- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.349
- 898
O tamam ,peki eş kişisinin evlendikten bir yıl sonra aldıkları evde oturmak istememesi , daha doğrusu bahanesi çok saçma değil mi peki?Adam kiraya cikmak istemis, ama konu sahibi istememis zamaninda. Bastan kiraya cikip evliligine odaklansaydi olaylarin cogu yasanmazdi
Konuyu ilk okuduğumda size kızmıştım. Ama diğer detayları verdikçe eşinize de hak verdim. Bazıları sizinle sırf yurtdışında yaşamak için evlendiğini yazmış ben öyle düşünmüyorum. Okumuş mühendis olmuş elinde mesleği var. Asalak gibi size yapışmamış çalışıyor.Aslında balayında yaşadığımız sorun eşimin babası yüzünden de oldu biraz. Daha önce dediğim gibi 2 tane düğün oldu. 1.si Konya’da oldu benim ailemin memleketinde (kına yerine düğün yapmayı tercih ettiler sonunda kına yakıldı) 2.si de Kocaeli de oldu eşimin memleketinde. 1. Düğünden sonra eşimle Kocaeli’ye gittik gece onların evinde kaldık 2. Düğün için. 2 düğün arasında 3 gün vardı ve o 3 gün içinde dış çekim falan vardkomuyuı o yüzden biz erken gittik annemler de sonradan düğün sabahı geldiler. 1. Düğünden sonra babam beni salmıyordu eşimle Kocaeli’ye annemler dayımlar falan zorla ikna etti ve gittim. Kocaeli’de hiç sorun yaşamadık tam tersi çok keyifli vakit geçirdik ama 2. Düğünden önceki gece eşimin babası annen neden sürekli surat asıyordu gibi bir soru sordu bana ve eşim buna çok sinirlendi benimle tartıştı ailen aileme olumsuzluğunı yansıtıyor diye. Ben üzüldüğüm için tabi ağlıyordum ve tam o sıra annem aramıştı. Annemle konuşurken annem anladı tabi üzgün olduğum, sabah geldiğinde direkt yanıma geldi eşime bağırdı çağırdı herkesin içinde, şerefsiz falan dedi ve eşim herkesin içinde annem böyle yaptığı için o andan sonra annemi hiç sevemedi. Balayında annem aramıştı 1-2 kez burada bile rahat yok diye kavga etmiştik.
O tamam ,peki eş kişisinin evlendikten bir yıl sonra aldıkları evde oturmak istememesi , daha doğrusu bahanesi çok saçma değil mi peki?
Ailenle sen o evi çok beğendiniz , ben orada oturmam ne ya çocuk gibi, onlar evi beğenirken sen neredeydin diye sormazlar mı adama.
Tamam işte pamuk para aileden çıkmasa , usülünce kendi oturacağımız evi kendimiz seçebiliriz demenin binbir türlü hali var, ayrıca konu sahibi de evi çok beğenmiş, eşi de çok beğendiysen al madem demiş , alalım ya da almayalım yok yani.Bence adam evin konu sahibinden cok ailesinin begenmesiyle alinmasina kıl oldu orda. Cocukca olabilir, ama her ota b** karisan insanlarsa bir zaman sonra insanin tahammülü de kalmiyor. Adam kiraya cikmaya israr edecekti
Yormayın kendinizi yaa konu sahibi bambaşka düşünüyor işteKonuyu okurken kimse niye beğenmemiş diyerek okudum ama hala seviyorum ve beni de seviyor biliyorum diyormuşsunuz. Son olanlar bir yana ta başından belliymiş ne mal olduğu. Balayında bile ağlatmiş ne sevmesinden bahsediyorsunuz?
Ailenize çok üzüldüm. Bir de mal mülk veriyorlar o kocanızın eline. Sizinle yurtdışına yerleşebilmek için evlenmediyse ben de bir şey bilmiyorum.
Biz ne biliriz aşkı sevgiyi. Ama konuyu okudukça ailede de problem olduğunu gördüm. Kaynana herkesin içinde damadına şerefsiz diyecek kalitede biri.Yormayın kendinizi yaa konu sahibi bambaşka düşünüyor işte
Çok seviyorlar birbirlerini elleşmen
Konu sahibinin ailesi de ayrı bir dünya. Adamın neden bu kadar bilendiği belli oldu. Anne babası istediği hakareti edecek adama ama o ağzını açıp tek kelime etmeyecek. Yok öyle bir dünya.Biz ne biliriz aşkı sevgiyi. Ama konuyu okudukça ailede de problem olduğunu gördüm. Kaynana herkesin içinde damadına şerefsiz diyecek kalitede biri.
Aile en başından hor görmüş adamı belli. Damadından çekinen insan düğün zamanı herkesin içinde dönüp şerefsiz demez. Bu adaminda bir haysiyeti gururu var. Ama kızları sayesinde pasaport sahibi olacak diye her türlü ezebileceklerini sanıyorlar. Klasik gurbetçi kafası.Ben konudaki aileyi nasıl melek gibi gördüklerine şaşırıyorum.
Eş melek değil ama aile de kesinlikle değil. Konu sahibine yazık herkes bir yere çekiştirmiş, o daha çok ailesine taraf gitmiş.
Hakarette haksızlar ama gururlu olan biri bu lafları işitip de kayinbabasinin bahçesine yapılan 1+1'e oturmaz sığıntı gibi. Ha bu arada ben de kocamın bu hakaretlerden sonra o evde yaşamasına izin vermez aileme mesafe koyardım. Baştan sona herkes hatalı. İğrenç bir evlilik ama çok seviyor seviliyor diye düşünüyor anlamıyorum.Konu sahibinin ailesi de ayrı bir dünya. Adamın neden bu kadar bilendiği belli oldu. Anne babası istediği hakareti edecek adama adam ağzını açıp tek kelime etmeyecek. Yok öyle bir dünya.
Aynen o laftan sonra hem kız hem damat mesafeyi koyacaktı. Aynı bahçenin içindeki kulübe gibi evde yaşamak nedir ya.Hakarette haksızlar ama gururlu olan biri bu lafları işitip de kayinbabasinin bahçesine yapılan 1+1'e oturmaz sığıntı gibi. Ha bu arada ben de kocamın bu hakaretlerden sonra o evde yaşamasına izin vermez aileme mesafe koyardım. Baştan sona herkes hatalı. İğrenç bir evlilik ama çok seviyor seviliyor diye düşünüyor anlamıyorum.
Düğünden hemen sonra şerefsiz denmiş adama. İnanılmaz basitliklerle dolu bir hikaye. Adam hakarete uğruyor, dayak yiyor, yine aynı kulübede yaşamaya devam ediyor. Üstelik patlak ve dikişli dudağiyla gülümseyerek konuyu tatlıya bağlamış bugün. Maşallah.Aynen o laftan sonra hem kız hem damat mesafeyi koyacaktı. Aynı bahçenin içindeki kulübe gibi evde yaşamak nedir ya.
Aaa öylemiymiş ilk sayfa dışında diğer yorumları okumadan yorum yaptım.Ana içerikte koca tamamen haksız gibi görünüyor.
Sonradan eklenenlerle beraber koca temize çıkıyor tamamen.
E ama düğünü olan kızının kocasına şerefsiz dersen o da seni ömür boya sevmez ve saymaz tabi. Ne bekliyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?