Eşim ve 17 kız birarada

O hanımefendi benim sanırım:) Bak arkadaşım şöyle düşün o zaman, diyelim ki o geziye gidecek kızlar son derece ahlaksız, hepsinin aklı fikri senin eşinde ve asılmak için fırsat kolluyorlar, o kadar yakışıklı ve mükemmel bir eşin var ki kızların hepsinin dibi düşüyor.... Eee o geziye gitmese bile etrafta evli bekar ayırt etmeden asılan kadınlar olmuyor mu az da olsa, oluyor... Sen eşine güvenmek zorundasın. Kusura bakma ama ne olursa olsun bir erkeğin sadakatini onu kısıtlayarak sağlayamazsın. Yapacak olan aynı evin içinde sen arkanı döndüğün zaman bile yapar ki şahit oldum bu duruma ben. Senin kafanla düşünürsek kocanı dört tarafı kapalı bi kutu içinde saklaman lazım. Hem sana yazık hem o adama. Ayrıca sen böyle davrandıkça açık söylemek gerekirse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Sen onu kıskanıp kısıtlamaya çalıştıkça emin ol o şöyle düşünecek "Vay be ben ne kadar harika yakışıklı ve karizmatiğim, bütün kızların aklı bende." Bu şekilde mükemmel ve vazgeçilmez olduğunu düşününce adamcağızın aklında yoksa bile bi kere dener yani... Benden sana arkadaş tavsiyesi gitme adamın üstüne. Hatta umrunda değilmiş gibi davranan. Yoksa her şekilde kaybeden sen olursun.

bence gitmesinde hiç bir sakınca yok ben olsam gönderirdim..

sonuçta işi bu. bi keredden bişey olmaz bu akdar abartmayın..

eşine güweniyorsan geisi problem değil.. dışarda da milyonlarca kadın war o zaman dışarı da çıkarmayın ewe kapatın çalışmasın!!!!

Düğünsüz olunca ne oluyormuş nikahın olduktan sonra?
Aynı odada kalmak zorunda değilsin ki.
İçin rahat etmeyecekse git ayrı odada kal.

Çevreden önce eşinize güvenin bence size sadıksa, gerçekten seviyorsa ilgilenmeyecektir bile kızlarla görevini yapacaktır sadece

ay cok guldum kizma ama. Tatlim adamin niyeti bozuk olsa seni zaten goturmek istemez. niye kasiyorsun ki. Zaten sende gel diyormus. Esin mecbur gidicek isi sonucta sende git tatlim. durduk yere huzursuzluk cikarma bence uzmeyin birbirinizi. Zaten yeni evlisiniz gece gunduz seni dusunur o baskalarini gozu gormez merak etme

Verdiğin tepki aşırı da olsa ben biraz haklı buldum seni. Fakat "gidemezsin, boşanırım" dememen lazımdı.

Benim kocam dün geldi bi kaç günlük bir geziden, 30 tane felan liseli kız vardı. Ben anlayışlı durup hiç bişi demedim ama için için rahatsız olup korktuğum da bi gerçek.

Yani, kenarları yakılmış aşk mektubu vermeye kalkan, telefondan rahatsız eden 16-17 yaşındaki ergen kızlardan her şey beklenir.
Otelde gece yarısı kapısına bile dayanırlar adamın. Sonuç olarak kocana güvenmekten başka çaren yok:18:

lise de istanbul gezimiz aklıma geldi arkadaşımızın biri gezerken çalılıkların dibinde uyuya kalmış farkettik yoklugunu yana yakıla aramaya başladık ögretmenımız okadar korktu ki butun sorumluluk ondaydı yazık adama ömrunden 10 yıl gitmişti o halini hatırlıyorumda birdahada gezi olaylarına tövbe etmişti inşallah eşinizde kötü bir tecrübe yaşarda gittigine bin pişman olur siz üsteledikçe inat yapmış belli ki illa gitcek valla bende öyle biz gezi ayarlardım ki ona inat benden başka kız olmazdı atara atar gidere gider

bosanma lafini bu kadar kolay dilinize dusurmeyin bence.gitsin nolucak yiyceklermi sizin kocanizi.niye bu kiskanclik yani.rahat davranin aklina kotu seyler sokmayin.

Son düzenleme:
ben sana hak verdim. ben de olsam içim huzursuz olurdu. bunlar çocuk değil ki. en az 19 unda gayet genç kızlar.

27 yaşında bir erkeğin ilgi alanına girebilecek kızlar.

tabi ki aldatan her yerde her şekilde aldatır da bu kadar kızla aynı ortamda kalmalı gezi falan kimin hoşuna gider.

ama tabi ki işi gitmek zorunda.

bence hatan kıskandığını belli etmen ve boşanırım demen olmuş.

erkeklere bu kadar yüz verip büyütmemek lazım o bir gerçek.

kesinlikle sizde gidinn.kaynananızın ne dicegine bakmayınn sonucta nikahlı karısısınız.ayrı odalarda kalırsınız hem ne olacak sanki.17 kız giderken iyide bi sizmi fazlasınız.yada 17 kızın tek erkekle orda olması normalde karısının kocasının yanında gitmesimi anormallll.gidin ben olsam giderdim kesinlikle

evli falan değilim gerçi ama senin yerinde olsam ne yapıyor ne ediyor diye kafayı yerdim herhalde.

yabancı insanlar daha rahat oluyorlar neticede ayrıca seni de görmüyor. ben olsam rahat edemezdim.

sen niye gitmedin ki onunla dubaiye?

sen de orada bir iş bulsaydın.

insanların karı koca olması düğüne değil nikaha bağlıdır, nikahlandıysan o senin nikahlı kocan, sen de onun nikahlı karısısın, nikahlı kocanla gittiğin yer hakkında dedikodunu yapanın cezasını Allah verir sen merak etme.

senin de gidebileceğin bir yer için boşanma lafını şimdiden ağzına alman çok çirkin.lütfen yapamayacağınız şeylerin blöfünü yapmayın,hiç etkisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…