Eşim üzgün

Valah o değilde kadınlar kulübü da size güzel bir hediye vermeli sürekli konu açıyorsunuz.

Son düzenleme:
Valah o değilde kadınlar kulübü da size. Güzel bir hediye verilmesi sürekli konu açıyorsunuz.

Aynı konu bir de Konu sahibini anlıyorum ama en az 3-4 kez aynı şeyi okudum. Hatta düğüne gitsek mi sorusu da konuşulmuştu

Konuya cevabı siz vermişsiniz zaten oğlakkızı git desek de gitmeyeceksiniz. Bari güzel bir akşam geçirin de eşinizin keyfi yerine gelsin.

İşte bukadar

Eşin zaten herseyin farkında o neden ile git bence. Aksi olsaydı gitme derdim bende.

Normal şartlarda gitmeyin derdim ama........

Gidin , neye sinir oluyorsa da yapın (mantık saygı terbiye çerçevesinde tabi) , illa ki sabrı taşar orda bir arıza çıkarır - yeni gelin de neyle karşı karşıya olduğunu görsün belki birinin hayatını kurtarırsınız....

Arıza insan zor ....

Sürekli bu konuda başlık açıp gitgeller yaşıyorsun. Bunun sebebi de eşinin saçma sapan halleri biraz güçlü dursun ya bu ne böyle. Annesi olacak canavar kadın bağırıp çağırıyor beyefendi de yüzünü devirip duygusala mı bağlıyor. Sen akıllı kadınsın ve lütfen eşine olan sevgin mantıklı makul bu halini gölgelemesin

Sanırım hep eşinle ailesi arasında kalacaksın.Görüşmesen de seni huzursuz etmeye devam ediyorlar.Çünkü eşin sana saygı duymuyor..Saygı duyuyor olsa kararını destekler ve ailesi ile ilgili hiçbir şeyi sana taşımazdı. O ise aksine " yalnız başıma" nasıl gideyim diyerek sana duygusal olarak baskı yapıyor..Böyle nereye kadar devam edebilirsiniz bilmem.Hakkınızda hayırlısı.

Bırak üzülsün
Zamanında seni ezmelerine izin vermeseydi bunlar yaşanmazdı,takkeyi önüne koyup düşünsün, bıçak kemiğe dayanana kadar aklı nerdeydi

Bırak üzülsün
Zamanında seni ezmelerine izin vermeseydi bunlar yaşanmazdı,takkeyi önüne koyup düşünsün, bıçak kemiğe dayanana kadar aklı nerdeydi
Aynen

Siz gitmeyin tamam da eşiniz neden gitmiyor? Yasakla ne alakası var yasaklar 18.30 da bitti akşam olacaktır muhtemelem eşinizinde kardeşi orada bulunmak hakkı ve aranızda kalıyor hem görüşmeseniz de orada geleceklere karşı bulunmanız da iyi olurdu siz görevinizi yapardınız

Asla gitme.. Nice erkekler var annelerine karılarını bir zerre ezdirmiyor. Her gün o mesajlar gelirken o ne yapıyordu...?!
Aradı haddini bildirdi mi?!
İstediği kadar ayılıp bayılsın annesi... Karıma böle davranırsan gelmem etmem dedi mi ya da mesafe koyuyorum aramıza vs??
Şimdi gelmiiş üzgün modunda takılıyor eşiniz.
Duygu sömürüsü yapmayı iyi biliyor.
Arada kalmamayı, sizi ezdirmemeyi, sizi üzdürmemeyi, size saygı duymayı da becerseymiş keşke

eski konularınızı bilmiyorum ama eşinizin bugünki tavrı bana ne şiş yansın ne kebap modu gibi geldi.
ne ailesine tavrı net ne de size.
hatta üzüntüsünü bu şekilde yansıtıp, tek başıma ne yapayım diyerek sizin duygularınızı manipüle etmeye çalışıyor gibi.

Tüm kötü kalpliliğimle yazayım, eşiniz gitmiyorsunuz diye "ben tek ne yapacağım, gitmem" diyor ve yatak odasına gidiyorsa bu size psikolojik baskı içindir, gidemediğim için üzgünüm, sen olmadan gitmem baskısı.

Kusura bakmayın ama ben böyle hissettim, aynı davranışı kardeşinin söz/nişan gibi şeylerinde de yaparsa şaşırmayın.
Ben size gidin veya gitmeyin demiyorum, herkes kendi yaşadığını bilir zira, eş hatırı da bir yere kadardır ama keşke eşiniz hazır lafı da gelmişken sokağa çıkma yasağı var, çalışıyorum gibi bahanelere sığınmak yerine, eşime saygı duyulmayan bir eve eşimi alıp gelmem deseymiş, kayınvalideniz bunca sayıp sövmüşse oğlu tavır koyamadığından, net ve kesin bir dille tavır koysa kimse size saygısızlık yapamazdı, bu kayınvalideniz bile olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…