Eşim Var mısın Yok musun'da :))

dün akşam varmısın yokmusu vardı tv de.reklam arasında gördük.eşime dur dedim kk dan bi kıızın eşi kabul edilmiş dedim..eşimin yorumu oda benim gibi eşi kk bagımlısı bir adamcagızdır herhalde dedi kaydirigubbakcemile3 kk bagmlılıgımdan bu kadar muzdarip oldugunu bilmiyordum kaydirigubbakcemile3

eşinide canı gönülden şans diliyorum..umarım eli boş ayrılmaz :Saruboceq:

heheheee tsk ederim walla sagolsun eşimin henüz bi tepkisi olmadı kk yla alakalı olcagınıda sanmıyorum :))

hayırlı olsun cnm.inş çok güzel bi miktar alırsınız. belki de 500.000 i siz kazanırsınız.

hayırlı olsun şekerim.inş. çok güzel meblalarla ayrılırsınız...

hayırlısı olsun sizin için

hayırlı olsun cnm.inş çok güzel bi miktar alırsınız. belki de 500.000 i siz kazanırsınız.

Hayırlısı olsun hakkınızda şansınız bol olsun

çooook tşkler arkadaşlar inş kısa zamanda yarışır hayırlı bi miktarda ayrılırız

Teşekkürler Burcu olumunekankayizsmile
Seviyorum o yarışmayı ve elimden geldiği kadarda takip etmeye çalışıyorum,
Allah eşinle seninde gönlünüze göre versin, eşin efendi ve iyi birine benziyor,
Takipçiniziz hadi alın 500 milyarı :hooray::teytey::sm_cool:

Hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlünüze göre güzel bir miktar kazanarak ayrılırsınız yarışmadan.

Rica ederim :)) 500 binde gözümüz yok iyi bi miktar almamız yeterli olucak bakalım nasip tabiki...

Hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlünüze göre güzel bir miktar kazanarak ayrılırsınız yarışmadan.

tskler arkadasım :))

hayırlı olsun.boş dönsenizde üzülmeyin o heyecanı tatmak çok güzel olsa gerek.haddim olmayarak ufak bir tavsiye bence insanlar durması gerekn yeri bilmeli hırslarının kurbanı oluyorlar sonra.
iyi şanslar

canım ya eşin acunun yanında ne zaman yarışacak belli değil mi o

hayır canım henüz belli değil

hayırlı olsun.boş dönsenizde üzülmeyin o heyecanı tatmak çok güzel olsa gerek.haddim olmayarak ufak bir tavsiye bence insanlar durması gerekn yeri bilmeli hırslarının kurbanı oluyorlar sonra.
iyi şanslar

tşk ederim size katılıyorum bazıları hırslarına yenik düşerken bazılarıda o anki atmosferden etkilenebiliyolar

ben de az önce gördüm eşinizi...hayırlısı olsun inşallah tatmin edici bir miktarla ayrılır yarışmadan....svlgnc'ye katılıyorum bu arada,geçen sefer adamın biri 230 bini kabul etmemişti mesela olacak şey değil....

çok tşk ederim fazla saçmalamadan almayı düşünüyoruz :))

mrb esin pembeleri giymiş bugün ii akşamlar

merhabalar canım giydigi mercan rengi bi gömlekti pembe gibi çıkmış :))

eşiniz çekingen biraz pek yorum yapmıyor kimseye:)) ama en iyisini yapıyor kimseyi etkilememek lazım herkesin kendi kararı geçen bir bayanı ailesi al al diye zorladı kadın daha büyük parayı kaybetti 55 binle ayrıldı ona çok üzülmüştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…