• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve abileri !

Buradaki kiralar pahalı ordaki ucuz bende diyorumki işini değiştirsen ev alsan bu hayatımdan farklı bir hayatım olsa giderim ama olmayacak biliyorum.olmadık şeyler söküyorlar ben bilmiyorum cıkıp annemlere gidesim var bilmiyorum

Yok çekip gitme bikmissin artik ama
gidersen hicbir şey duzelmez daha kotu olur.

Aranizi yapmaya calisiyor sanki siz eleştirmeyin ailesini bosverin siz laf dedikce savunmaya geciyorn, hem
başka sehirdesiniz bu kadar o ona
demiş bu buna demiş kim tasiyorsa size bu laflari onla da konusmayin. Her iki güne bir nasilsiniz iyisiniz diye arayip kapayin bakin kendi hayatiniza

Yok çekip gitme bikmissin artik ama
gidersen hicbir şey duzelmez daha kotu olur.

Aranizi yapmaya calisiyor sanki siz eleştirmeyin ailesini bosverin siz laf dedikce savunmaya geciyorn, hem
başka sehirdesiniz bu kadar o ona
demiş bu buna demiş kim tasiyorsa size bu laflari onla da konusmayin. Her iki güne bir nasilsiniz iyisiniz diye arayip kapayin bakin kendi hayatiniza
Bilmiyorum belkide benim hatam görmüyorum olan biten bu ne eksik ne fazla

Çekti zaten annemde farkında.bende altta kalmadım onlar birşey dediğinde bu yüzden sindirebiliyorum.onların da kusurlu yanları var yokmu.e benimde ağzım dilim var öyle sus pusta değilim.ay ne bilim
Bende isterdim sorunsuz bir hamilelik geçirmek pat diye olmadı çocuk 35 iğne yedim göbeğim mormon oldu sabaha kadar acıdan kıvrandık mükafatım buymuş
35 iğnenin tek nedeni abileri mi şimdi?

Fevri olmayinyani elstirmeyin ,hihi diyip geçin ,konussun kendi kendine dayanamazsaniz mutfaga kacin karsilik vermeyin kendi de biliyor o yuzden bu cabalar o yuzden aklamak icin ugrasmalar sizde ustune basinca daha zor oluyor

bebeginize odaklanin. Size laf tasiyan o insanlari da dinlemeyin geriliyorum bebeğim için zararli lütfen anlatma ben Allah a havale ettim herşeyi diyin
kapatin. Allah rizasi için arada bir nasilsiniz iyiyiz falan klasik muhabbetler ttamamdir.

Tasinma, bebeğe abinin adini koyma gibi durumlarda da eleştirmeden istemiyorum ortak rizamizin olacagi başka seçenek düşünelim diyin. Ben o abin bana ne yapmis ki adini koyacagim demeyin. Ben başka isim istiyorum gibi gibi sakin konuşmalar yapin.

Umarim herşey iyi gider...

Arkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
Kısır dediler.saygısız dediler.kayınvalideme gelinlerin konuşma dediler.ben bıktım
Bize maddi manevi çok yanlışları oldu eşim abisiyle ortaktı hiçbirşey almadan cıktı yeni ofis kurdu.
Ve benim ailem hep destek cıktı.eşim başta sinirlenir ama sonradanda onları korur.
Ben de diyorumki paran yokken neden ben de paran varken sürekli onları savunuyorsun.
Ben gercekten bıktım ben benim hatalarım yok demiyorum ama benim ailem kendisine bu kadar destekten sürekli Abi'm bana şöyle yardım eder istesem yok aslında böyle iyi niyetli..sürekli böyle.allah içimi biliyor ne zaman böyle dese yemin ediyorum ki bir olay oluyor allah gösteriyor.ben şimdi ne yapayım siz söyleyin asla barışmak istemiyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım zor buldum sürekli eleştirecekler ve ben bebeğimden olucam bu sefer yazarken ağlıyorum gerçekten çok zor .ben istiyorumki eşim kendisine destek olanı tutsun köstek olanı atsın.ben mecbur değilim benim ailem mecbur değil.
Ama bugün söylicem hadi abinden borç al hafi bize ev alsınlar dicem kendi aileme olan borcunuda isticem bu nasıl nankörlük bilmiyorum.ki eşim gercekten iyi niyetli bana karsı iyi ama konu bu dedikoducu abileri olunca beni sinir krizine sokuyor.siz olsanız ne yaparsanız?
Canım bir erkeğe ailesinin kötü yanını asla direk söyleme yoksa anında savunmaya geçiyor.
Başka bir arkadaşının benzer olayını anlat kız şimdi zor durumda nasıl yapıcak diye aklı çıkıyor.
Kız hamile bazen dertleşiyoruz durumuna çok üzülüyorum. Bebeği kaybedebilir diye çok endişeli ne düşüncesiz eşler var.
Senden Allah razı olsun beni ve bebeğimizi herkesten daha çok düşünüyorsun. Falan gibi anlat

