Eşim ve ailem arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi R0S3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adam kiraya cikmak istemis, ama konu sahibi istememis zamaninda. Bastan kiraya cikip evliligine odaklansaydi olaylarin cogu yasanmazdi
O tamam ,peki eş kişisinin evlendikten bir yıl sonra aldıkları evde oturmak istememesi , daha doğrusu bahanesi çok saçma değil mi peki?

Ailenle sen o evi çok beğendiniz , ben orada oturmam ne ya çocuk gibi, onlar evi beğenirken sen neredeydin diye sormazlar mı adama.

Konuyu ilk okuduğumda size kızmıştım. Ama diğer detayları verdikçe eşinize de hak verdim. Bazıları sizinle sırf yurtdışında yaşamak için evlendiğini yazmış ben öyle düşünmüyorum. Okumuş mühendis olmuş elinde mesleği var. Asalak gibi size yapışmamış çalışıyor.
Bazılarıda bu kadar kısa sürede iki ev almanıza takmış fakat alınabiliyor. Bir tanıdığımda 4 yıl içinde ikinci evini almaya çalışıyo şu an.
Sizin yapmanız gereken aile tarafınıza biraz mesafe koyabilmek. En kısa sürede bahçedeki evden taşının.Yaşanan şeyler hoş değil ama zamanla düzelebilir.
Bende sizin gibi aileme çok yakın oturuyorum. Pozitif yanları ve destekleri çok fazla olsada malesef çekirdek aile yaşanan en ufak şeye müdahale etmek isteyebiliyolar. Bu da tabiki eşler arasında probleme sebep oluyo.

Bence adam evin konu sahibinden cok ailesinin begenmesiyle alinmasina kıl oldu orda. Cocukca olabilir, ama her ota b** karisan insanlarsa bir zaman sonra insanin tahammülü de kalmiyor. Adam kiraya cikmaya israr edecekti

Bence adam evin konu sahibinden cok ailesinin begenmesiyle alinmasina kıl oldu orda. Cocukca olabilir, ama her ota b** karisan insanlarsa bir zaman sonra insanin tahammülü de kalmiyor. Adam kiraya cikmaya israr edecekti
Tamam işte pamuk para aileden çıkmasa , usülünce kendi oturacağımız evi kendimiz seçebiliriz demenin binbir türlü hali var, ayrıca konu sahibi de evi çok beğenmiş, eşi de çok beğendiysen al madem demiş , alalım ya da almayalım yok yani.
O evde kiraya verilmiş.

Eve bakmaya da damat özellikle kayınpederi çağırmış beraber gidelim bakalım diye , ota boka karışmasın istiyorsa neden çağırdı ki?

Ben söyleyeyim hem cebimden beş kuruş çıkmasın ( ki zaten yok bence) hemde bir yerlerime zeval gelmesin.

Sana şurda katılıyorum evet baştan beri kirada ısrarcı olup kendi yağımızda kavrulalım demeliydi.

Hadi onu demedi şimdi bir kira geliri ,artı 6 bin pound hane gelirin varken neden ısrarla hala bu kadar sorun yaşadığı aile ile bir de tadilat işine girişiyorun ki yani, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek bence.

Çok uzun yazmışım, hakkını helal et, iyi geceler.

Konuyu okurken kimse niye beğenmemiş diyerek okudum ama hala seviyorum ve beni de seviyor biliyorum diyormuşsunuz. Son olanlar bir yana ta başından belliymiş ne mal olduğu. Balayında bile ağlatmiş ne sevmesinden bahsediyorsunuz?

Ailenize çok üzüldüm. Bir de mal mülk veriyorlar o kocanızın eline. Sizinle yurtdışına yerleşebilmek için evlenmediyse ben de bir şey bilmiyorum.

Yormayın kendinizi yaa konu sahibi bambaşka düşünüyor işte
Çok seviyorlar birbirlerini elleşmen

Biz ne biliriz aşkı sevgiyi. Ama konuyu okudukça ailede de problem olduğunu gördüm. Kaynana herkesin içinde damadına şerefsiz diyecek kalitede biri.
Konu sahibinin ailesi de ayrı bir dünya. Adamın neden bu kadar bilendiği belli oldu. Anne babası istediği hakareti edecek adama ama o ağzını açıp tek kelime etmeyecek. Yok öyle bir dünya.

