Eşim üzgün

Valla benmde eşimn kardesi evlendi dügününe gitmedm cocugu oldu yine gitmedm sana yanlış yapanın ayaklarınamı gideceksin bide

Alışırlar sabret...Eşine sonsuz destek ol...

Git

Meeeeeee

Evet bu durum var eşin bu durumu takıyorsa 3-5 ayda bayramda seyranda gidilmeli maalesef.

Evliliğin özellikle ilk yıllarında tamamen küslüğü kabul edemiyor erkekler, eşim de sesini çıkarmaz ama üzüntüden kahrolurdu. Oğlakın kayınvalidesi çirkefin teki onu da anlıyorum bi de oğlak gitmiş doğuluyu almış ( ben de doğuluyum) o çocuğu kesse canı daha az yanar eminim.

Velhasıl zor işler.

Tamamen küsmek zaten çocuk işi onun adına anlaşılamıyor diye uzak durmak diyelim bu doğrusu.Hiç anlamıyorum bu erkek ailelerini hele şu sorunlu aile fertlerini durduran kimse olmamasını hiç anlamam...

Tamamen küsmek zaten çocuk işi onun adına anlaşılamıyor diye uzak durmak diyelim bu doğrusu.Hiç anlamıyorum bu erkek ailelerini hele şu sorunlu aile fertlerini durduran kimse olmamasını hiç anlamam...

Herkes o kayınvalidenin edepsizliğini biliyordur da mevzu bize dönmesin diye ses etmiyordur yoksa herkes herkesin ne mal olduğunu biliyor

Herkes o kayınvalidenin edepsizliğini biliyordur da mevzu bize dönmesin diye ses etmiyordur yoksa herkes herkesin ne mal olduğunu biliyor
Ama engel olunmalı işte hiç mi yok söz geçirebilen bir insan evladı yapma etme diyen.Genelde işlerine geliyor ve destekliyorlar yada ondan güç bulup digerleride sorun çıkarıyor.Bundan beslenen insanlar var yaaa...

Bende bir kayınpeder var yüz kaynana gücünde.
Eşim beni istemeye gelecekleri zaman, yengesiyle kayınpederimin kavgalı olduğunu belki gelemeyeceğini söylemişti.
Eltim geldi ama şartlı geldi.
Kaynıma gelirim ama babanla asla ve asla yüz göz olmam, görevimizi yapar aile gibi sonrasında da yabancı oluruz babanla yine demiş ve o şartla gelmiş.
Belki siz de şartlı gidebilirsiniz. Tabii sonrasında o şartlara uyulacağına eminseniz.

Burda hiç kimse git demez.Eşin yorgundur artık çok umursamaz heralde huyunu öğrenmiştir.Sizde takılmayın bu kadar.

gitme nasilsa bir gun tanisirsin yani gelin geliyor aileye bir gunluk degil ya. O kaynana da allahindan bulsun amin.

Ay üzülsün ölmez üzülmekten ölünseydi biz ölürdük bunların toksik aileleri yüzünden.
Gitme boşver. Sen gitmiyorsun diye niye gidemiyormuş ki? Göbeğiniz bir kesilmedi neticede. Eltinizin ailesine de sinyal olur inşallah gelinin gelmemesi.

Size yapılan hakaretlerde de siz üzülmüştünüz ama. O yüzden kocanızın üzülmesine vicdan yapıyorsanız yapmayın. Herkes haddini ve yerini bilmeli. Patlatın mısırınızı biraz da çerezlik bi şeyler hazırlayın. Film açtım deyin oturup izleyin. Bu konuyu da daha fazla gündeme getirmeyin. Sizi suçlu çıkarmasına da izin vermeyin karşısında dik durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…