• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizde yoktur belki canım. Benim idrardaki lokosit oranı 300 lere fırlamıştı çok ağır geçiriyorum kan fln geliyor idrardan o derece mahfoluyorum. İnşallah ilaçlardan sonra o derdimizde biter.
Canım bizim test de her alanda bol Lökosit görüldü yazıyordu eşimin o yüzden sormam gerek doktor a bakalim

Yine ses yok nerdesiniz adet belirtilerim azaldı sadece göğüslerim ağrıyor buda belirti zaten
Canım benim sınavlarım var demiştim ya ders çalışıyorum, derslerinde çok boşladım zaten bakalım ne olacak. Sadece yazılanları okuyup bazıları dikkatimi çekiyor cvp veriyorum. Sen yaz ben buralardayım. :-)

:kahve:bekliyorum canım geçerse günüm 7 tane test aldım :KK48:hemen yaparım:KK45:
heheheh ne sabırsız insanlarız yahuu :))) Bende ilk zamanlar sürekli test yapıp sonuç negatif gördüğümde hep ağlıyordum eşimede diyemiyordum kızıyo die :-) tabi dayanamayıp söylüyordum sonra :confused: ahh o çift çizgiyi görsek ya bizdeee :110::110:

Kızlarr birde bişey soracağım bu yumurtlama testleri ne kadar oluyor ben hiç kullanmadım da kaç tane almak lazım ne zaman yapmaya başlıcaz bu ay öyle deniym bende diyorumm :KK49::KK49:

Kızlarr birde bişey soracağım bu yumurtlama testleri ne kadar oluyor ben hiç kullanmadım da kaç tane almak lazım ne zaman yapmaya başlıcaz bu ay öyle deniym bende diyorumm :KK49::KK49:
Canım eczaneden alırsan pahalı 5 tanesi 25 tl ben netten aldım 18 ovilasyon testi 2 tanede gebelik testi 20 TL ye aldım canım

Back
X