- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Klasik olacak ama çevreye güvenmiyorum ha bir arkadaş yazmış kimse senin kocanın peşinde değil ben öyle bişey söylemedim zaten ama ben de üniversite okudum orda o kadar pis düşünen kıza şahit oldum ki evli bekar farketmeden erkekleri sohbetlerine konu edinen afedersiniz ama sarkıntılık eden bu kadınları hepimiz az çok biliyoruz eşimi kıskanmam normal değil mi bu durumda ayrıca 27 yaşında 35 40 değil ki bu adam kafalarına uymaz diyor bu hanımefendi
boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım
başlık çok manidar olmuş. reytingleri toplamışsın bravo.
Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama
Eşim dubai'de çalışıyor mühendis.Yapacaksa eğer öyle bir yapar ki ruhum duymaz. Asla yapmaz benim kocam demem. Ama 7 yıllık birlikteliğimizde ufacık bir şüphe düşürmediyse içime. Ben ona güvenmek zorundayım.
Evine de kiracı alıyor devamlı 3 kişi kalıyorlar ama evi bu kurduğu için ev sahibi gibi kiracaları devamlı değişiyor. Şu an 3. arkadaş mühendis alman bir kadın. Yani daha açıkça eşimin kadın ev arkadaşı var. Akşam beraber yemek yiyorlar. Ama sonuçta eşim pansiyon gibi bir ortam yaratmış orda. Ev kirasını çıkarmak için. Ona karışmam ki ben. Sizin eşinizin de işi bu. Daha böyle şeylerle karşılaşacaksınız demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?