Eşim ve ailelerin konuşmamasi

okumadım ama görümce kendisi mi saldırmış?bana veya bir yakınıma fiziksel bir saldırı olmadığı sürece asla fiziksel şekilde karşılık vermem.çünkü haklıyken haksız olurum.bu nedenle ben yinede haklı bulmazdım.tabiki görümce dövmek için ortada bir neden olduğundan eminim.

Konu sahibi şöyle açıklamış durumu “bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı” birbirimize saldırdık dediği görümcenin lafından sonra fiziksel temasta bulunması onun da karşılık vermesi anladığım kadarıyla

Bu kadar olaydan sonra eşiniz evi taşımadan sizi yine aynı ortama sokmuş. Sonuç olarak iki gün sonra yine kavga edersiniz bu evlilik bu şartlar altında yürümez.

hadi diyelim kv kp barıştınız ama görümcen barışşa bile ömür boyu sana kin tutacak unutacamayacak bu olanları sen de öyle. KV kp ne kadar seninle konuşsalarda kendi kızları her zaman onu haklı görecekler , 2 ayda tüm aileyi karşınıza almışsınız hala barışayım derdindesin. İmkanınız varsa başka bir eve taşının ne aile apartmanında ne aile içinde ev ev üstüne olmuyor. İlla ki senin üzüleceğin olaylar olacak. ayrıca annem babam eşimle konuşmayacak ben onların ailesiyle yüz göz olacağım mantıksız biraz , kocanın da teraziyi iyi ayarlaması lazım. kavgadan sonra ikinizi de çekip konuşup barıştırabilirdi ,git vs demesi dengeyi güzel kuramadığının bariz kanıtı.

Eşinin senin annenle barışma gibi bir sancısı var mı peki ?
barış ilan edilecekse herkes barışsın

Abim evlenirken 17 yaşındaydım ben mi saftım millet mı şeytan anlamıyorum şuan.Mesafeli görüş yoksa çok çekersin birşey yapmana gerek yok bence birşey olmamış gibi davran herkes öyle davranmıyor mu günümüz erkek aileleri böyle yapıp yapıp birşey olmamış gibi davranıyor ne bir utanma oluyor ne özür sende böyle yap.

Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
Eve Nasıl döndün ?

Sizin evliliğiniz BİTECEK...
Eşiniz evlilik adamı değil, sizde evlilik için yeteri olgunlukta değilsiniz...
Şu durumda aileler ile konuşsanız ne olur konuşmasanız ne olur...

Bende eşimin ailesi ile bişeyler yaşadım.
Hatta bı görümcem öyle bı konuşma yaptı ki kan beynime hücum etti.
İnsan katil olur o derece, mutfakta iş yapıyordum makinaya bulaşık yerleştiriyordum. her türlü kesici delici alet var ve kendimde onun kaç katıyım.
Dövemezmiydim döverim.
Evire çevire hemde.
Sinirlerime hakim oldum.
Ben ona daha da incitici konuştum ağlama krizine girdi.
Hıçkıra hıçkıra evine gitti.
O gün bu gündür asla görüşmem, evine gitmem bı kaç kere barışma isteği oldu.
Gerekli şekilde red ettim.
Eşimin ailesi ile de görüşüyorum.

Hiç de huzursuzluğum yok. Konuşma istediğim yok.

Siz olayları çok yanlız idare etmişsiniz.
O evden de taşının.

Yanlis yoldasiniz,barisma degil ev tasima derdiniz olmaliydi,esiniz cok buyuk hata yapmis kizkardesinin simarikligina sizi bsba evine gonderen adama nasil guveniyorsunuz ??
Sakin cocuk yapmayin

Arkadaşlar görümce mı keyfim den dovmedin anneme bana hakaret küfür edince bide abim senden bisanicaj diyince lak diye daldım evet hata yaptım ama canımistedi de diye de dovnedin

Arkadaşlar görümce mı keyfim den dovmedin anneme bana hakaret küfür edince bide abim senden bisanicaj diyince lak diye daldım evet hata yaptım ama canımistedi de diye de dovnedin
Eline sağlık iyi yapmışsın bildirmişsin haddini bırak konuşan konulsun konuşmayan konuşmasın sen zaten bışanacam diye babanın evine gittin göze almışsın zaten bir kere madem şimdi bir arkadaşınız eşinle eşin bir daha böyle bir şey yaşatmamak için uğraşsın onlarda abilerini oğullarını düşünüyorlarsa sana iyi olsunlar insanları alttan almakla da bir şeye varamıyorsun ki

18 yaşındaki kızın tavırlara bakın.
Sen okuluna işine gücüne baksana. Abinin evliliğine karışmak, "görümcelik yapmak" da ne ola?!
Terbiyesizmiş.

Böyle sorunlar yaşadınız diye babanızı arayıp "kızınızı alın" diyen eşe ne demeli?
Adam değilmiş.

Haklı iken döverek haksız konuma gelmişsiniz. Hoş olmamış tabii ama 2 aylık evlilikte böyle muamele görmek sizi hayli sinirlendirmiştir. Doğaldır.

Nasıl oldu da barıştınız? Eşiniz "mutluluk" vaad ediyor mu? Düzelecek mi herşey?
Sizin ailenizle niye barışmıyor beyefendi, ne suçu var sizinkilerin?

Eşinize güveniyorsanız o evden taşının.
Güven vermiyorsa çocuk olmadan yolları ayırmak en mantıklısı😣

Helal valla reis öncelikle ellerine sağlık :halay:
Bi de o kocadan pek bi yol olmaz gibi ama yine de sen bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun

Uzun uzadıya yorum yapamayacak kadar şaşkınım.
Ne tuhaf ilişkiler.
Medyum değilim ama bu evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum o nedenle eş ailesiyle barışmak için uğraşmaya gerek yok.

Arkadaşlar bilen bilir baba evinde durduktan 2 ay sonra kendi evime döndüm Görümcem yüzünden evliligim bitiyoe
Burdan okuyabilirsiniz şu anda eşimin ailesi görümcem annesi ve babasi benimle gorumcemi dövdüm diye konuşmuyor . Şimdi eşim annemle ben baba evine dondugumde tartışmislardi ne annem eşimi nede eşim annemi istemiyor konuşmuyorlar eşimin ailesiyle nasıl barisabilirim barismalimiyim böyle aile kopukluğu ile evlilik surermi çocuğum yok bana yardimci olun
valla eski konularınızdaki olaylar yaşandıktan sonra nasıl 2 aylık evlilikte o hale gelindi, o kadar yüz göz olundu, birbirinizin yüzüne nasıl baktınız sonra şaşırdım.eğer çok aşığız evli kalıcaz diyorsanız da tek yolu o aile apartmanından taşınmanız, her iki aileden de bağımsız uzakta bir ev bulmanız ve bir süre her iki aileyleyle de birbirinizi muhattap etmemeniz.

Bu kadar mı acizsin?
Bu kadar mı kendine saygın yok yahu?
Eşim eşim deyip durduğun şahıs seni kendi ailesinin yanında rezil etmiş,gururunu kırmış,rencide olmuşsun.Sanki bir 'mal'dan bahseder gibi gelin kızınızı alın demiş.. Seni kovmus yahu!
Ayağıma kapansalar ailece yine de dönmem ben o eve..Tabi ben gururlu insanım, sen bana bakma!
Şimdi de kalkmış barışmayı mı düşünüyorsun o aileyle?

Daha 2 ayda bunlar olduysa, 22 ayda daha neler olur neler. He evet, lutfen devam edin de, ileride farkli konu basliklarinizi okuyalim

Back
X