Canm benm insallah hamilesindir. Bi test yapsanaaa. Ben test yapmak istemiyodum esime de soylememistim gunumun gectigini. Dun aksam kayinvalidemlerdeydk gizlice soyledim gunum gecti diye. Adam agladi ya. Saka yapmiyosun dimi dedi.sonrada pisman oldum keske soylemeseydm ya yksa diye. Sonra tutturdu test alalim test alalim. Eve donerken aldik. Sonra bi saat felan yapamadim korktum negatifi gorucem diye. Bi cesaret kizim dedim sen aliskinsin negatiflere. Yaptigm gibi 2. Cizgi kopkoyu cikti inanamadim esime gosterdim. Kalk hemen kan verelim dedi. Gittik o yarim saat nasi gecti hatirlamiyorum heyecandan. Sonra bi aldikkk pozitifff. 668 cikti. Acildeki doktora gosterdik bana biraz dusuk gibi gelmisti deger ama degilmiss daha cok yenidir dedi. Katlar zaten gittikce dedi.persmbe aksami tekrar kan vericem cuma gunu de kendi kadin dogumcumdan gun alcam bugun. Ay kizlar inanamiyorum hala yaaa. Bugun test verseydik ve dusuk ciksada cikmasada onumuzdeki ay tup bebek icin basvuru yapip hatta baslicaktik. Allahim sen ne buyuksun. Hamdolsun verdigin her nimetin zerresine. Bebek haberi bekleyin bu iki arkadasimin da bu sitedeki herkesinde hayirlisiyla kucaklarini doldur insalllahhhhh