- Konu Sahibi atlasirmak
- #1.561
Kuzum biliyorsun ya çok yanılttı bu testler bizi hala güvenemiyorumBenim ilk testim bu kadar bile belli degildi 3 gun kala yapmistim gormek icin kör olcaktim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum biliyorsun ya çok yanılttı bu testler bizi hala güvenemiyorumBenim ilk testim bu kadar bile belli degildi 3 gun kala yapmistim gormek icin kör olcaktim![]()
Yaaaaaaa hamilesinnnnnnnnnnnnn canım çokkkkkk sevindim gözün Aydın canımmmmEki Görüntüle 2081058
Ne diyorsunuz

Bildiğin iki çizgi yaaaaaa bildiğin çığlık attım allahımmmmmmm nolur bizlerede nasip etEki Görüntüle 2081058
Ne diyorsunuz

hemen anlat ne hissediyorsun 

Hala inanmış değilim canım. Gece kırmızılar gelir mi acaba diyorumBildiğin iki çizgi yaaaaaa bildiğin çığlık attım allahımmmmmmm nolur bizlerede nasip ethemen anlat ne hissediyorsun
![]()
Hadi inşallah 2018 tüm bekleyenlerin kucağını doldurur
Sizler çok daha koyusunu görürsünüz inşallah canım benimÇok seviyorum bu iki çizgiyi![]()

Ne kırmızısıııı iki çizgi işteeee gelmezzHala inanmış değilim canım. Gece kırmızılar gelir mi acaba diyorumHadi inşallah 2018 tüm bekleyenlerin kucağını doldurur
![]()
Buradaki arkadaşlar benim için özel gerçekten çok duygulandım Sevinçden ağlıyabilirim ne yazıcağımı bilemedimSizler çok daha koyusunu görürsünüz inşallah canım benim![]()
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canımYarın test yapayım tek tek anlatıcam canım her şeyi. İnan size çok büyük umut olacak pozitifse sonuç
Ayy canım benim Allah gönlüne göre versin. Sevinçten ağlayalım hep birlikte inşallahBuradaki arkadaşlar benim için özel gerçekten çok duygulandım Sevinçden ağlıyabilirim ne yazıcağımı bilemedim![]()

Annem yanımda ona söyledim çok sevindi selamı varAyy canım benim Allah gönlüne göre versin. Sevinçten ağlayalım hep birlikte inşallah![]()
Canım kısaca yazarsan annemde sordu ne zaman ameliyat oldu eşin sayınız kaçtı rahim filmi çekildinmi inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canımAyy canım benim Allah gönlüne göre versin. Sevinçten ağlayalım hep birlikte inşallah![]()
Öperim ellerinden. A.selam sende söyle canım. Allah ona da nasip etsin senin evladının anneannesi olmayıAnnem yanımda ona söyledim çok sevindi selamı var![]()

Çok yeni kuzum o yüzden şaşkınım bende. Ikinci ayın içindeyiz daha test yanlış mı diye ondan inanamadım. Rahim filmini şubat gibi düşünüyordum. Bir de sonuçları görsen seninkiler yanında süper yaniCanım kısaca yazarsan annemde sordu ne zaman ameliyat oldu eşin sayınız kaçtı rahim filmi çekildinmi inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım
Ayyy canım benim allah ol derse oluverir gerisini boşver İnşallahhhhh hiç bi sorun çıkmaz neden teste inanmiyorsunki daha önce yanılttımıkiÇok yeni kuzum o yüzden şaşkınım bende. Ikinci ayın içindeyiz daha test yanlış mı diye ondan inanamadım. Rahim filmini şubat gibi düşünüyordum. Bir de sonuçları görsen seninkiler yanında süper yani
Evet kaç kez hem de. Silik çizgi oluyordu. Gerçi onlar bat öncesiydi yaptıklarımdıAyyy canım benim allah ol derse oluverir gerisini boşver İnşallahhhhh hiç bi sorun çıkmaz neden teste inanmiyorsunki daha önce yanılttımıki
İlk defa duydum inanki inşallah öyle bişe değildir canımEvet kaç kez hem de. Silik çizgi oluyordu. Gerçi onlar bat öncesiydi yaptıklarımdı
HamilesinnnnnnnnnnEki Görüntüle 2081058
Ne diyorsunuz