ben genel anlamda sürekli karşı tarafı suçlayan ruh haline inanmıyorum. arkadaş senin hiç mi suçun yok? bu insanlar sana hakaret ederken olan nasıl bu noktaya geldi?
hep mi karşı taraf kötü? mesela sizin hiç mi suçunuz yok?

Fevri olmayinyani elstirmeyin ,hihi diyip geçin ,konussun kendi kendine dayanamazsaniz mutfaga kacin karsilik vermeyin kendi de biliyor o yuzden bu cabalar o yuzden aklamak icin ugrasmalar sizde ustune basinca daha zor oluyor

bebeginize odaklanin. Size laf tasiyan o insanlari da dinlemeyin geriliyorum bebeğim için zararli lütfen anlatma ben Allah a havale ettim herşeyi diyin
kapatin. Allah rizasi için arada bir nasilsiniz iyiyiz falan klasik muhabbetler ttamamdir.

Tasinma, bebeğe abinin adini koyma gibi durumlarda da eleştirmeden istemiyorum ortak rizamizin olacagi başka seçenek düşünelim diyin. Ben o abin bana ne yapmis ki adini koyacagim demeyin. Ben başka isim istiyorum gibi gibi sakin konuşmalar yapin.

Umarim herşey iyi gider...
Yapamıyorum bende cazgırım gercekten yapamıyorum

ben genel anlamda sürekli karşı tarafı suçlayan ruh haline inanmıyorum. arkadaş senin hiç mi suçun yok? bu insanlar sana hakaret ederken olan nasıl bu noktaya geldi?
hep mi karşı taraf kötü? mesela sizin hiç mi suçunuz yok?
Ben bunu yukarda kendime sordum soruna çözüm yöneldikler okusaydınız görürsünüz ama eleştirmek için okurmuşsunuz bişey diyemem.
Yukarda aynen şöyle yazmışım belkide benim hatam var ben göremedim.ayrıca hakaret edilen ben değildim kaynımın eşi.burayıda iyi okuyun,bana söyleenen hep eleştiri yargılama hakaret değil o kadarını da ben kaldıracak kadar geniş değilim,sizdeki beyin kadar bendede var

Ben bunu yukarda kendime sordum soruna çözüm yöneldikler okusaydınız görürsünüz ama eleştirmek için okurmuşsunuz bişey diyemem.
Yukarda aynen şöyle yazmışım belkide benim hatam var ben göremedim.ayrıca hakaret edilen ben değildim kaynımın eşi.burayıda iyi okuyun,bana söyleenen hep eleştiri yargılama hakaret değil o kadarını da ben kaldıracak kadar geniş değilim,sizdeki beyin kadar bendede var
beyinlermizin ölçülerini almıyoruz burada..
şurada neler okuduk da daha önce de o yüzden yazdım öyle yoksa limon sıkmak için değil konuna. ilk okuduğum mesajdan sana edilmiş gibiydi hakaretler. ben mi yanlış okudum sen mi kişi zamilerini falan karıştırarak yazdın acaba yeniden bakacağım şimdi.

Arkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
Kısır dediler.saygısız dediler.kayınvalideme gelinlerin konuşma dediler.ben bıktım
Bize maddi manevi çok yanlışları oldu eşim abisiyle ortaktı hiçbirşey almadan cıktı yeni ofis kurdu.
Ve benim ailem hep destek cıktı.eşim başta sinirlenir ama sonradanda onları korur.
Ben de diyorumki paran yokken neden ben de paran varken sürekli onları savunuyorsun.
Ben gercekten bıktım ben benim hatalarım yok demiyorum ama benim ailem kendisine bu kadar destekten sürekli Abi'm bana şöyle yardım eder istesem yok aslında böyle iyi niyetli..sürekli böyle.allah içimi biliyor ne zaman böyle dese yemin ediyorum ki bir olay oluyor allah gösteriyor.ben şimdi ne yapayım siz söyleyin asla barışmak istemiyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım zor buldum sürekli eleştirecekler ve ben bebeğimden olucam bu sefer yazarken ağlıyorum gerçekten çok zor .ben istiyorumki eşim kendisine destek olanı tutsun köstek olanı atsın.ben mecbur değilim benim ailem mecbur değil.
Ama bugün söylicem hadi abinden borç al hafi bize ev alsınlar dicem kendi aileme olan borcunuda isticem bu nasıl nankörlük bilmiyorum.ki eşim gercekten iyi niyetli bana karsı iyi ama konu bu dedikoducu abileri olunca beni sinir krizine sokuyor.siz olsanız ne yaparsanız?
şu cümlenin eltine dendiğine dair tek bir kişi zamiri vs var mı?

35 iğne yedim mükafatım bu mu olmalı gibi yazmışsın da...
Eşime karşılık yazdım bunu o kadar iğne yedim mükafatını kayınlarımmı verecekti allah aşkına ne düşünüyorsunuz?

Bu kelimelerle hakaret arasında cok fark var eleştirmek farklı hakaret farklı bi zahmet öğrenin

Evet küçük kaynımda hiç konuşmuyorlar hiçbir şekilde.hatta biri kaybımın eşine hakaret etti kız hastanelik oldu bu bayramda.uzaktan yargılamak kolay.ama insan başına gelince bilir.bugün bütün ipleri kapatıcam kendisi eşime cok laf söylediler demiyor bugün görecek bakalım nasılmış aileyi korumak âileyi övmek.kayınvalidemede gercekleri görüyor görümcemde ama birşey yapamıyorlar huyları bu deyip geçiyorlar sorun onlarda değil benim kocamda ben biliyorum

Burayı da iyi okuyun lütfen...!

Eşime karşılık yazdım bunu o kadar iğne yedim mükafatını kayınlarımmı verecekti allah aşkına ne düşünüyorsunuz?

Bu kelimelerle hakaret arasında cok fark var eleştirmek farklı hakaret farklı bi zahmet öğrenin
kelimeler arasındaki farkı mı yazıyorsun şimdi?
bence ilk önce herkesin anlacağı şekilde nasıl yazarım diye onu öğrenmelisin.
herkes senin kadar bilgili ve düngün Türçe'ye sahip değil keza!

kelimeler arasındaki farkı mı yazıyorsun şimdi?
bence ilk önce herkesin anlacağı şekilde nasıl yazarım diye onu öğrenmelisin.
herkes senin kadar bilgili ve düngün Türçe'ye sahip değil keza!
Haddinizi bilin burda anlayanlar nasıl anlıyomda bir tek siz farklı anlıyorsunuz.klavyenin sözlüğü açık kelimeler yankış yazılmış yazım hatası vardır ama cümle ve anlatım değil.

Hiç karışmam.Kendisi abileriyle görüşebilir.Abileridir.Ben mesafemi koyarım.Kendi ailemede yardım ettirtmem.

Haddinizi bilin burda anlayanlar nasıl anlıyomda bir tek siz farklı anlıyorsunuz.klavyenin sözlüğü açık kelimeler yankış yazılmış yazım hatası vardır ama cümle ve anlatım değil.
haddimi mi bileyim?
bence siz haddinizi bilin de konu açıp da sonra yazılanlara karşı hararet yapmayın.
neyse size iyi paylaşımlar.

Back
X