Eşim ve ailem arasında kaldım

Umuthepvar_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
441
93
53
30
Merhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum

Böyle yaşanmaz. Boşanın.
Inan bosancaktim çünkü cokkotu seyle yaşadım, esim ailesiyle geldi kovdu istemiyorum seni cikin gidin dedim gitmedi, odada tek konuştuk inandım daha 1 yillik evliyim 1 ay sonra da cocugum olcak diye bi sans vermek istedim ama cok zor ailemin kırgınlığı beni bitiriyor artik

Eski konunuza göz attım da yazk etmissinz kendinize

Hayat doluydum 1 yilda bitirdim kendimi Rabbim kimseye yaşatmasın boyle evliligi

Devam etmeniz hem size hem bebeğe kötülük maalesef.

Sen niye ailesiyle hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ettin ki ?
Eşinle barıştın diye olanları unutmak nedir ,tabiki seni hesaba almazlar, bırak.
Cunku gecmisi unutalim diye soz verdik birbirimize, ama tabi eski samimiyetle degil sadece esim istediginde bende onunla gittim geldim ama o bunu yapmadı herkesi sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…