- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Inan bosancaktim çünkü cokkotu seyle yaşadım, esim ailesiyle geldi kovdu istemiyorum seni cikin gidin dedim gitmedi, odada tek konuştuk inandım daha 1 yillik evliyim 1 ay sonra da cocugum olcak diye bi sans vermek istedim ama cok zor ailemin kırgınlığı beni bitiriyor artikBöyle yaşanmaz. Boşanın.
Evet 1 ay sonra bi oğlum olcakHamile misiniz
8 9 galiba çünkü Haziran da 5 aylık hamileyim yazmısKac aylık hamilesin?
1 ay kaldı dogumuma ne ann3m var yanimda ne kimsem, kims3 gelip gidemiyor artik evimeKac aylık hamilesin?
Hayat doluydum 1 yilda bitirdim kendimi Rabbim kimseye yaşatmasın boyle evliligiEski konunuza göz attım da yazk etmissinz kendinize
Evimi terk ettim :(
Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla...www.kadinlarkulubu.com
Yapicaktim ama bi sans vermek istedim, beni sanki kan yerine almis gibi davranması kendimi kukla gibi hissetmek artik olmuyo gitmiyoBöyle yaşanmaz. Boşanın.
Devam etmeniz hem size hem bebeğe kötülük maalesef.Inan bosancaktim çünkü cokkotu seyle yaşadım, esim ailesiyle geldi kovdu istemiyorum seni cikin gidin dedim gitmedi, odada tek konuştuk inandım daha 1 yillik evliyim 1 ay sonra da cocugum olcak diye bi sans vermek istedim ama cok zor ailemin kırgınlığı beni bitiriyor artik
Boşanırdım. Bir de üstüne çocuk yapmışsınız aferin sizeSiz olsaniz napardiniz,
Affederken adamı hesaba katsaydın keske bunu.1 ay kaldı dogumuma ne ann3m var yanimda ne kimsem, kims3 gelip gidemiyor artik evime
Cunku gecmisi unutalim diye soz verdik birbirimize, ama tabi eski samimiyetle degil sadece esim istediginde bende onunla gittim geldim ama o bunu yapmadı herkesi sildiSen niye ailesiyle hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ettin ki ?
Eşinle barıştın diye olanları unutmak nedir ,tabiki seni hesaba almazlar, bırak.
O cocugun nasibi vardi buna inaniyorim cunku o kadar acı uzuntuye ragmen birakmadi beniBoşanırdım. Bir de üstüne çocuk yapmışsınız aferin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?