Eşim ve ailem arasında kaldım

tamamen kıskançlık eşinizin değişecegini sanmıyorum sadece sınırlarınızı çizebilirsiniz ailenize karşı saygılı olması gibi. o zaman sizde onun ailesine saygısız olun olur mu ? kaldı ki herşeyi yapan sizin aileniz yine kötü olanlarda onlar. nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Benim kv bana düğünden sonra şerefsiz diyecek, eşim de kiraya çıkmayı istediğim halde aglaya zırlaya kavga ile zorla beni ailenin yaptırdığı evde oturtacak.. Esin az bile yapıyor konu sahibi, ben coook daha fazlasını yapardım. Ailen maddi ne katkı yaptılarsa biriktirip geri verin, esini de aile ilişkilerinden uzak tut.

E adam haklı o zaman. Tek sorun ailenin parasını da kullanmayacaktı. O paralarını kabul etmekle hata etmiş siz de ailenizden ayrılamamakla. Ne demek kocamı azarlayacak biri yaa. Kocam hakkında ayrı biryerde bile bana onu kötüleyemez hiçkimse. Sizi aileniz evli değil de bahçeye çadıra oynamaya çıkmış çocuklar olarak görüyorlar belli. Eşin zaten cahil çıkarcı. Hikayede düzgün yok. Bu saatten sonra ne mi yapılır, oturur konuşursun eşinde ailenden gelen parayı reddedersiniz. Uzağa taşınırsınız. Arada ailenize gider görürsünüz onu gelmeye zorlamazsınız. Bu belki bir nebze öte kaka ilerletir evliliği

böyle iyilik görüp bu kadar nankörlük yapmayan hiç bir insan görmedim
ezik

birçok üye gibi ben de ilk mesajınızı okuyunca eşinizin sizi vize ve oturum anahtarı olarak gördüğünü düşünmüştüm. Ama ilerleyen sayfalarda fikrim 180 derece değişti. Zihnimde oluşan aile profili: seksenlerde kapağı ingiltere’ye atmış. Yemeyip içmeyip çalışıp birikim yapmış, türkiyeden geldikleri yılda ve zihniyette kalmış, tutucu gurbetçi ailesi. (yanılıyor olabilirim, bunlar itham değil. Yalnızca zihnimde çizilen tabloyu anlatıyorum.) eşiniz bilgisayar mühendisi. Tr de kalsaydı kendine fena olmayan bir hayat kurabilirdi ya da muhtemelen kendi imkanlarıyla da yurtdışına çıkabilirdi. Tahminimce eşiniz sizinle evlenirken daha özgür ve bağımsız bir hayat hayal ediyordu. Öyleyse eğer, eşinizin mutsuzluğunun temel sebebi hayal kırıklığı diyebiliriz. Çünkü siz bağımsız bir hayat kurmak yerine eşinizi ailenize eklemlemeye çalışmışsınız. İşiniz gücünüz var, iyi para kazanıyorsunuz. Eşinizi iç güvey yapıp iki yılda ev almak yerine daha mutlu, özgür ve bağımsız bir evlilik yaşamayı tercih etmeliydiniz. Yine de çok geç kalınmış sayılmaz. Ailenizle sınırlarınızı yeniden çizip eşinizle duyguları ve duygularınız, gelecekten beklentileriniz gibi konularda açıkça konuşabilirsiniz. Eşinizle birbirinizi çok seviyorsanız önceliğiniz ev, araba, banka hesabı değil; evliliğiniz olmalı.

Sonradan bende sizinle aynı fikri edindim ama kafamda tek oturmayan bu adam neden kendi hayatını kurma fırsatı ve imkanı bulmuşken tekrar aynı bahçede yaşamaya geri döndü,evlerin tapusu kimin üstüne. ...

Adamdaki düşmanlığa bak. Götü ile kuymağa düşmüş bir de artistlik yapıyor.
Bacım senin aklın başında mi? Bu adam yurt dışına çıkmak için seni kafalamış. Ailen sonuna kadar haklı. Babanın yerinde olsam götüne tekmeyi basarim. Verdiklerimi alırım. Evime barkima koymam. Ama sen de o kafa yok. Sen sevsen ne yazar. Adam senden nefret ediyor.

