Eşim ve 17 kız birarada

Ayyy, lütfen ya sanki dışarıda ki bütün kadınlar-kızlar sizin kocanızı bekliyor gibi yapmayın gözünüzü seveyim. Bir de lafa bak "yoksa boşanırım"... Böyle saçma sapan her konu da bunu söyleyin aynen devam edin, bir gün elinize mahkeme celbi gelirse de ağlamayın. Erkekler böyle sıkıntılara gelemez, onları herkeslerden kıskandığınızı, kaybetmekten bu kadar korktuğunuzu belli eder egolarını böyle şişirirseniz çok güzel oyuncak olursunuz ellerinde.

arkadaşlar bizde böyle dini nikahı olmayan ve düğünü olmayan kız evli gibi görülmüyor ne yapayım arkadaşlar böyle işte bizde

inanın bende bunu anlamıyorum. kocası artık. millet neden laf etsin.

Git bence yoksa adamin basinin etini yersin naptin ne ettin diye:)aklinda kalacagina yaninda kal:)

سبحان

allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını
bunun çağ atlamayla alakası yok.
her erkek iş ortamında genç kızlarla kadınlarla olur, olacaktır. bu ülkenin yönetimi böyle. kadınlarla erkekler yanyana ,omuz omuza çalışır ve bulunur.

Son düzenleme:
arkadaşım eşin görevi gereği karşı cinsle hep beraber çalışacak veya aynı ortamda bulunacak
eğer mayasında bir sapma varsa o ihtimal inan o geziye gitmesede olur

bunun için canını sıkma kendini bunaltma derim
yapmayacağın boşanmanın lafını bile etme daha yolun başındasınız
bunun için bu boşanma kelimeleri çok dillendirilmemesi gerekir benim düşüncem bu

eşinize hiç güveniniz yok mu? ben eşime güveniyorum ama kızlara güvenmiyorum demeyin lütfen erkek istemezse hiçbir kız yaklaşamaz...

Sen daha en başta güvenmiyorsun ki..

Boşa boşa...!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çoğunluk rahat gitsin falan denmiş ama sizin kocanız olsa gönderir misiniz empati yapın erkek erkeğe seminere gidilmesine izin vermiyor çoğu kadın

Sizi cok iyi anlıyorum :2: nişanlım kamuda ve her eğitim burnumuzdan geliyor onun elinde değil biliyorum ama yinede huzursuzluk çıkıyor. Yani bayan sayısı genelde az ve buna ragmen egitimlerde durumum bu. aşamadım gtti şu durumuu

tamam ama böyle her durumda boşanma lafını edersen sonra işin içinden çıkamazsın çocuk oyuncağına döner..
eşine güvenmiyomusun peki?

kızlar biraz anlayıslı olunnnnn hangi bayan kocasını kız dolu yere sokmak ister ben güveniyorum ama bende sokmak istemem mecbur kalırsam bende giderim istemem yani kalmalı gezmeli benim iş anlayısıma göre çalışmak başka bişey bak biz halı yıkmacıyız işimiz hem bayanlarla eşim kadınlarla hem yüz yüze calısır müşterilerimiz coguda tele ben bakarım fabrika içinde ben varım halı alma götürme işlerinden o sorumlu ben güveniyorum nice kadınlar var anlatıyo bana gaylardan tutun afedersiniz öle kadınlardan bile halı aldı acık acık sölüyo saklamaz ama yan gözle bakmam ben seni seviyorum diyo Allah gmstermesin hep der bana senden başkasını diyor ama böle gitsin kalmalı falan sinir olurum
ayrıcada nikahınız var sizde gidin ben giderdim ayrı odalarda kalın canım ne alaka kocanız hemde sizin

teşekkür ederim bu yorumunuz için insanlarla konuşma ve iletişim konusunda gerçekten başarılı bir insansınız belli oluyor empati yapıp yargılamadan ezik özgüvensiz demeden cevapladınız saolun

evet kendimiz yaşamayınca çok kolay şu doğru şu yanlış diye yorum yapabiliyoruz..o zaman şunları da ekleyeyim :) diyelim ki eşiniz tek gitti ve geldi siz onun kafasını şişirdiniz sürekli gezi konusunu açtınız,tavır yaptınız (nedense böyle olacakmış gibi geldi :) ) hiç birşey elde edemezsiniz yapabiliyorsanız bu olayı aşıp eşinize güvenmelisiniz yoksa sen mutsuz gitmediğin için,o mutsuz bunalttığın için iki negatiflikten pozitiflik sadece matematikte çıkar..

Bence bu kadar büyütülecek bir şey yok. Eşinize güven duygusunu hissettirmeniz gerekiyor. Bu kıskançlıktan ayrı bir konu.
Ayrıca en ufak tartışmada boşanma konusunu açmayın. En son söylenecek şeyi ilk başta söylemeyin. Ki en sondan kastım evliliğin sonudur.

sülüman ve haremi desene
kız bırak gitsin nolucak

oooo,işte buna izin vermezdim.Başka kişi mi kalmamış diye düşünürüm

Biz izin almayız zaten. Ben de burda arkadaşlarıma çok kalmaya giderim. O konuda hiç güven sorunu yaşamadık. Evlendik hemen eşim gitti zaten öğrenci modumuza devam biz. İkimizin de bekar evi sevgili gibi

birincisi her şeye boşanırım dersen ciddiyetini yitirir. yani gerçekten boşanacak şeyler yaparsa (şiddet,aldatma vs...) bile senin blöf yaptığını düşünür. her şeye boşanırım deme. inanmaz artık.

ikincisi nikahınız var , gitmende ne sakınca var göremedim.

üçüncüsü güvenmiyorsanız keşke evlenmeseydiniz. böyle güvensizlikle nasıl yürüyecek evliliğiniz merak ediyorum doğrusu.

canım bende 7 yıldır 8 erkek arasında 1 de müdür yanı 9 erkek arasında çalışıyorum. Kocam da beni mi boşasın???.
Ekmek kapısı sonuçta, adam sende gel demiş daha ne desin

aynen.. çaycı abladan başka kadın yok büromda. eşim arada gelir gider uğrar yanıma. sevmediği kişileri belli eder bana. ki gerçekten iyi bir gözlemcidir. ben de ona göre davranırım iş arkadaşlarıma. gerçi bekarken de buradaydım, o yüzden hoşlanmadığımız tipler ortaktır.

konu sahibi şimdi yerine kendimi koyuyorm, gitmesi biraz rahatsız ederdi beni. ama benim de gelmemi teklif etmişse sorunlar rahatsızlıklar kalkardı ortadan. tutardım eşimin elinden, ben de ufak bir tatil yapardım.

bence fikrini değiştirdiğini ve kendisine eşlik etmek istediğini söyle geç olmadan.

💑💓

Ya bu boşanmayı nekadar kolay sanıyorsunuz. En ufak bişeyde çocuk korkutur gibi boşanırım haa ! tehditi nedir. İyi git boşan dese tıpış tıpış geri geleceksiniz bari yapamayacağınız şeylerle tehditte etmeyin. Adam iş gereği gidiyor. Size de teklif etmiş. Daha ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…