Eşim uykusunda konuştu

ama pınarıda öyle bir içten söylediki pınaaar diye böyle uzatarak
akşam olsun bende bunun hesabını sormazsam ne olaayım.

şüpheli derken ne düşünüyorsun?

ben çok kıskanırdım şahsen ve kuşkulanırdım
sonuçta uyku ortamı, ne alaka pınar ne bileyim içine kurt düşürmek gibi olmasın ama, sen gene de araştırmadan soruşturmadan bişey yapma.
doğrusunu Allah bilir, umarım düşündüğümüz gibi bi durum yoktur

Son düzenleme:
Zaten hiç üsteleme diyecektim
Yorumları okuyunca iyice emin oldum
Kadın gece gece Sülüman aramış bak
Üsteleme, sıkıştırma,
Hafta sonu tatilinin tadını çıkar biricik eşinle
Ayrıca;
Bir kadın aldatıldığını hisseder
Kendin demişsin yok öyle şeyleri diye...

gerçi her şekilde açık verir orası ayrı.sağda solda gezmez akşam eve koşturarak geliyo.aradğımda hep açar telefonu.
kuruntu yaptım ben sanırım zaten benim gibi birinede böyle birşey yaparsa cehenneme gitsin derim
övünmüyorum ama şükür evime kendime işime sahip biriyim.mutsuzda değiliz hani.

Daha önce yazdıklarını geri al, (Canını okurum falan yazmışsın)
Sakın bu saçma şey için arayı soğutma, bozma
Yalnız içini kemiren şeyler varsa tetikte olursun o ayrı
Ama şunu unutma:
Rüya ile amel edilmez
Mutluluklar

senin eşin yine uykuda konuşmuş.
ben salak uyanıkken eşime yatağın içinde, bayram iyice bi sarılsana üşüdüm demiştim.tanıdığım tek bayramda bizim ailecek görüştüğümüz çok sevdiğimiz bir arkadaşımız..

eşimin o anki yüz ifadesini düşünsene,bide salaklığım yetmezmiş gibi aa bayram beni andı gece gece demiştim.

neyseki eşim salaklığıma verip üstelememişti..

bak canım ben birara kpss için dershaneye gitmiştim,2 ay falan gittim sınıfımızda mustafa diye bir çocuk vardı,rüyamda onu ucurumdan tam düşecekken gördüm bagırmısım mustafa lütfen yapmaaaaa diye eşim kalktı noluyo mustafa kim falan dedi,cocugun yüzüne bile bakmamıstım ama rüyamda gördüm,bence sende takma,eşim önce sinirlendi ama sonra o da önemsemedi üstünde durmadı,yani çocuckla hiç alakam yok ama rüyamda gördüm

Demek konu sahibinin eşi uyanıkken yapsaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum
Senin ki daha vahimmiş

Adamaın kafası bir atıp BAYRAMlık ağzını bir açmamış iyiki

Demek konu sahibinin eşi uyanıkken yapsaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum
Senin ki daha vahimmiş

bunca yıldır eşimle aramızda güven problemi hiç yaşanmadığı için şükür sadece bu ne saçmalıyor bakışı attı yüzüme.ben salak pot üstüne poy kırmaya devam ettim.

arada güven varsa,üstelememek en iyisi.durduk yere huzurumuzdan olmayalım dimi

Zaten her evlilik özeldir
Kendine hastır
Biz burada yorumu konu sahibinin anlattıkları ölçüsünde yapıyoruz
Kadın eşim öyle biri değildir dediğinde iş biter aslında benim için
Yani bende eşim öyle şeyler yapmaz diyebiliyorum
Evet bu asla yapmayacağı anlamına gelmez tabi ki
Ama empati yapıyorum
Kendi evliliğim üzerinden konuşuyorum
Eşim uykusunda bir kadın ismi sayıklasa
Sabah sorarım tabi ki
Tanıdığın biri mi derim en azından öğrenmeye çalışırım
Ama tatmin edici bir cevap aldıysam
Kapatırım konuyu oracıkta
Konu sahibinin eşi şaka yapmış belli ki
Yoksa hiç kimse
Gerçekten yaptıysa
"Birini mi buldum acaba" diye
Şaka yapmaz kanımca

benimde ağzımda erkek ismi çıksa eşim bıdı bıdı etmez ama çok bozulur.sonuçta herkez bozlur ya seven birazda olsa kıskanır.çok güveniyorum diyen herkez kıskanır yani.
ama sende en son yapılacak şeyi yapmışsın eşin iyi adammış...=)

ben de eşim de çok konuşuruz uykumuzda. eşim mesela hiç türkü dinlememesine sevmemesine rağmen geçenlerde '' muratgilin damından atlayamadım, liralarım döküldü toplayamadım '' şarkısını mırıldanıyordu melodisiyle söylemediğinden ben de ne diyor bu adam diyorum meğer muratgilin damından atlayamamış adamcağız

alakalı alakasız konuşurum ben de uykumda ciddiye alınacak bir konu değil bence çok eğlenceli ama

'' kocanıza ilk ne zaman rezil oldunuz '' konusunda bir arkadaş yazmıştı o aklıma geldi eşi gece uykusunda arkadaşa '' sırt sırta verek mi '' diye sormuş arkadaş da '' e verek madem '' demiş çok gülmüştüm buna

benim eşimde elektirik mezunu normalde arada konuşur oda yani genelde tvnin karşısında uyuya kalır bende hadi yatağımıza diye uyandırdığımda "haa evet evet kırmızı kablo" der yada "o tornavidayı bana ver falan der" geçende o konuyu senle konuşcam çok önemli dedi hangi konuyu dedim ne konusu ya dedi uyanında ne dediklerini bilmiyorlar saçmalıyorlar yani

aklıma bir erkek bir kadın dizisi geldi.. :))
ozan rüyasında, zeynebin kendisini aldattığını görüyodu başka bi adamla..
sabah kalkınca kadına surat yapıo kızıo falan...
ayy gülüorum da öle bişey olsa benim ki de burnumdan getirir...

ayy bu çok kooomik işte konuşur gibi şarkı sözlerini söylüyodu he =)=)=)
benimkide söylüyo ama bildiğin nağmelerle tonlamalarla =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…