Boşan şu hayvan heriften

Edit: Eşinizden bağımsız, fazla mıç mıç geldi bana aile ilişkileriniz. Bu kadar iç içe olmak iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemem ama herkese göre değil, olmak zorunda da değil.

Sonradan bende sizinle aynı fikri edindim ama kafamda tek oturmayan bu adam neden kendi hayatını kurma fırsatı ve imkanı bulmuşken tekrar aynı bahçede yaşamaya geri döndü,evlerin tapusu kimin üstüne. ...
Konu sahibi ve ailesi bir tarafta, adam bir tarafta. Yalnız olduğu için manipüle edilmiş olabilir. Ya da eşi boş yere kira ödememek için bir biçimde adamı ikna etmiş olabilir.

Eşiniz ezikliği kaldıramamış . Neden ailenize sığıntı gibi kabul ettiniz . Kira da yaşasaydınız eşinizle bu problemlerle karşılaşmazdınız. Herkes bir değil . Mesela bazı erkeklerde ev alana kadar aile apartmanında duralım ya da evlerinde diye karar alıyorlar. Herkes mutsuz ….. İki aileden de uzak, mesafeli olunması lazım . Yoksa bu işlerin içinden çıkamazsınız ….

Hala esim diyo aklımı cıldırıcam
Eski esim olur ablacım artık o.

Konu adamin hakliligina donmus ama yani Bilgisayar muhendisi diye oturum evliligi yapmamis mi oluyor? Daha dugunde yuzune hakaretler eden serefsiz diyen kayinailenin dibinde yasatabilir misiniz o adami eger Turkiyede olsalardi? Mumkun degil. Ailesi hakaret ediyor, kardesi yumrukluyor filan bu mevzular Turkiyede olsa o adam durur mu?

Muhendiste olsa yurtdisina desteksiz cikmak su zamanlarda her isteyenin yapabilecegi bisey degil hadi kendi imkaniyla cikabilecek olsun yine de evlilik yoluyla gelip oturum almak en kolay yol. Adamin bu kadar şeye askindan katlandigini sanmiyorum. Ileride belli olur

Anında boşanırım. Öyle saçmalık mı olur ya benim ailem gerçekten kötü insanlardı ama ben kalplerini kırmak istemiyordum ve eşime de çok çektirdiler ona rağmen sen üzül istemem, senin için katlanırım dedi ve tatlı tatlı çok sık olmasa da görüşmeye devam etti. Asla bana baskı yapıp onların hakkında kötü bişey söylemedi. Yani evlilik de böyle bişey değil midir iki aile de ailemiz oluyor iyisiyle kötüsüyle sevmeye saygı duymaya çalışıcaz. Bu adamın ilk başta size saygısı yok hanımefendi bence böyle bi adamla ömrünüzü harcamayın.

Eşin gider kardeşlerin kalir

Neden korkarksın bu kadar tabi ki aileni seç eşinin problemlileri var cesaretli ol yurtdışında yaşayaıp bu kadar korkak olma ya

Boşa, oluyorsa Türkiye'ye geri yolla görsün burda gerçek survivor neymiş, fazla yüz vermişsin sevgisi falan yok ailen haklı kendini ve aileni daha fazla ezdirme

Niye kirada kalmadınız? İyi kazanıyorsunuz yani , ev almayı erteleseydiniz kocaniz ile aileniz arasında kalmazdınız

Niye kirada kalmadınız? İyi kazanıyorsunuz yani , ev almayı erteleseydiniz kocaniz ile aileniz arasında kalmazdınız
Tum hikayeyi okumadan yazmistim, Şunu anlamadım, düğün yapmışsınız zaten iki tane hemde , yurt disina tasinizdiginizda niye aileniz kısıtladı sizi? Kapida karşılamaya bile kizicak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…