- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Bu sefer cekip gitmicem adam gibi anlasarak bosancaz ya da merhametli olcak bana deger vericek, bak bugun bitcek ne yanima geldi ne sordu ne etti sevmeyen birinin yapacağı şeyler bunlar biliyorum ama bi sure verdim kendimce onun haberi yok bundan tabi, sonra gidio konuscam her seyiE daha önce çekip gitmissiniz, size.sozler verip geri getirmiş. Sözünü tutmadıysa tekrar çekip gidebilirsiniz, bu sefer gerçekten bosarsiniz da üstelik. Sözünü tutmayan yalancı bı adamla ömür geçer mi
Gorusturmeme gibi bisey yok acikcasi ama soyle bisey mesela babamlara gidiyoeum geliyorum bana mesafeli davranıyor ama ben dile getirmedim hic bunlari ya da telefonda ailemden biriyle konusiyim beni cagirasi tutuyo inadina yapıyo biliyorumEski konularınuza baktım da bu adamdan ne köy olur ne kasaba. .hele hele aile ile görüştürmemek ne demek.o kim oluyor ki anne ve babamla görüşmene için vermiyor..kendi görüşmesin ailesiyle...ayrıl diyeceğim
Oyle olcak bu saatten sonra görecek gununu hepsi, kurban olsunlar benim aileme inanin kotuluk eden insanlar olsalardi ailemi silerdim zaten kendim ama pislik ablalari ve kendisinin yaptığı seyleri annemin ustune attilar neymis annem yuvami yikiyomusSiz de onun ailesini evinize kabul etmeyin ve görüşmeyin.
Kendinizi ve ailenizi daha fazla küçültmeyin.
Böyle bir koca için değmez.
Olan ömrüme oluyo zatenOooo çok fena.
Hiç bebeğinizi bahane edip bu adama ömrünüzün 1 dakikasını bile harcamayın.
Zaten kendimden cok onlara uzuluyorum babam annem kardeslerim uzuntuden mahvoldular benim yüzümdenAnneniz sonuna kadar haklı kusura bakmayın. Geri döndünüz ne oldu annenizin dedikleri çıkmadı mı? Anne babanız sizin için hergün ölüyor savaşı kaybettiler diye değil.
olayları bu hale getiren eşinizin ablalarına tavır alamadınız ama bakın eşiniz hala onların lafından dışarı çıkmıyor. Sizde kendi ailenize hasret yaşamaya devam edin bu adam için. 1 ay sonra doğum yapacaksınız aileniz torunlarını görmeye gelemeyecek mi?
Kendi hatarinizi başkalarına yüklemeyin huylu huyundan vazgeçmez cnmMerhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum
Yapma lütfen yapma eğer ailen arkandaysa durma inan yuva yıkmak kolay degil ama mutsuz bir yuvada yaşamak da eziyet benim ailem arkamda olsa suan inan hic arkama bakmadan bu evden kaçarımYapicaktim ama bi sans vermek istedim, beni sanki kan yerine almis gibi davranması kendimi kukla gibi hissetmek artik olmuyo gitmiyo
Evlenir evlenmez çocuk yapanlar nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum.Şöyle bir iki sene beklemek zor bir şey mi ki...Merhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum
Allah razi olsun onlardan beni bildikleri icin arkamda duruyorlar zaten hazmedemiyolar duyduğum yaşadığım seyleri, tabi eziyet bak ben sabahtandir camın önünde oturuyorum sığıntiyim sanki bu evde gelip bakmaz gonul almazYapma lütfen yapma eğer ailen arkandaysa durma inan yuva yıkmak kolay degil ama mutsuz bir yuvada yaşamak da eziyet benim ailem arkamda olsa suan inan hic arkama bakmadan bu evden kaçarım
Zaten kendimden cok onlara zuluyorum babam annem kardeslerim uzuntuden mahvoldular benim yüzümdenalamadım gecmisi unutucaz diye soz verdik birbirimize lanet olsun ki gururumu hice sayip onlarin yuzune baktım, bu lanet binaya geldigim gune de lanet okuyorum zaten, umrumda degil artık hiçbiri evime de istemiyorum kimseyi zaten attiklari iftiralardan biri de buydu ben onlari istememişim hic of off icim daraliyo aklima geldikce
Ya sana Kiyamam rabbim yardımcın olsun madem evindesin o zaman onlar bir derse sen iki de eşine de oyle parasını harca ne bilim bi süre sonra düzelir belki seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle rabbim evladını sağ-salim bağışlasın sana o seni çok mutlu edicekAllah razi olsun onlardan beni bildikleri icin arkamda duruyorlar zaten hazmedemiyolar duyduğum yaşadığım seyleri, tabi eziyet bak ben sabahtandir camın önünde oturuyorum sığıntiyim sanki bu evde gelip bakmaz gonul almaz
Kesinlikle öyle tek çözüm uzaklaşmakAmin Allah razi olsun kurban olurum ona ben günahsız meleğimin ne sucu vardi sanki de bizim icimize gelcekkonuşmuyoruz dunden beri yatagina girmiyorum cekyatta yattim oyle de surcek ya duzelcek pek umudum yok gerci ama ya biticek bu is sessiz sedasız, bana her tartismada çocuk olmasaydi senle omur gecmezdi, yaptık bi hata cekicez gibi soyledigi sozler zaten iyice yikti beni, beni hakeden biri olmadığı gibi birde degersiz hissettiriyor işte
İşte baska biri anlatsa bunları bende aynisini soylerdim ama insan kendi yaşadığında kaliyo bazı yerlerde. Ama noldu bi yere kadar tutabilcektim zaten kendimi, mesajin goruntusunu cektim telefonumda duruyo zamani gelince onu da cikaricam ortaya yakındır
