Evet kesin bir düzelme olur denmiyor fakat çoğu kişi de mir iyileşme oluyor en azından geriye gitmesi mikrocerrahi de pek olası değil.. bizi hiç sormayın ben 26 eşim 33 yaşında bizim değerlerimiz 27 milyon %4 ileri hareket gerisi hareketsiz ve 0 morfoloji. Ameliyat olmaya karar verdik ve Marmara eğitim araştırmada olalım dedik proflar falan güven vericiydi olduk 6 ay sonra testleri yeniledik elle muayene de varikosel gözlemlendi ve doblerde de çıktı. Sperm de 43 milyona çıkmış %7 ileri hareket gerisi hareketsiz ve 0 morfoloji. Bunun üzerine Kaan aydosa mail attım normal yolla çocuğunuz olur dedi ama ben onunla da yetinmedim Levent Türkden randevu aldım ve gittik. Herşeye baktı değerler kötü değil ama varikoseliniz devam ediyor tam başarılı olmamış dedi ama şuan ikinci ameliyat için erken diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçmesi gerek dedi ve vitamin takviyeleri verdi 5 ay sonra gelin önümüzdeki ay 4. Ay ameliyatın üzerinden de 11 ay geçmiş olacak ve testleri tekrarlayıp gideceğiz. Ameliyat derse olcaz çünkü ben bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum köklü bir çözüm istiyorum. Varikosel ameliyatını inşallah başarılı bir şelilde olup sonra Kaan Aydos hocaya gitmek istiyorum. Sağolun eşim de ben ne dersem yapıyor bir de sigarayı bıraksa çok iyi olacak. Bizim maceramız da böyle işte...