• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2C16ED2E-EEA0-47EF-BA89-D67FB4C1D5ED.webp

Yine pozitif bi ovilasyon testi ile karşınızdayım :D adetin 13.günü Üstteki sabah alttakini şimdi yaptım:dondurma:

Ah canım şu testin diğerini atsan birde rahatlasak. Her attığında kalbim ağzıma geliyor. :-)
Bence 3 gün üst üste değerlendirin. Sizin dayınız bunun için yeterli. İlişki öncesi birer Türk kahvesi için. Hemen de kalkma :)
Aaaa şimdi kalıyorum kahve yapmaya ozaman :D sıra diğer teste de gelicek inşallah canım :dua:

Promotil m vermişti doktor onu kullanıyoruz şimdilik. Bir de aktardan aldığım toz var
Canım ben bu vitamini hiç beğenmiyorum :KK12::KK12:
L arjinin l karnitin glutatyon gibi şeyler Yok içeriği de çok az. Bence sen solgar advenced antioxidant formula diye antioksidan bakımından zengin vitamini var bundan al 2 kapsül alınıyor ama siz ekstra multivitamin kullandığınız için 1 tane kullanın. Faydasını görürsünüz.

Canım ben bu vitamini hiç beğenmiyorum :KK12::KK12:
L arjinin l karnitin glutatyon gibi şeyler Yok içeriği de çok az. Bence sen solgar advenced antioxidant formula diye antioksidan bakımından zengin vitamini var bundan al 2 kapsül alınıyor ama siz ekstra multivitamin kullandığınız için 1 tane kullanın. Faydasını görürsünüz.
Sağ ol gülüm araştırayım hemen

Bizim cezalı dönmüş sahalara:halay: Valla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler:anneadayı:

Bizim cezalı dönmüş sahalara:halay: Valla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler:anneadayı:
Yok yok o bize kızmaz o yüzden rahat konuşuyorum. Anladım birşey olduğunu hemen. Ne işin var senin azospermi olan hastaların içinde. :-)
Kendine dert mi arıyorsun. Hele ki bebiş için önemli olan günlerde. :halay:

Back
X