu sabah kalkınca sordum sakin bir tavırla
hafif gülümseyerek belkide manita yapmışımdır dedi.
şu zamana kadar herhangi bir ihanet denebilecek en ufak birşeyi olmadı ama kafamada takılmadı değil.
siz olsanız sıkıştırırmısınız yoksa çok üstünde durulacak birşey değilmi...:44:
benim eşimde geçen gece filiz dedisabah kıyameti kopardım filiz kim diye yemin etti hiç öle bi tanıdığım yok die. ama çok kötü bi duygu. bilmiyorum. yemin etmeden öncede çok acaip tepki verdi. yeter artık falan diye. bıktım usandım diye. ben çok rüya görüp eşime sinirli uyanırım ve tavır yaparım. ama bunu kendi sayıkladı bende yarası olan gocunur dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. sonra gelip özür diledi ama hala içim rahat diil :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?