Eşim ve ailem arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi R0S3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamamen kıskançlık eşinizin değişecegini sanmıyorum sadece sınırlarınızı çizebilirsiniz ailenize karşı saygılı olması gibi. o zaman sizde onun ailesine saygısız olun olur mu ? kaldı ki herşeyi yapan sizin aileniz yine kötü olanlarda onlar. nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Benim kv bana düğünden sonra şerefsiz diyecek, eşim de kiraya çıkmayı istediğim halde aglaya zırlaya kavga ile zorla beni ailenin yaptırdığı evde oturtacak.. Esin az bile yapıyor konu sahibi, ben coook daha fazlasını yapardım. Ailen maddi ne katkı yaptılarsa biriktirip geri verin, esini de aile ilişkilerinden uzak tut.

E adam haklı o zaman. Tek sorun ailenin parasını da kullanmayacaktı. O paralarını kabul etmekle hata etmiş siz de ailenizden ayrılamamakla. Ne demek kocamı azarlayacak biri yaa. Kocam hakkında ayrı biryerde bile bana onu kötüleyemez hiçkimse. Sizi aileniz evli değil de bahçeye çadıra oynamaya çıkmış çocuklar olarak görüyorlar belli. Eşin zaten cahil çıkarcı. Hikayede düzgün yok. Bu saatten sonra ne mi yapılır, oturur konuşursun eşinde ailenden gelen parayı reddedersiniz. Uzağa taşınırsınız. Arada ailenize gider görürsünüz onu gelmeye zorlamazsınız. Bu belki bir nebze öte kaka ilerletir evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…