Eşim Var mısın Yok musun'da :))

tebrikler için tşkler slm konusuna gelincede okadar heyecanlıydımki riskli dakikalar yaşadık kardeşim asker inanın ona bile slm söylemeyi unuttum k bakmayın yaa gerçekten orada olmak bambaşka....

olmaz biz seni o kadar bekledik selam gönderecek diye iyikide akrabalara telefon açıpda seni söyleyip izleyin bakın bize selam gönderecek ordan deyipde rezil olmadıkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

eveetttttttttttttttttttttt
hatrladım sizi
Allah mesut etsin ilk olark sonrada tebrikler inş güzel bi ev alırsınız bide araba

ay ne heycanla izledim biara kötü yarıştı eşiniz..
ama sonra durumu düzeltti..güzel program oldu..
kızlarıma söyledim aa gerçektenmi kk. da bu abla diyolar...
güle güle harçayın hayırlı olsun kazandıgınız paralar..

tebrikler için tşkler slm konusuna gelincede okadar heyecanlıydımki riskli dakikalar yaşadık kardeşim asker inanın ona bile slm söylemeyi unuttum k bakmayın yaa gerçekten orada olmak bambaşka....
dün son dakika tam teklif olan kısma yetişmiştim..normalde pek takip etmem bu programı ama sün öyle bir bakasım geldi sizden hiç haberim yoktu bu arada..kendimce yorum yapıyordum ben olsam teklifi kabul ederim hiç riske atmasın falan diye sonra hatta çok sevinmiştim..meğer siz de oraymıssınız..bugün bu baslığada öyle tesadüfen baktım..
hayırlı uğurlu olsun dünde sevinmiştim sonuca ama K:K dan birinin kazanmış olmasına daha da sevindim..Allah sağlık afiyet versinolumunekankayizsmile

ay tabiki dimi dimi ayol bir slm altı üstü bak işte paraları aldı hiç yok ortalarda neyse güle güle harca herşey eşinle birlikte gönlünce olsun şeker.....

bu arada söylediklerime alınma sakın burcu şaka yapıyorum he ne yapalım işte canlı yayına katılmış arkadaşımıza takılıyoruz işte ev aldığında onunda resimlerini görelim bekliyoruz mutlaka

aaa az önce tekrarını gördüm...baştan izlemek isterdim ama iyi para almışsınız sevindim.hayırlı olsun,güzel güzel harcayın inşallah

gule gule harcayın paranızı..çok guzel para aldınız..hayırlı olsun..

hayırlı olsun programın tekrarını izledim çok sevindim.senin için motorunu satmasına çok duygulandım.ebedi mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…