öncelikle günaydın

adet döneminde baş dönmesi normal bir durum. Hatta benim bulantılarım da artar koku hassasiyeti olur. Evet adet gördüğü halde hamile olanlar var benim de kuzenim var öyle ama çok az adet gördüm diye anlatmıştı. Gebeliğin ilk belirtisi baş dönmesi de değildir önce vücut sinyal verir diye biliyorum mide bulantısı kalp atışıyla 7 8. Haftalarda yoğunlaşır. Şarıl şarıl gelen adetten sonra hamilelik mümkün değil diye biliyorum. Gebelikte yerleşme kanamasının bile sınırı var damla damladır damlayı aştığı zaman kese riske girer düşer zaten.Forumu okuyorum sürekli mesaj yazmıyorum. Sabah sabah sana yazmak istedim çünkü evet umutlanıyoruz o belirti hamilelik mi bu belirti olabilir mi diye ama istisnai durumlardan ümitlenmek insanı yoruyor,yıpratıyor. Bunu kendine yapmamalısın. Ne gerek var zaten yorucu bir süreçten geçiyoruz ve hayatında bebekten başka kafana takılan günlük hayatta seni yoran başka şeyler de vardır umarım... sana iyi gelen şeyleri yap dünyadaki en önemli kişi sensin çünkü sensiz dünyanın sana göre bir anlamı yok zaten.sözlerim seni incitmez umarım biliyorum duymak istediklerin bunlar değil ama başta kendime söylüyorum bunları. Yaşın da küçüktü diye hatırlıyorum. Öpüyorum seni tüm kalbimle.