Eşim uykusunda konuştu

hahaa kusura bakma çook güldm okurken niye dersen kendim geldim aklıma. bende geçen gece rüyamda pisyedilinin güneyi varya onu gördüm şöyle boynundan koklaya koklaya öptüm rüyamda güya sevgilimmiş. ama ryamda eşime dair en ufak bi iz yok yani evli falanda değilim. uyanınca şok oldum yani öle bi sempatim yok o gün o diziyi izlemedim bide konuştuğumu düşünsene rüyada :))) belkide böyle bişeydir. bu arada gerçekten bi pınar görmüş olablir rüyasında pınar diye sayıklıyo olması flörtü olduğu anlamına gelmez aşkım falan demediği sürece gerçi benim rüyamıda düşünürsek bu tez de çürümüş olur.

he bi keresindede eşim sayıklıyodu '' 1 kasa ıspanak, iki kasa ıspanak, alın o ıspanakları ordan'' arkadaşıma anlattım kızım senden gizli halde falanmı çalışıyo acaba dedi :)

valla benim annemde herseyi anlatir gunduz babamdan sakli birsey yapsak kadin en ince ayrintisina kadar anlatir babamla yeni evliyken eski manitasi onune cikmis birgun babamla yolda giderken aklinda ne gectiyse bak x demis ayrilmamizda senin sucun yoktu Kabul ediyorum ama ablanlar evime kadar gelip seni istemiyoruz dedi bende cok sinirlendim aha bu keltosla evlendim keltosda babamama nikahda keramet varmis bu keltosu dunyalara degismen babamda yatagin ortasinda onu dinliyormus bide babam soruyormus annemde cvpliyormus eee Sabah tabi babam unuturmu keltos heeee behhhh ulenn biz evlendigimizde ahenkli saclarim yokmuydu butun kizlar hastaydi yane adam takila takila keltosa takilmis :26:karin neler demis ablanlara kizip evlendim demis insan buna takilmazmi demekki neymis babam biliyormus demekki yada benim yakisiklim kendini kiyaslamamis bile eski boyfriendle birgunde ben hemsireligi kazndim sonra begenmedim birakdim koleje gittik annemle kayit yaptirdik babamin onca emegi basa gidecek sonra herkese demis kizim hemsire olacak diye annem alistira alistira soyleriz dedi ama malesef o gece soylemis Sabah inkar ettik uleeeeeeeeeennnnnn adamin canini sIkmayin dedi babam kanitim bile eskiden teyp kasetleri olurdu ona kayit yapmis anneme ayrintisina kadar anlatip tabiki rezil olduk babama anne bu yapilirmi dedim hossstttt senin yuzunden kocamda bana guvenmiyecek ne geliyorsa basima sizin yuzunuzden geliyor dedi gel askim biz konusalim dedi adamin gonlunu aldi suclu biz olduk

arkadasım eşim bana sabah gördüğü rüyayı anlatmıştı aşkım kıskanmazsan anlatcam dedi anlat dedim. ryamda eski sevgilimle evliydim ama beni aldatıyordu dedi ve biz yeni evliydik ve eski sevgilisi gercekten onu aldatmıştı..ona hıcbıseey demedim hayr olsun dedim buraya bende konu acmıstım.. kotude yorum geldi iyi de ..şimdi mi gayet üstüme düşen bir eşim mutlu bir evliliğim var ..rüya bu annem gecen ruyasında genç kızmış bi erkeğe evlenme teklifi etmiş.cocuk kabul etmiş sarılmış öpmüş annemi utana utana suç işlemiş gibi anlattı bana hehehe ben ne dedim... sevişmedin inşallah kız dedim anneeme o da gayet cıddi yok valla dedi ahahah

canım bende bi kere rüya görüyomuşum genelde hatırlamam eşim geldi kaldırmaya kalk hadi diyo bende ahmeti bekliyorum dedim orasını hatırlıyorum ama Ahmet kimdir niye bekledim onu bilmem :) yani rüya bunlar inanası gelmiyor insanın ama benim başıma geldi

yuh dıdısının dısısı:))iyi hatırlamşsın.
bende rüyada herşeyi ve kişileri net hatırlıorum ama uyanınca 5 dk snra gidiyor.
nerden aklına geldi acaba?
güldürdün beni walla gece gece:))

Bence de takılmayın fazla.
İlk okuyunca ben de "mahvederim onu" diye gecirdim icimden ama sonra şöyle düşündüm. Aldatan adam "belki de manita yapmışımdır" diyerek senin içine kurt düşürmez ki. Belli bile etmez. Olabilir bi durum bu. Düşünsene sen uykunda bilinçsizce bi erkek adı sayıklıyorsun ve masumsun. Sabah eşin kıyameti koparıyor ve hakaretlerde bulunup çekip gidiyor evden. Kötü bi durum dimi? Bence yargılamadan evvel başka deliller de ara. Eve geç geliyor mu? Gizli gizli telefonlarla konuşuyor mu falan.. Ondan sonra harekete geçersin. Ama bence üstünde durma böyle olağan şeyler için.

Konuyu görünce dedim ki aynı ben bundan seneler önce koltukta uyuklarken eşim uyandırmaya çalışırken arif sen misin demişim ki arif diye bizzat tanıdığım kimse bile yok. eşim şok tabi. ama bayağı geyiğini yapmıştık o zaman hala ara ara der arif nasıl diye
Neyse uyku hali farklı bişey bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum bence içiniz rahat olsun

Bunları okudum ya bu gece bende bu isimlerden birini garanti söylerim yaaa. :18:

Bu arada bir akşam arkadaşta kalmıştık kızlarla toplanıp. arkadaşlardan birisi uykusunda "uçak geliyo, uçak geliyo lilililiiii " demişti halada güleriz.

Takılmayın bence de ya, gayet rahat bir tavır sergilemiş, aksi bir durumda direk kızarıp bozarabilirdi sorduğunuzda.

basıma benzerı gelmeseydı aman peşini bırakma mutlaka Pınar dıye bırını tanıyor derdım ama yıllar once ruyamda İsmail dıye bırını sayıklamıştım oda oda gezerek ismini haykırarak. ama gercek hayatta o ısımle hıç kımse yok tanıdıgım.olabılır yanı

Takmaya gerek yok tabiki.
Ben şu "pınar, ben çok zengin oldum" lafından bi dolu laf sokma malzemesi çıkartırdım.

Çok net bir şekilde gündüz yaşadıklarını anlatıyor demişsin. Ben olsam sıkıştırırdım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…