Eşim Var mısın Yok musun'da :))

aa hayırlı olsun cnnm inş iyi bir miktarla döner mutlaka bakıcam yoksa meraktan ölürüm :sm_cool:

bn dün gördüm eşinizi kendini tanıttı bariz belliydi çok heycanlı olduğu
yunuslardanmış sanırım
dilerim allahtan hayırlı paralar kazanırsınz

öncelikle allah mesut etsin
eşini gömedim henüz izlerim bi ara hakkınızda hayırlısı olsun

hayırlısıyla çok para kazanır ve agız tadıyla harcarsınız.buyuk sans gercekten.merak ettıgım bışey var bılgın vardır belkı canım.bu programa baska segırden katılanlara konaklama verılıyormu yoksa kendı imkanlarıylamı biyerlerde kalıyorlar.bende cok istıyorum katılmayı ama bıde orda belkı aylarca beklemesı var yanı...kafamçokkarıştı

valilik izniyle canım

bilgim yok ama bi kaç kişiden duydugum kendileri konaklayacagı yeri ayarlıyorlar

okadar cok yorum yapılmışki tek tek cvp veremiyorum k bakmayın arkadaslar hepinize cok ama coooook tsk ederim iyi dileklerde bulunmussunuz

inşallah hayırlısı olur sizin için canım çok sevındım yalnız sormam gereken bır sey var devlet memurları bır dönem boyle yarısmalar yasaktı sanırım eşin nasıl izin alabıldı benımde arkadasım passaporalaya kabul edıldı ama emnıyetten ızın alamadıgı ıcın yarısamadı

passaparola da daha önce yarışan p. memuru görmedim ama izlediysen varmısın yokmusun da daha önce p.memuru yarışmıştı

Bugün bende gördüm. İnş. hayırlısı olur sizin için

ooo hayirli olsun canimm
esine bol sans
ins evliliginizin sansina bol bol paraciklar kazanirsiniz..

hayırlısı olsun dilerim ..
umarım işinizi fazlasıyla görecek bir miktar ile ayrılır eşiniz.

canım inş.zamanınız boşa çıkmaz..

dün dila alamadı yüksek tutar o kıs haketmişti ya..renk katmıştı yarışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…