• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum

S sarp86 Suskun Ceylan Suskun Ceylan cuma günü doktoruma gitigimde kasiklarimda aşırı ağrı ve kasilma var dedigimde vajinal ultrasonla baktı bir şey yok demişti hamilelik olsaydı doktor o zaman görüp söylerdi canım
bu ayda gariplik var sanırım canım benim de 3 gün önce geldi bu ay adetim havalardan da olabilir

Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum
Canim ne tesaduf ki benimde adetim gecikti bugun 3. Gun. Hala olmadim. Ama ben rahim filmine bagliyorum. Gecen ay cektirdimya kesin o bozdu duzenimi. Gecen ay da 5 gun gecikmistim.

Karindan ultrasonda gozukmezde Vajinal ultrasonla baktı bana vajinal olunca gözükür sanıyordum
Ben karindan sandim canim. O zaman gozukurdu sanirim. Ama yinede belli olmazzz. Rabbim ol derse hersey olur. 2 gun daha olmazsan test yap bence. Ben yapamiyorum :( korkuyorum yine negatifi gormekten.

Back
X