Allah razi olsun, zaten fena biri olsaydim bunlarin hicbirini yasamazdim, parasını harcamak yerine gittim hamile hamile çalıştım muhasebede çalışıyorum ben normalde, dedim esime destek olayim, bebek icin elini cebine atmiyodu inadina yani para tutan biri olduğu icin degil sirf benim hevesim var diye zittima gidiyo hepYa sana Kiyamam rabbim yardımcın olsun madem evindesin o zaman onlar bir derse sen iki de eşine de oyle parasını harca ne bilim bi süre sonra düzelir belki seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle rabbim evladını sağ-salim bağışlasın sana o seni çok mutlu edicek
E esimde korkuyor zaten benden artık cunku ben ona dedim bu sefer bitirirsem biter bak kimse umrumda degil artik benim dedim biliyo kendisi, ailesine gelince kendilerini akilli sanio her haltı yaptilar dediler o tartisma sirasinda ben unuttum eşim için mutlulugum için, madem döndüm soz de verdik birbirimize gecmisi unutcaz dedik unutmus gibi davranirim dedim kendi kendime ama insan kendini esek ye rine konulmus givi hissediyor bu sefer hele ki o pislik ablasinin mesajindan sonraİnsan yaşadığıyla kalmıyor yanlışsın sen sesini çıkarmazsan kimse seni ciddiye almaz
Yaşadığım bütün eş ailesi olaylarını sıralamak istemiyorum şimdi buraya ama sana ufak örnek anlatayım Kayınvalidem bir dönem canı istedikçe bana telefon açıyordu haberim dahi olmayan şeylerle beni suçluyor, bana karşı sesini yükseltiyordu bağıyordu hiç suçum günahım yokken sonra bir gün dayanamayıp patlayınca ben, pişkin pişkin gülerek "eeheheheh sen benim kızımsın ben annen sayılırım anneler kızar da sever de" dedi
Ama ben "ben senin kızın değilim sen de benim annem değilsin, benim annem bile bana durduk yere sesini yükseltemezken sen bana bağırma hakkını nereden buluyorsun sakın bir daha bana sesini yükseltme" dedim.
Ben bu olaya sessiz kalsaydım ohh Chek'in sesi çıkmıyor canım istedikçe bir bağırayım nasıl olsa anneyim ben arada kızarım vs deyip içinden sıyrılırım diyecekti. Kum torbası gibi canı sıkıldıkça benden hıncını alacaktı. Dediğim gibi artık ses çıkarmam gerektiğini fark ettim. Şimdi yapabiliyor mu? Hayır, yaparsa da susmam.
Aferin. Bir koca uğruna ezin anne babanızı. Anne baba 53622 kere bulunur ama koca bulunmaz.Merhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum
Ya Allah aşkına başından berı okuyorum yazdıklarınızı. Her şeyin farkındasınız. Ne kadar aşşağlayıcı bir durumun içinde olduğunuzu biliyosuz. Ama neden annenizin babanızın yanına çekıb gitmiyosunuz. Buradaki bayanlara danışıyosunuz ancak hiçkimsenın dedığınede olumlu bakmiyosunuz. Boşan diyene yanaşmiyosunuz. Ailene git diyene yanaşmiyosunuz. Siz ne duymak istiyosunuz ?Ya beni getirdikten 2 hafta sonra cocuk olmasa senle ömür gecmezdi de işte dedi dondukten sonra ilk darbemi yedim o zaman, sonra hatami cekmek zorundayim demeleri çıktı, sanki ben bi coplugum o mukemmel beni getirmis bunu ödül gibi gormemi istiyor
Babaevine küs gitmişsiniz aranız bozukmuşMerhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum
Babamin evine geldim yine ama terketme amacli değildi. Annemle kahvalti icin geldim sonra olaylar gelişti dayim esimi aramis esim yine yalan yanlis konuşmuş. Bende esimi aradim eve gidip konusmayi bekleyemedim ki zaten konusamicaktik rezil olacaktık biliyorum. Hala annesi yuvami yikti, her aksam bi teyzesi ariyo yalanlarinin hesabini sordum, sen ne bicim insansin beni herkesten kopardin bi de bunlari mi diyosun dedim, beni sevmedigini biliyorum gerek yok artik ayrilicam dedim, allah yolunu acik etsin dedi kapattim yuzune telefonu. Belki bi umut isten çıkıp yanima gelir dedim ama yok. Gitmiş çocuk gibi yine amcasi babami aramis babamda saymis adama bi kez götürdün sahip cikmadiniz kizima bi daha ne yuzle ariyosunuz falan demiş. Bende pazartesi adliyeye gidicektim cunku ciddi oldugumu gormeleri gerek. Bi tanidigim tanıdığı av. la konusturdu beni. Anlattim her şeyi, bosanma sürecinde taraflardan biri birini ciddiyr almiyo dedi ben yarin ariyim konusiyim isterseniz bi şok etkisi olsun dedi kabul ettim. Bugun aricak esimi o kadar rahatladim ki herkes bilcek en azindan bi yola çıktığımı, ezik olan taraf olmaktan bıktım çünküÇok zor durumunuz coook hamileyken hemde offf. Evden çıkın gidin dicem insan bi yere sığamaz 2 canla... ama bu adamın iyi bi ders alması gerek..
Eşlerden biri, diğerine inat olsun diye onun canını acıtacak 1 şeyi bilerek ve isteyerek yapıyorsa o ilişkide sevgi hiç kalmamıştır. İstediğiniz kadar affedin, tekrardan şans verin. Bu yolun sonu hüsran gözüktüğü için ne zaman vazgeçerseniz o zaman hayatınız düzelmeye başlar.Merhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?