Eşim Var mısın Yok musun'da :))

güle güle harcayın..
bence yunus kardeşimiz motorsikleti haketti..yerimseniben

güzel bir miktar aldınız gözümü kırpmadan izledim güle güle harcayın allah agzınızın tadını bozmasın

Sizin adınıza çooook sevindim.alkisalkisalkis:lepi:
Güle güle harcayın...Gelecekteki yavrularınıza güzel bir ortam hazırlamanıza vesile olsun inşallah.
Hayırlı işlere harcamak nasip olsun;Rabbim mutluluğunuzu arttırsın ve daim etsin...:Saruboceq:

biz nolucaz bizede mani bizede mani bizi bi gece topla yetersempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:içelim::içelim::içelim::içelim::hooray::hooray::hooray::hooray:

Evet kızlar hepinize iyi akşamlar :)) iyi dilekleriniz için tsk ediyorum kötü bi noktan iyi yerlere taşıdıgımız için çok mutluyum kusura bakmayın siteye giremedim ev kalabalıktı misafirlerle beraber programı izledik anca vaktim oldu hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere....

aaaa benimde aklıma geldide siz misiniz emin olmak için girmiştim.Çok sevindim güle güle harcayın:)Meşhur da oldunuz ama zemuszemus

Bende anne bak bu kız kadınlar kulübünde üye idi dedim aaaa dedi,izleyelim o zaman :) bir actık beşyüzbinler gitti,sonra bir baktım 105 bin almışsınız :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…