- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Teşekkür ederim yorumların çok güzel.
Peki eşime karşı nasıl davranmalıyım? Eskisine göre daha iyi ama yine hergün bir dırdır eder. Ailemin yanındada rencide olmasın diye sesimi çıkarmıyorum. Yalnızken söylüyorum söyleyeceklerimi. Bazende diyorum ki acaba insanların içinde mi desem, belki birdaha yapmaz?
kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza. Aralarnın düzelmesini çok istiyorum. Bir kaç gündür hiç iyi değilim hep ağlıyorum. Bayram geliyor belki araları düzelir diyorum.
Eşim kardeşimle artık görüşmek istemiyor, kardeşimde ayrı eviniz olduğunda o yokken gelirim evine diyor. Bütün bu sorunlar zamanla aşılır elbette ama keşke hiç yaşanmamış olsaydı. Annemede çok kızıyorum. Hiç karışmaması lazımdı. Büyüklük yapamadı. Büyükler büyüklük yapamadığı zaman işler dahada zorlaşıyor sanki. Kardeşimi tutsa dahi eşimden yana gibi gözükseydi inanın bu kadar üzülmeyecektim. Annem ''oğlumun veya senin hatan olsa size kızarım, ben ona hatalı olduğu için kızgınım diyor'' ama o sonuçta el oğlu. Kendimi eşimin yerine koyuyorum ve haklı buluyorum kardeşim karışmamalıydı. Ama eşimde bana karşı yumuşak değil diye bizimkiler dayanamıyor. Benim için çok zor tam bir kabus.
Bak ben sana birşey söyliyeyim mi?senin ailen çok düzgün bir aile.Objektifler.Baban da yüzgöz olmak istemediği için damadına birşey demiyor.Sen annene kızıyorsun,niye eşini pohpohlamıyor diye.Tabii sen zaten tepene çıkartmışsın,bi de ailen şımartsın hepten yüz bulsun iyice ezsin seni.Bunu mu istiyorsun.
eşinizin hataları var birincisi 3 ay kimsenin düzenini bozmaya hakkınız yok genç kız kalkamaz oturamaz duşa wc ye giremez üstüne başına bile dikkat etmesi lazım ki malum ramazan sinirler gergin ...
babanız maşallah çok örnek biri görmüş geçirmiş biri belli ama kardeşinizde sizin hatırınız için bence daha yumusak davranabilirdi sonuçta ona gelene kadar bi sürü kişi var o lafları diycek ayrıca sizeşsiniz darılıp barışırsınız onların ki oyle olmaz kalıcı olur iyiyken kötü olmaya gerek yok anladım kardeşinz sizi düşünüyo ama siz memnunsanız bu kadar laf sokma gereksiz inşallah bayramda bahane olur barışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?