Eşim ve ailem arasında kaldım

Ortada aile yok ki iletisim kurmayan bir eş, dert dinlemeyen bjr eş, bisey anlatsam elinde telefon beni dinlemeyi bile beceremiyo, çok bunaldim az yuruyuse cikalim dedigimde bile sanki cok biseu istiyorum gibi davranan bir es...
Birbirinize alışmak için zamanınız olmamış ki. Sürekli dışarıdan karışılmış. Iletisiminiz kopmuş. Evlilik terapisini deneyin. Eğer devam etmemesi gereken bir evlilikse terapist bunu söyler. Ama bir şeylerin düzelme ihtimali varsa uzman yardımıyla çözebilirsiniz.

Hata sende.
Biri bana bunları diyecek, annesi ailesi gelemez vs o mesajı gördüğüm dakika açar yedi sülalesine sayarım gram da umrumda olmaz boşanmışım hamileymişim
Nasıl bu kadar göz yumabiliyorsunuz yokmuş gibi yapabiliyorsunuz anlamıyorum

İşte baska biri anlatsa bunları bende aynisini soylerdim ama insan kendi yaşadığında kaliyo bazı yerlerde. Ama noldu bi yere kadar tutabilcektim zaten kendimi, mesajin goruntusunu cektim telefonumda duruyo zamani gelince onu da cikaricam ortaya yakındır

Bi ara benimde eşim sürekli anneme bişiler söylemeye başladı tavırları değişdi oysa annem oğlum diye sever onun sevdiği yemekleri yapar çağırırdi eşim nankör davranırdı bazen ama ben ne yaptım ne etdim düzeltdim bende ailesine karşı öyle davranınca oda sonradan hatasını anladıı birdaha da öyle davranmadı

Hatta arabada alişveriş torbasını anneme lağzımdı dediğimde kavga çıkarırdı kendi alamıyor mu biz napalımmşimdi diye bahane ediyordu okadardı ama şimdi çok şükür iyi

Net olun hamileymissin rabbim evladiniza sağlıklı bi sekilde kavuşmayı nasip etsin ama sizin karariniz belliymis barisirken bu onun seçimi çocuğunuzu ve sizi düşünen biri aklına başına alır işine gelmeyince dememiştim demez. Me kadar taviz verirseniz o kadar üzülürsünüz. Dediğini unutan adama da ne kadar geleceğinizi baglayabilirsiniz. Aile daha önemli

Aynen benim annemde oyleydi babamda. Biz eve gidicegimiz zaman sasirirdi bizimjjler naocaklarini ama nankörlük yapacağını biliyodum ben. Ben de dünden sonra karar aldim gorusmicem onun kimsesiyle ama o duzelmicek bunu da biliyorum vicdanı yok benim esimin

Sende onun ailesime gitme

Hatta arabada alişveriş torbasını anneme lağzımdı dediğimde kavga çıkarırdı kendi alamıyor mu biz napalımmşimdi diye bahane ediyordu okadardı ama şimdi çok şükür iyi
Aile düşmanları baska bisey degiller, bi de kendi anne babasini kaybetti 2 yil once zaten ondan merhamet edip evlenmeyi kabul ettim hemen, annem babam kendilerini öldürdüler onun icin ama degmedi

Amin Allah razi olsun kurban olurum ona ben günahsız meleğimin ne sucu vardi sanki de bizim icimize gelcek konuşmuyoruz dunden beri yatagina girmiyorum cekyatta yattim oyle de surcek ya duzelcek pek umudum yok gerci ama ya biticek bu is sessiz sedasız, bana her tartismada çocuk olmasaydi senle omur gecmezdi, yaptık bi hata cekicez gibi soyledigi sozler zaten iyice yikti beni, beni hakeden biri olmadığı gibi birde degersiz hissettiriyor işte

Eski konularınuza baktım da bu adamdan ne köy olur ne kasaba. .hele hele aile ile görüştürmemek ne demek.o kim oluyor ki anne ve babamla görüşmene için vermiyor..kendi görüşmesin ailesiyle...ayrıl diyeceğim

Cunku gecmisi unutalim diye soz verdik birbirimize, ama tabi eski samimiyetle degil sadece esim istediginde bende onunla gittim geldim ama o bunu yapmadı herkesi sildi
Siz de onun ailesini evinize kabul etmeyin ve görüşmeyin.
Kendinizi ve ailenizi daha fazla küçültmeyin.
Böyle bir koca için değmez.

Oooo çok fena.
Hiç bebeğinizi bahane edip bu adama ömrünüzün 1 dakikasını bile harcamayın.

Anneniz sonuna kadar haklı kusura bakmayın. Geri döndünüz ne oldu annenizin dedikleri çıkmadı mı? Anne babanız sizin için hergün ölüyor savaşı kaybettiler diye değil.
olayları bu hale getiren eşinizin ablalarına tavır alamadınız ama bakın eşiniz hala onların lafından dışarı çıkmıyor. Sizde kendi ailenize hasret yaşamaya devam edin bu adam için. 1 ay sonra doğum yapacaksınız aileniz torunlarını görmeye gelemeyecek mi?

2. Şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir.

Ilkinde yaralayan 2.de öldürebilir.

Bergenin durumu tam da bu oldu. Güzellik ve salaklık bir araya gelince insanın başı dertten kurtulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…