Eşim uyuşturucu kullanıyor

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Konunun uzmanı değilim ama okuduğum kadarıyla o meretin tedavisi pek başarılı olmuyor, sentetik uyuşturucular aklı çok fazla bulandırıyor, can güvenliğiniz olmayabilir, lütfen durmayın o evde

Bu maddeler öyle bırakcam demeyle bırakılmaz. Uzun süreli tedavi altına alınması gerek. Bırakcam deyince inanmakta ayrıca bir garip. Git ailenin evine aç boşanma davanı. Eşini de narkotik şubeye ihbar et.

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Bırakamaz ne yazikki destek alması ve kendisinin istemesi lazım. Birde hamileymissiniz bu tür insanlarla evliliğin ne yazikki sonu olduğunu düşünmüyorum. Çok üzüldüm durumunuza. Kardesimde kullanıyordu kendisi bekar ama zararlarini gördükçe kendisi bıraktı şükür. Gerçekten istemesi lazım.

Hemen bosan madem tedaviye yanaşmıyor Allah korumuş seni bence bu şansı iyi degerlendir

Maalesef kaybettim güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ne malesefi hanımefendi Allah korumuş farkında mı değilsiniz hala durumun? Sentetik madde bağımlısı olduğunu bildiginiz adamdan arkanıza bakmadan kaçmak yerine (ki sentetik madde bağımlısı olduğunu nasıl evlenmeden anlamadığınızı da anlamadım, mutlaka hallerinden yaşam şekillerinden çevrelerinden vs vs anlaşılıyo sentetiklerde) bir de hamile kalmışsınız. Daha ne duruyorsunuz o evde?

yapacağınız tek şey boşanmak

Bırakamaz, boşa kürek çekme.
Bir an önce kendini kurtarmaya bak.
Benim arkadaşım esrar kullanıyordu ki bonzaiye kıyasla masum kalır. Evlendi. Karısı 1 sene sonra terk etti. Çocukları oldu. Eşek yüküyle tazminat aldı. Çocuğu da arkadaşıma göstermiyor.

Sakın eve geri dönmeyin boşanın. Bebek düştü diye sevinilmez ama sizin durumda sevindim yani.
Can güvenliğiniz yok o evde. Ne çalışabilir ne sorunluluk alabilir. Anladığım kadarı ile tecavüz bile etmiş size. Her gün dayağını yersiniz.
Aklınızı başınıza alın boşanınnnnn

Bence evlenmeden önce de biliyordunuz ve evlenince bırakır düzelir diye düşündünüz. Bağımlılık dediğiniz şeyin bir kontrolü yok, yani dur şimdi nişanlımla buluşacağım anlamaması gerek kulanmayayım denemez. O an kriz geldiyse durduramaz kendini.
Sakın evinize dönmeyin kalın ailenizin yanında. Bu bağımlılar annelerinin bile kafasını kesmekte tereddüt etmiyorlar. Anne değil çünkü o an gördükleri. Hata yapmışsınız ama şanslısınız ki erken teşhis olmuş. Çocuğunuz da yok derhal boşanın. Yok boşanmam seviyorum düzelecek söz verdi, aile kurmak kolay değil, bekara boşanmak kolay...zırvalarını sıralayacaksanız da kendi düşen ağlamaz. Yalnız bu uyuşturucu ortamına bir çocuk getirmeye hiç hakkınız yok.

Boşanmak o kadar kötü birşey değil. 2 çocuğum var farklı nedenlerden boşandım. Senin çocuk da yok. Hiç nefesini tüketip gençliğini heba etme bunun için. Baştan seni kandırmış gizlemiş. Vakit kaybetme boşan. İlerledikçe canına malına namusuna kadar zarar verir yetmez çevrendekilere de bulaşır.

Ayrılmaya bakın. İçince ne yapacağı belli olmaz. Size zarar verebilir.

Yazdıklarınızı okurken o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ne yazık ki bonzai kurtulması çok zor bir sentetik madde.

Kendinize daha fazla yazık etmeyin. Ayrıca uyuşturucu kullanan biri ile aynı evi paylaşmak bir nevi ölüme gitmek bence. Bebeğinize çok üzüldüm başınız sağ olsun ama inanın o yavru da böyle bir ortamda büyümek istemezdi.

Aileniz arkanızda. Ne mutlu! Yeni bir sayfa açın.

Öncelikle bebeğinizi aldırın, bonzai içen bir adamdan nasıl hamile kalabilirsiniz inanamıyorum bu cahilliğe
O bebeğin nasıl doğabilecegi konusunda bir bilginiz var mı? Ve böyle bir yaşam sunmaya hakkınız var mı?
İlk onceliginiz bebeği aldırmak olmalı sonra da bosayin gitsin

Ne malesefi hanımefendi Allah korumuş farkında mı değilsiniz hala durumun? Sentetik madde bağımlısı olduğunu bildiginiz adamdan arkanıza bakmadan kaçmak yerine (ki sentetik madde bağımlısı olduğunu nasıl evlenmeden anlamadığınızı da anlamadım, mutlaka hallerinden yaşam şekillerinden çevrelerinden vs vs anlaşılıyo sentetiklerde) bir de hamile kalmışsınız. Daha ne duruyorsunuz o evde?
Bende konu sahibi nasıl anlamadı, bunu anlamadım.

Yaa lütfen adam bağımlı olsun olmasın hatta mükemmel bir eş olsun.Daha eve,eşinizin ailesine daha soyadına alışmadan neden hamile kalıyorsunuz ki.1 sene kendinize ayırsanıza.İlk gece hamile kalana madalya mı veriyorlar.
Lütfen ben size değil o doğacak bebeklere üzülüyorum.

Yaa lütfen adam bağımlı olsun olmasın hatta mükemmel bir eş olsun.Daha eve,eşinizin ailesine daha soyadına alışmadan neden hamile kalıyorsunuz ki.1 sene kendinize ayırsanıza.İlk gece hamile kalana madalya mı veriyorlar.
Lütfen ben size değil o doğacak bebeklere üzülüyorum.
Konu sahibi yazmış zorlamış kendisini eşi. Yani isteyerek yapmamış

Evet iki gün önce yiyip içemiyordum aşırı üzüntü stres ve bende korunmak istedim ama içtiği zaman herşey zorla oldu bunu açıklamak istemezdim ama son bir aydır evden bile çıkamadım yani kimin ne yaşadığını bilmeden bu kadar ağır yargılamayın
Sizi üzmek istemem aslada,eşiniz resmen zorla size tecavüzde bulunmuş bu çok ağır bir durum.
Böyle insanla hayat geçmez ailenizle konuşun durumu anlatın,bu evliiğin iptali için mahkemeye başvurun.

Back
X