• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ortalama 2-3 haftada toparlanırsınız ilişkide olur ama ameliyat sonrası en az 6 ay beklemek gerekiyor sağ

Canım cok saol yorumun icin ama ben 3 testi ayni anda yukleyince karisti en altdakini dlkkate alma uste olan ve yanina kalem ile yazdigim gecerli kalemle yazilan degerler eski digerler testin uzerine kalemle yazdım eski degerleri
ÇOK TESEKKUR EDERİM BU AY ES GEÇELİM O ZAMAN

Sagol canim bilgn icin ama bole seyleri devlet hastanesinde yapma taraftari deglm zaten cekinen sıkılan birym rahat edemem gibi birazcik daha ozen gosterilen yer isterm tabiki bunn icinde maddyt lazm oyuzden de beklememk lazm braz:) sen onerrmsn devlet hastanesi bide ozel de fiyatlar ne kadardr acaba

Sagol canim bilgn icin ama bole seyleri devlet hastanesinde yapma taraftari deglm zaten cekinen sıkılan birym rahat edemem gibi birazcik daha ozen gosterilen yer isterm tabiki bunn icinde maddyt lazm oyuzden de beklememk lazm braz:) sen onerrmsn devlet hastanesi bide ozel de fiyatlar ne kadardr acaba
1.600 gitti canım benım özelde yaptırdığım aşılama tutmadı :)

A Ataabetull kuzummm ben mfsg hadi bana hamile kaldığını söyle.. sayfaları okumadım hiç.. bu sayfada ben üzülüyorum o yüzden takip etmiyorum ama siz beni hatırlayın. :KK200::KK200:
Yok kuzum benden haber yok ama değişik birşey oldu hiç daha önce böyle birşey olmamıştı Suskun Ceylan Suskun Ceylan sende bir bakar misin kuzu 23 nisanda adet olmuştum 4 gün sürüyor zaten ve hastalığım bitmişti 30 nisanda kahverengi bir akıntı gelmiş çok şaşırdım internette çeşitli nedenler yazıyor rahim ağzı kanserinden tut hamilelige kadar ne bilim ALLAH C.C korusun kötü birşey olmasından da korkuyorum

Saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uygulasın kesinlike .. bal çörek otu polen karıştırıp yesin her gün .. ameliyettan 2 ay sonra hamile kaldım ben

Yok kuzum benden haber yok ama değişik birşey oldu hiç daha önce böyle birşey olmamıştı Suskun Ceylan Suskun Ceylan sende bir bakar misin kuzu 23 nisanda adet olmuştum 4 gün sürüyor zaten ve hastalığım bitmişti 30 nisanda kahverengi bir akıntı gelmiş çok şaşırdım internette çeşitli nedenler yazıyor rahim ağzı kanserinden tut hamilelige kadar ne bilim ALLAH C.C korusun kötü birşey olmasından da korkuyorum
Üşütmüş olabilirsin canım mevsim değişiyor enfeksiyon olabilir bi gitseydin doktora

Korkma canım adetinden çok sonra olmamış bu olay bence kalan adet kanamaların akmış. Genelde kahverengi akıntılar adete yakınsa adetten kalanlar oluyor. İnşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz. Sen de spor yap. Başka bir yere kilonu yazmışsın. Bebeğin için kendini hazırla biliyorsun bizim bebeklerimiz çok nazlılar kolay kolay gelmiyorlar.

KIZLAR EŞİM AMELİYAT OLDU BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR DOKTOR 4 HAFTA KESİN PERHİZ OLSUN 2 HAFTADA TOPARLANMA SÜRECİ DEDİ 6 DAMAR BAĞLANMIŞ .BENDE BU HAFTA RAHİM FİLMİ ÇEKİLCEM İNŞ TÜPLER AÇIKTIR YOKSA ADAMI BOŞUNAMI AMELİYAT ETTİM ACABA

KIZLAR EŞİM AMELİYAT OLDU BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR DOKTOR 4 HAFTA KESİN PERHİZ OLSUN 2 HAFTADA TOPARLANMA SÜRECİ DEDİ 6 DAMAR BAĞLANMIŞ .BENDE BU HAFTA RAHİM FİLMİ ÇEKİLCEM İNŞ TÜPLER AÇIKTIR YOKSA ADAMI BOŞUNAMI AMELİYAT ETTİM ACABA
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda kavusursun inşallah bebegine ;)

• Beğen
Reactions: Cac
İyiyiz canim cok sukur. Simdi doktor kontrolunden geldik. Haftalarindan onde gidiyo benimkiler. Doktor 1 aya alicaz dedi. Az kaldi miniklerime kavusmama. Sen nasilsin nasil gidiyor?

İyiyiz canim cok sukur. Simdi doktor kontrolunden geldik. Haftalarindan onde gidiyo benimkiler. Doktor 1 aya alicaz dedi. Az kaldi miniklerime kavusmama. Sen nasilsin nasil gidiyor?
Maşallah onlara:nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz aynı kuzum hala beklemedeyiz.

kızlar rahim filmi çektirdim tüpler açık dendi.eşim daha yeni ameliyat oldu 15 gun oldu tutturmuş bu ayıda değerlendirelim yumurtam 11/13 günü çatlıcak beklentim o. doktr 4 hafta bekle dedi .olakı oldu bir mucize kazayla acaba bebiş daha yni ameliyat oldu 4 gun antibiyotik kullandı iyi olurmu sağlıklı olurmu korkusu saldı yakamıda bırakmıyor eşim

kızlar rahim filmi çektirdim tüpler açık dendi.eşim daha yeni ameliyat oldu 15 gun oldu tutturmuş bu ayıda değerlendirelim yumurtam 11/13 günü çatlıcak beklentim o. doktr 4 hafta bekle dedi .olakı oldu bir mucize kazayla acaba bebiş daha yni ameliyat oldu 4 gun antibiyotik kullandı iyi olurmu sağlıklı olurmu korkusu saldı yakamıda bırakmıyor eşim
Canım ameliyat yeri ağrımıyorsa sorun yok devam :)

Back
X