Eşim ve ben 5. Sınıftan beri arkadaşız 20 yaşındayım bir yil önce evlendik 4 aylık bir oğlum var eşimin ailesi amcaları birbirine çok bağlıdır evlerimiz de birbirine yakındır 5 amca 1 hala amcalarim saygıyı sevgiyi sever ben de Allah var hiç saygısızlık yapmam kurban bayraminda bir amcam gelmişti onun elini öpmeye gittim o da bu bayram el öpmek yok dedi soğudum açıkçası diğer amcamlar geldi bayramlarını kutladım bir macami kaçırmışim unuttum kutlamayı dün eşimle disardalardi Meryem benim yengelerinin bayramını kutlamadi demiş eşim de o öyle saygısızlık yapmaz amca unutmuştur demiş amcam da olabilir o yeni gelin senin ona hatırlatma lazım demiş eşim eve geldi ilk defa beni uyandırdın dedi bana bir tas çorba koyma ama amcalarima saygısızlık yapma dedi utandım bende içim içimi yiyor çok iyi insanlar nasıl unuturum diye hayiflaniyorum
Sizce ne yapmalıyım amcam bunu meryeme gidip de deme demiş eşim de amcama mesaj atma dedi özür dilerim vs tarzından sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam telefon açar amca kırılmışsın özür dilerim dalgınlığıma geldi vavs diye konuşurum. Biliyorum eşin mesaj atma demiş ama sen öyle yapki,bir daha onlar gidip herşeyi eşine yetiştiriyor diye kocanı doldurmazlar.kocanda şimdi meryeme söylersem gider arar diye sana aileden laf taşımaz.aradın diye kızarsa kızsın doğrusu buydu aramam gerekirdi diye uydurursun.
Ben olsam telefon açar amca kırılmışsın özür dilerim dalgınlığıma geldi vavs diye konuşurum. Biliyorum eşin mesaj atma demiş ama sen öyle yapki,bir daha onlar gidip herşeyi eşine yetiştiriyor diye kocanı doldurmazlar.kocanda şimdi meryeme söylersem gider arar diye sana aileden laf taşımaz.aradın diye kızarsa kızsın doğrusu buydu aramam gerekirdi diye uydurursun.