Eşim ve ailem arasında kaldım

Aynen öyle en basiti esim beni uzecek kiracak her seyi bilir çünkü ben ona hep açık oldum zaaflarimi bildi hep. Bunu bilerek canimi yakan bir sey soyleyio yapardi sonra da ben uzulunce beni suclardi, boyle boyle bende psikoloji kalmadı sonunda

Herkez burda bosa gitsin bundan bi halt olmaz falan yazmis. Siz ne istiyorsunuz bi kendinize sordunuzmu. Ugrasmak istiyormusunuz istemiyormusunuz. Savasmakmi pes mi. Bende benzer durumlar yasadim hep diye diye dilimde tüy bitti ama bir sekilde cok sükür bana daha bagli oldu bi iliskimiz degisti. 5 seneyi yeni bitirdik ve inanki cok seyler yasadik benimde hemen bi kizim oldu o zaman savasmayi secmistim evet kizim cok sey gördü bebekte olsa kücük de olsa cok görmemesi gereken seyleri gördü ama suan mutluyuz. 4 4 lük deyil ama cabaliyoruz. Ailemle görüsmez hic kavgalilar ama sorunda etmiyor artik. Sen kendine sunu sorlamisin ben savasmak istiyorumuyum. Esim benim icin savasmak istiyormu. Ve esim buna degermi. Ve ilk önce ne istedigini netlestirmelisin. Bu yolda ikinizde degisime hazir olmalisiniz sen daha kararli o daha sahiplenmeli... Birde sunu söyleyim bosaninca bitmiyor hersey. Daha farkli oluyor cünki bir cocugunuz var... Bunlarida düsünüyorsunuz herhalde?

Büyük hata yapiosun bı çocukla kurtar kendini...2 3 cocuk olmasın çünkü elbet birgün bosanacaksin bunu da asla unutma...

Sonu yok üzgünüm Yani gerçekleri yazmak gereklidir... Durumunuza ne yazabilirim. Yani olacak olan olacak

Ben boşa gitsin yazmadım. Ben sonu erteleyemeyecek dedim. Başka birşey demedim. Nasılsa hepimiz buradayız. İlahiye bırakalım Ve çok üzülerek yazdım

Aradı mı avukat merak ettim durumu.
Aradı ofkelenmis bende bosancaktim zaten falab demis ertesi gun yine aramis av.ı o aciyosa davayı ben acmiyorum o zaman gerekeni yaoarim demiş, ofkeden kudurdum kac gundur dun aradim delirdim bağırdım cagirdim bana gidip gelip annen kazandı iste bizi ayirmak istiyodu oldu mutlu olsun falan dedi annemle derdi ne bu cocugun bilmiyorm, annem nisanliyken ben sizi ayircam zatej demis cok yalan konusuyo annemler esime kendini öldürdüler ya ne nankor bi insanmis.. Bana dedi evini terk eden kadindan kadin olmaz artik bana heo baskalarinin lafini söyle bana zsten dedim seni dolduranlar iyi doldurmus dedim amannn bakalim nolcak

Ben savaşırdım zaten ama konu aile olunca dayanamadim zaten hamileligin verdigi psikoloji var o ayri bi de aileden koparma cabasina dayanamaadim artık. Ben onu bekledim ya belki gelir ikna eder ailemi de götürür beni dedim cunku bi cocugumuz var kurban olsun heosi ona ama o gururundan gelmedi, dun aradim cunku artik patlicaktim icime atmaktan ama olumlu bisey konusmadi bile hala suclamalar onu bunu anlatmalar sen bana bak beni konus dedikce iyice sarpa sardi tartisma, benim yapacak hicbir seyim yok artik nalesef. Bana diyo cocugumu gormeye gelirim vs dedim senin onun dogumundan bile haberin olmicak sen hicbir seyi haketmiyosun merak ettin mi esim dogum yaoti mi öldü mu kaldı mı dedin mi hayir sen ona hasret yasicaksn diyip kapattım telefonu

Ya inanılmaz gerçekten insan hamile karısından bari boşanmak istemiyorum de yaa.. ne biçim insan bu ya sinirlerim bozuldu. Üzmeyin kendinizi dicem elinizde değil biliyorum iki canla.. her hakkınızı alın tek tavsiyem bu olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…