eşim uykusunda konuşan biridir.gündüz yaşadıklarının bazılarını konuşur net birşekilde.
mesela " o araba oraya mı konur abi der"
dün gece pınar diye bi kadının ismini söyledi.
çok zengin oldum pınar dedi.
sinirim bozuldu sabah kalkınca sordum sakin bir tavırla
hafif gülümseyerek belkide manita yapmışımdır dedi.
şu zamana kadar herhangi bir ihanet denebilecek en ufak birşeyi olmadı ama kafamada takılmadı değil.
siz olsanız sıkıştırırmısınız yoksa çok üstünde durulacak birşey değilmi...:44:
deren arkadaşım kızma ama evlilikte eşlerin her söylediği laf için böyle başının etini yemek doğrumu bence hiç doğru değil
benim eşimin böyle konuştuğu çok olur mesela saçını yapar evden çıkarken e hadi ama derim acele ederim kızlar beni beğensin diye süsleniyorum der, güler geçerim yada üstünü giyinirken aynanın karşısında kendine bakar tamam tamam yakışıklısın derim kızlarda öyle söylüyo zaten der, hani bir günde üzerinde durmadın başının etini yemedim hatta saygısızlık olarak bile algılamadım algılamamda yapacak adam zaten söylemez, ama sizin yanınızda başka bir bayana öff be kalçalara bak gibi bişi diyosa ona sözüm yok o çok çirkin bişi,
ama arkadaşın konusunda olduğu gibi ufak tefek söylemler yüzünden evliliğinizi huzurunuzu bozmayın derim
ay cok sınır bozucu bı durum ben bısey demesem bıle yer bıtıtırırdım adamı...eşim uykusunda konuşan biridir.gündüz yaşadıklarının bazılarını konuşur net birşekilde.
Mesela " o araba oraya mı konur abi der"
dün gece pınar diye bi kadının ismini söyledi.
çok zengin oldum pınar dedi.
Sinirim bozuldu sabah kalkınca sordum sakin bir tavırla
hafif gülümseyerek belkide manita yapmışımdır dedi.
şu zamana kadar herhangi bir ihanet denebilecek en ufak birşeyi olmadı ama kafamada takılmadı değil.
Siz olsanız sıkıştırırmısınız yoksa çok üstünde durulacak birşey değilmi...:44:
Benimm esimde butun gun canim sIkkIn diye ruh gibi dolasip gece uykuda kahkaha atiyor ya
Demekki benim muhabbetim açmiyo beyefendiyiruyasindaki kimse bayiliyo ona
Cani dayak istiyo resmen gIcIk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?