Ben konudaki aileyi nasıl melek gibi gördüklerine şaşırıyorum.
Eş melek değil ama aile de kesinlikle değil. Konu sahibine yazık herkes bir yere çekiştirmiş, o daha çok ailesine taraf gitmiş.

Ben konudaki aileyi nasıl melek gibi gördüklerine şaşırıyorum.
Eş melek değil ama aile de kesinlikle değil. Konu sahibine yazık herkes bir yere çekiştirmiş, o daha çok ailesine taraf gitmiş.
Aile en başından hor görmüş adamı belli. Damadından çekinen insan düğün zamanı herkesin içinde dönüp şerefsiz demez. Bu adaminda bir haysiyeti gururu var. Ama kızları sayesinde pasaport sahibi olacak diye her türlü ezebileceklerini sanıyorlar. Klasik gurbetçi kafası.

Konu sahibinin ailesi de ayrı bir dünya. Adamın neden bu kadar bilendiği belli oldu. Anne babası istediği hakareti edecek adama adam ağzını açıp tek kelime etmeyecek. Yok öyle bir dünya.
Hakarette haksızlar ama gururlu olan biri bu lafları işitip de kayinbabasinin bahçesine yapılan 1+1'e oturmaz sığıntı gibi. Ha bu arada ben de kocamın bu hakaretlerden sonra o evde yaşamasına izin vermez aileme mesafe koyardım. Baştan sona herkes hatalı. İğrenç bir evlilik ama çok seviyor seviliyor diye düşünüyor anlamıyorum.

Aynen o laftan sonra hem kız hem damat mesafeyi koyacaktı. Aynı bahçenin içindeki kulübe gibi evde yaşamak nedir ya.

Aynen o laftan sonra hem kız hem damat mesafeyi koyacaktı. Aynı bahçenin içindeki kulübe gibi evde yaşamak nedir ya.
Düğünden hemen sonra şerefsiz denmiş adama. İnanılmaz basitliklerle dolu bir hikaye. Adam hakarete uğruyor, dayak yiyor, yine aynı kulübede yaşamaya devam ediyor. Üstelik patlak ve dikişli dudağiyla gülümseyerek konuyu tatlıya bağlamış bugün. Maşallah.

bazılarınız güzel şeyler yazmış çok teşekkür ediyorum ama bazılarınız da çok acımasızca kötü yorumlar yapmış. Ben hiçbir zaman hayırsız bir evlat olmadım her zaman aileme destek oldum her zaman ailemin yanında oldum. Arada kaldığımı hissetmemin sebebi de sürekli 2 tarafı mutlu etme çabasındayım evlendiğimden beri. Bir taraftan ailem üzülmesin mutlu olsun diye onların istediklerini hep yerine getirdim bir taraftan eşim mutlu olsun diye onun gönlünü hoş tutmaya çalıştım + eşime karşı hep mahcup hissettim çünkü kiraya çıkalım diye tüm ısrarlarına karşı ben kızdım küstüm kavgalar ettik benim yüzümden kaldı. Bunun için çok pişman oldum ama iş işten geçti.
Yeni evimize geçmek için o kadar çok sabırsızlanıyorum ki..
ben bugün ilk defa eşime ve arayıp aileme hep sizi düşündüm siz mutlu olun diye uğraştım ama en çok ben yıprandım herkesi mutlu etmekle uğraşmaktan dedim.
Sizler beni o kadar çok eleştirdiniz ki çok teşekkür ederim bunun için bir kez daha anladım ne olursa olsun ne yaparsam yapayım insanlar hep eleştirecek bir şey bulur.

Ana içerikte koca tamamen haksız gibi görünüyor.
Sonradan eklenenlerle beraber koca temize çıkıyor tamamen.
E ama düğünü olan kızının kocasına şerefsiz dersen o da seni ömür boya sevmez ve saymaz tabi. Ne bekliyordunuz?

Sen buraya yazacağına boşanma davası aç geç kalma ne olursa olsun baban size o kadar yardımcı olmuş onu geçtim olmasa bile bi babaya öyle konuşulmaz sen cok yüz vermişsin adam zorluk görmemiş şımarmış koy kapının önüne it gibi gelir babanın elini ayağını bile öper

Aileni sevmiyor ama maşallah onların verdiği bütün imkanları da sonuna kadar kullanıyor

Aaa öylemiymiş ilk sayfa dışında diğer yorumları okumadan yorum yaptım.

Konu sahibi o zaman eşin aileni sevmemekte haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…