- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Siz böyle devam ederseniz sizi istediği yere çekiştiren cok olur.evet cok sacma salaklik ama onu üzmek istemiyorum yanliz gidecegim yine laf soyliyecek ama en azindan gönlü olacak
çocuklarınızın gördüğü bizi zorlamayan anne olmayacak kendisini tüketen birilerinin lafıyla yaşayan anne modeli olacak hatta bu süreçte yaşadığınız gerginliklerle ev stres doluyor sizi suçlayacaklarcocuklarim var annemden tek örnek aldigim sey cocuklarimi hicbiseye zorlamiyorum zorlamicamda cünki o beni tükettu
Tesekkur ederimSiz böyle devam ederseniz sizi istediği yere çekiştiren cok olur.
Size nacizane tavsiyem bir duruşunuz olsun.
olsun konusabilirsiniz tesekkur ederim haklisiniz zaten. Ben bisey demiyorum tükendimKusura bakmayin ancak agir konusacagim.
Sizin bir kisiliginiz, durusunuz yok mu ? Aileniz hala size ne yapmaniz gerektigini kalem kalem dikte ettiriyor, kocaniz bensiz gidemezsin diyor.
Iki tarafa da yeter deyin bir , restinizi verin. Bu sekilde ne esiniz, ne aileniz size saygi duymaz.
şimdi aklıma geldiSiz böyle devam ederseniz sizi istediği yere çekiştiren cok olur.
Size nacizane tavsiyem bir duruşunuz olsun.
Gerçekten aşırı anne düşkünü kadın da çekilmez erkek de ..şimdi aklıma geldi
hani konu sahibi tr ye geldiğinde kayınvalide evinde 1 ay kalma meselesi olmuşya ...
konu sahibi annemi kıramam üzemem o önceliğim diyorsa adamıda anne kız darlıyorlar ya
adamda bu yüzden annemde kalacaz o temizlik şirketi pahalı diye karışma hakkı buluyor demek ki kendinde yani etkiye tepki meselesi olmuş olabilir. annem önceliğim diyen adam nasıl bizi çıldırtıyorsa bunu yapan kadında aynı şekilde bir farkı yok, böyle evliliklerde buna maruz kalan eşinde hiç sabrı kalmıyor
Daha çok konu açarsınız siz. İstemiyorsanız gtmeyeceksiniz. Buna bi yerden başlamanız lazım artık.Istemiyorum zaten ama annem icin gidiycem
Anneniz sizin zayıf noktanız değil. Siz zaten zayıfsınız. Annenizi üzmemek için gitmiyorsunuz. Sırf sussun size laf söylemesin diye istemediğiniz halde gittiğinizi kendiniz kabul edin bence.Annem benim zayif noktam önce cocuklarim sonra annem malesef
Lütfen çocuklarınıza da annenizin size yaptığı gibi annelik yapmayın o çocuklari doğurmak sizin seciminizdi hayatlarına kendi anneniz gibi müdahale ederek ölene dek hapisaneye çevirmeyin. Vebali boynunuza. Sağlıksız bir ebeveynlik ilişkisi buAnnem benim zayif noktam önce cocuklarim sonra annem malesef
Ama eşiniz sizin etkinliklere yalnız katılmanızı engelliyorsa bunalır tabi ki.Ben annemin babamin israrlarindan esim hakli diyorum. Her saniye anneniz babaniz size Emir verse yada esinize nasil karsilarsiniz ben o yonden hakli diyorum anne babadir dedi sustu gittik geldik aradik ama tak ettu demekki artik. Esimin aileside bunu yapsa bende sinirlenirim
Ama ailen bu tutuma devam edicek. Elelam ne der dusuncesi var annenizde ama kizımın esiyle arasi bozulurmu düşüncesi yok. Ben esinizin yerinde olsam annesini sevdigi kadar beni sevip deger vermiyor diye düsünürdüm.Istemiyorum zaten ama annem icin gidiycem
Çok haklı bir yorumBirincisi; Kendinizi eşinizin yerine koyun.
Bence o da sizin yaşadığınız ikilemleri artık bitirmek istiyor. Haklı.
İkincisi; Sizin düğününüze zaten gelmemişler, siz de gitmek zorunda değilsiniz.
Üçüncüsü; Anne ve babanıza karşı sorumluluklarınız; onların size ihtiyacı varken ilgilenmektir.. Yoksa olur olmaz isteklerini, nazlarını, niyazlarını yapmaya çalışmak değildir. Bu şekilde zaten hiç kıymetiniz de olmaz gözlerinde.
Çocukluktan çıkın artık, 1-2 kez zorlanırsınız ama sonra herşey rayına girer. Unutmayın başarmak zaman alır ve cesaret ister. Cesur olun.
Eşi bu konuda çok pasif biriyse, kendi tek başına bu işi cozemeyecek durumdaysa adam sorunu tamamen çözmek adına yapmış olabilir. Ben gitmiyorsam senin ne işin var gibi bir anlayışla dese ben de anlamam ama ilk dediğim şekilde olduğunu dusunerek anlayabiliyorum.Kendisi de gitmek istemiyormuş , aralarda yazmıştı. Kendisi net olacak .
Ben “Ben gitmiyorsam sen de gidemezsin” diyen bir eşi anlayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?