Eşim ve ailelerin konuşmamasi

gyy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
24
3
36
32
Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun

Eger gercekten esinize karsi sevginiz varsa,karsilikli adimlar atilmali kucuk buyugunden ozur dilemeli buyuk kucugunu hosgormeli bunlar olurkende akli selim bir aile buyugu araci olmali.Aileler biraraya gelip konusulmali ve herseyin ustune sunger cekilmeli aksi takdirde cok cozumsuz bir konu.
.

Onca şeyden sonra eve nasıl döndüğüne göre değişir yorumum.

Görümce ortalığı karıştırmışsa ki durup dururken kimse dayak yemez ki aile işlerine burnunu soktuysa ki tabi dayak hoş görülmez ama demek ki canına tak etmiş dövmüşsün ama bunun içinde yuva yıkılmaz, özürdilersiniz olur biter, görümcede sende dersinizi almış olursunuz,

Böyle iğrenç bir aile ve aile ilişkileri ile ne köy olur ne kasaba. Sizde de suç var. Uygun, efendi ve normal birini seçmeniz gerekirdi. Aynı aile apartmanı olmuyor burada yazan insanlardaki en büyük kısım bunlardan oluşuyor.

Tertemiz bir sayfa açın hayatınıza. İş bulun çalışın, iyi biri ile evlenin ve bu yaşadığınız her şeyi unutun.

Sokakta saç saça kavga edecek insanlardan size hayır yok. Daha iki ayda bu seviye korkunç...

Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
Simdi canim anladigim kadaryla srn bu evliligi devam ettireceksin o zaman esinle beraber gidip baska ev tutun ha bu sirada kmsee görüşme birak o da gorusmesin istedigine küssun biraz kafanizi toplayin kendinize zaman tanıyın bu donemde cocuk dusunme sonra otur konus esinle once onun ailesini yemekle ağırla ama bak hemen degil zaman onemli 1 ay 3 ay neyse hic bir sey yokmus gibi davran snra kendi aileni cagir annen ne der bilemem tabi de

Eşiniz annenizle barışmaya çalışmıyor, siz neden onun ailesiyle barışmaya çalışıyorsunuz?
Ayrıca madem barışacaktınız neden dövüyorsunuz insanları?

Eski konunuzu okudum. Görümce dedikodunuzu yaptı diye küfür etmişsiniz. Seviyeyi ilk siz bozmuşsunuz, o da karşılık vermiş. Olaylar büyümüş, sonra da dövmüşsünüz kızı.
Bundan sonra ailesiyle barışsanız ne olacak barışmasanız ne olacak? Bu olay eşinizle aranızda duracak hep.

Umarım hemen çocuk yapmazsınız. Bu evliliğin olur tarafı kalmamış bence.

Kafalarda tek bir soru bu kadar olayın üzerine ne oldu da barıştınız? :işsiz: Balık baştan kokmuş işte daha yeni evlisiniz, oturun bi düşünün bir ömür böyle olursa naparim diye. Bir de ekleyeyim dövmeniz dışın da haklı olduğunuzu düşünüyorsanız altan almayın. Ne olursa olsun bir insana şiddet uygulamak yanlış. Haklıyken haksız duruma düşürür.

Canım senin görümceyi boşver ,bende 5 tane bak sinirlendikçe birni döversin 🤪🤣🤣🤣

Ben yapamadım ailem arkamda olmadı ,eğer ailen arkandaysa dönme derim.Sen eşya mısın eşin arayıp kızınızı alın diyor 🤬 bacak kadar kız ne hakla sana o lafları eder hadi etti anası babası kızlarına dur demiyolar mı,demiyolarsa seni istemiyorlar ee eşinde ana evine yolladıysa ne den ha la barışnak istiyorsun anlamış değilim? Çocuk yok ne güzel bırak .Allah o görümcene de aynısını yaşatsın ,senin günahına girmiş.

ikinizde barışmayın ailelerle ama görümce dövmek nedir umarım özür dilemişsinizdir:KK43:kardeşimi eşim dediğim insan dövecek bende onunla mutlu mesut evliliğe devam edeceğim...biraz zor.ikinizde karşı tarafın ailelerini silin bir süre baktınız evlilik iyi gidiyor tüm olumsuz şartlara rağmen belki torundan sonra yumuşarlar.genelde çocuk olunca yumuşuyorlar.tabi sırf işler düzelsin diye çocuk yapmayın.eşinize evlilğinize yoğunlaşın bir süre.herkes kendi ailesini ayrı görsün.

ikinizde barışmayın ailelerle ama görümce dövmek nedir umarım özür dilemişsinizdir:KK43:kardeşimi eşim dediğim insan dövecek bende onunla mutlu mesut evliliğe devam edeceğim...biraz zor.ikinizde karşı tarafın ailelerini silin bir süre baktınız evlilik iyi gidiyor tüm olumsuz şartlara rağmen belki torundan sonra yumuşarlar.genelde çocuk olunca yumuşuyorlar.tabi sırf işler düzelsin diye çocuk yapmayın.eşinize evlilğinize yoğunlaşın bir süre.herkes kendi ailesini ayrı görsün.
Neden dövdüğü konuyu okudunzmu?
Valla ben okuyunca çok sinirlendim görümceye

Neden dövdüğü konuyu okudunzmu?
Valla ben okuyunca çok sinirlendim görümceye
okumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.

okumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.
İlk kim saldırmış anlamadm ama laf sokmuş
İlk sayfada etiket yapmış konuyu

İlk kim saldırmış anlamadm ama laf sokmuş
İlk sayfada etiket yapmış konuyu
evet okumuşum ben bu konuyu ama tabi üye adı falan aklıma gelmedi.içerik görünce hatırladım:KK48:

2 ayda maşallahınız var ıkı tarafında bu ne biri evliliğe karışır biri ergene uyup döver al birini vur ötekine. Eş desen bi cacık olmaz ama bizim ki hala barıma derdinde. Ailen istemiyor daha nasıl barışayım diyorsun nedense anlatmadığın şeyler var gibi geldi.Burda nedense görümce suçlanıyor ama eşini hiç suçlamıyorsun ne alaka senin kocan yok resmen. Hem aşağı kattan sesleri nasıl duydun anlamadım yani her kelimeyi nedense belli şeyler mantıksız geldi kusura bakmayında pek inandırıcı gelmediniz ya sizin sakladığımız şeyler var görümceyi kötülüyorsunuz ya da gerçekse böyle bi aileyle tekrar barışmak için saftirik olmanız gerekiyor

Back
X