şüpheli derken ne düşünüyorsun?
Zaten hiç üsteleme diyecektim
Yorumları okuyunca iyice emin oldum
Kadın gece gece Sülüman aramış bak
Üsteleme, sıkıştırma,
Hafta sonu tatilinin tadını çıkar biricik eşinle
Ayrıca;
Bir kadın aldatıldığını hisseder
Kendin demişsin yok öyle şeyleri diye...
gerçi her şekilde açık verir orası ayrı.sağda solda gezmez akşam eve koşturarak geliyo.aradğımda hep açar telefonu.
kuruntu yaptım ben sanırım zaten benim gibi birinede böyle birşey yaparsa cehenneme gitsin derim
övünmüyorum ama şükür evime kendime işime sahip biriyim.mutsuzda değiliz hani.
senin eşin yine uykuda konuşmuş.
ben salak uyanıkken eşime yatağın içinde, bayram iyice bi sarılsana üşüdüm demiştim.tanıdığım tek bayramda bizim ailecek görüştüğümüz çok sevdiğimiz bir arkadaşımız..
eşimin o anki yüz ifadesini düşünsene,bide salaklığım yetmezmiş gibi aa bayram beni andı gece gece demiştim.
neyseki eşim salaklığıma verip üstelememişti..
ben salak uyanıkken eşime yatağın içinde, bayram iyice bi sarılsana üşüdüm demiştim.tanıdığım tek bayramda bizim ailecek görüştüğümüz çok sevdiğimiz bir arkadaşımız..
eşimin o anki yüz ifadesini düşünsene,bide salaklığım yetmezmiş gibi aa bayram beni andı gece gece demiştim.
Demek konu sahibinin eşi uyanıkken yapsaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum
Senin ki daha vahimmiş
Adamaın kafası bir atıp BAYRAMlık ağzını bir açmamış iyiki
ya eşim benim şaçmalarıma alıştığı için susmayı tercih etti sağolsun.
ben de eşim de çok konuşuruz uykumuzda. eşim mesela hiç türkü dinlememesine sevmemesine rağmen geçenlerde '' muratgilin damından atlayamadım, liralarım döküldü toplayamadım '' şarkısını mırıldanıyordumelodisiyle söylemediğinden ben de ne diyor bu adam diyorum meğer muratgilin damından atlayamamış adamcağız
alakalı alakasız konuşurum ben de uykumda ciddiye alınacak bir konu değil bence çok eğlenceli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?