Ya bu düğün dedikleri ne kadar önemliymiş böyle. Benim bildiğim önemli olan nikahtır ama demek ki eşimizle bi yere gidebilmek için, çocuk yapabilmek için akrabalarla karşılıklı göbek atmamız gerekiyomuş.
Ayrıca eşinizin işi bu, böyle ufak şeylerde hemen boşanırım demek ne kadar kolay.
bunun çağ atlamayla alakası yok.allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını
hımm yok sorumlu olan dördüncü sınıf üniversite öğrencisi en kıdemli öğrenci yani
ya ben abartmıyorum ki kımıl kımıl 17 tane üniversiteli kız her yere beraber gidilecek yenecek içilecek oturulacak tek erkek kocam bir saat değil iki saat değil iki gün bide yolculuklar aynı ortamda olmaları çok kötü benim için ben yanlarında olsam da
çok yanlış bir gelenek. neyseki bizde böyle değil..arkadaşlar bizde böyle dini nikahı olmayan ve düğünü olmayan kız evli gibi görülmüyor ne yapayım arkadaşlar böyle işte bizde
Çoğunluk rahat gitsin falan denmiş ama sizin kocanız olsa gönderir misiniz empati yapın erkek erkeğe seminere gidilmesine izin vermiyor çoğu kadın
boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım
teşekkür ederim bu yorumunuz için insanlarla konuşma ve iletişim konusunda gerçekten başarılı bir insansınız belli oluyor empati yapıp yargılamadan ezik özgüvensiz demeden cevapladınız saolun
boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım
oooo,işte buna izin vermezdim.Başka kişi mi kalmamış diye düşünürüm
Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama
canım bende 7 yıldır 8 erkek arasında 1 de müdür yanı 9 erkek arasında çalışıyorum. Kocam da beni mi boşasın???.
Ekmek kapısı sonuçta, adam sende gel demiş daha ne desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?