Eşim uykusunda konuştu

ben olsam mutlaka öğrenmeye çalışırdım öyle bi tanıdığı filan var mı diye,ama insan tanımadığı bi ismide söyleyebiliyomuş işte oda var

Takılma canım bu küçük bir şey. O ismi yolda da duymuş olabilir, hatta seyrettiği bir filmde vardır, kendini orada oyuncu olarak görmüştür Ben de bazen öyle rüyalar görüyorum ki, resmen üç filmlik aksiyon çıkar Geçen gün yattığım yerde koşuyormuşum, öyle uyandım Zannetmiyorum ben farklı durumlar olsun.

ben " belki de manita yapmışımdır" dan anladım korkulacak bir şey olmadığını

çünkü gerçekten Pınar adında onun için özel biri olsa bence paniklerdi,şakaya vurmazdı hemen. rahat olun derim,hiiiç kafanıza takmayın.

iyi tatiller, iyi eğlenceler

Siz uykunuzda "çok zengin oldum ahmet( veya x bir erkek ismi)" deseniz,
sonra eşiniz sorsa sabah ve cevaben "belki de manita yapmışımdır" diye cevaplasanız,
eşinizin tavrı nasıl olurdu?

Yine sana katiliyorum
Bir laf vardir ' agzinda olanin seyinde olmazmis ' diye
Dobra dobra konusandan degil de sessiz sinsi sinsi saman altindan su yurutenden korkacaksin aslL

Kafaniza takmayin zaman zaman her insan uykusunda konusur.Bende kucukken uykumda cok sayiklarmisim hatta geceleri uykumda gezermisim tuvalet yerine bir kac sefer buzdolabinin icine girmeye calismisim tabi annem sayesinde buzdolabina girmeden kendimi tuvaletin icinde buldum

En son gecen sene kendimi uyurken balkonda buldum uykum sirasinda bir ses bana balkona cikmami soyluyordu bende uyku sirasinda balkona cikmisim kardesim son anda beni yatagima goturmus dusunsene evimiz 15. Kat ya diyorum uyku esnasinda balkondan dusseydim paramparca olurdum.

Bir akrabamda at yarisi oynardi oynadigi atlari ruyasinda sayiklardi atlarda hep bayan isimleri olurdu esi anlatiyordu hep.

Bir daha ki sefere konuşturmaya çalışın, ama uykusunda.
Uykusunda konuşan insanlarla diyalog kurabilirsiniz.

Ben olsam, ne zaman boşanıyorsun aşkım, biz ne zaman evleneceğiz falan derdim mesela

Neyse şaka bir yana, can sıkıcı olmuş.

Boşverin kurcalamayın bence kurdun aklına kuzu sokmayın

Kiii ben uykusunda sayıklasa asla onu konusturmam cunku uykuda biri konusunca cok tırsıyorum :18:

ben ümügünü skar ögrenirim kimmis o pinar
zaten bizde oyle birseye gerek kalmiyor,ne var ne yok anlatir benimki,
sonrada kavga ederiz

ya o da bısey mı ben 4 yıl once oyle optlar kırdım kı kızlar sevgılım vardı sevıyorduk bırımızı ıyıydık hostuk ondan bır oncekı erkek arkadasımın adını ben markette buna soylemez mıyım :) zaten ben ısımlerı cok şaşırıırım o yuzden geenelde canım demeyı tercıh ederım neyse cocuk bozuldu ama ıdare ettı ustune bır de ben eskı sevgılımın kankasını caddede gorup aaaaaa bak engıne selam versene demedım mı sankı onun kankası gıbı:))) sonum terkedılmek ılerıkı gunlerde farklı sebeple aman zaten cocuklukmus hepsı sımdı nısanlıyım cok farklı hayatım ve hayata bakısım:))

Ben olsam yakınlarında pınar diye biri var mı diye ufak bi araştırma yapardım açıkçası :) Eğer geceleri konuştuğu şeyler gündüz yaşadıkalrı ile ilgili oluyorsa vay geldi haline :) Facebook twitter vs varsa ekli olan pınarlara ve ortak arkadaş olan pınarlara bakın derim şahsen ben birşey çıkacağını düşünmüyorum ama yine de bir bakın derim. Belki bir arkadaşı bi durumunu anlamtıştır ondan etkilenip rüya görmüştür zengin oldum pınar vs yada bir film veya diziden etkilenmiş olabilir bilemedim ama bende huzursuz olurdum ne yalan söyliyim. Umarım düşündüğünüz gibi bir durum yoktur.

ay cok sınır bozucu bı durum ben bısey demesem bıle yer bıtıtırırdım adamı...

esın zengın oldu mu gercekten? olmadıysa korkma pınar dıye bırı de yok varsa bıle senın kocana bakmaz zengın bı adam bulur kendısıne emın ol:)) ıkıncı kadınlar zengın adamlara tav olurlar tatlım..sen tatılının tadını cıkar..pınar dıye bırı yok zaten var sa bıle mıamı de bı ıs adamıyla olabılır senın kocanla ugrasmaz ya napsın senın kocanı pınar

yani bilinçaltında kalan normalde tanımadığı bi isim de olabilir ancak eşinin verdiği cevap çok rahatlatıcı olmamış. belki de sevgili yapmışımdır dediğinde hiç üstelemedin mi ya söylesene kim bu pınar diye? insan eşini kıskanabilir de evlenmişsiniz artık havaya girse nolur girmese nolur herhalde sorucaksınız o da olsa o da sorardı. bu yüzden kavga çıkartıp ayrılmalara filan kalkmayın tabi :) ama içinin rahat etmesi için detaylı sor bence

Benimm esimde butun gun canim sIkkIn diye ruh gibi dolasip gece uykuda kahkaha atiyor ya
Demekki benim muhabbetim açmiyo beyefendiyi ruyasindaki kimse bayiliyo ona
Cani dayak istiyo resmen gIcIk

Canim bosver bu seferlik takma, bir daha olursa o zaman ustune gidersin a plani b plani kurarsin

Bende cok iyi hatirliyorum 3 yl önce koltukta uykuya kalmisim Ömeeer Ömeer diye sayikladigimi hatirliyorum :18: Esim kim bu Ömer dedi offf cok kötuydu

eşinin uyandıktan sonra söylediklerıne takılmış bazı arkadaşlar ama bence okadarda takılcak birşey yok bence dalga geçmek için söylemıştır ben eşimi ararım napıyosun derim sahilde dolaşıyorum yanıma 2de kız aldım der oysakı biliyorumki oanda işle cebelleşiyor yani her söyledigine takılmamak lazın hele gece konuşulanların gerçek olma ihtimalı cok az ama madem gece öyle konusuyorsa gece uykusunda konuşturmaya çalış belkı ozaman cevap verır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…