Eşim ve Ailem Arasında Kalmaktan Bıktım


zaten duymamaya görmemeye çalışıyorum ama sürekli sürekli aynı muhabbetler çok canımı sıkıyor. Annem bana çatmak için yer arıyor bazen ygs sınavına kardeşim girdi temizlik yaptım önceki gün başım çok ağrıdı kızım da sabah erken kalktı aramayı unutmuşum saat 10 gibi annem aradı direk telefonu açar açmaz neden aramadın dedi afalladım bende nasıl yani dedim kardeşini neden aramadın dedi anne sınav daha bitmedi arayacaktım dedi başladı saymaya yetmedi akşam başka birşey için ben onu aradım gene başladı saymaya yetmedi ertesi gün aradı devam etti çıldırdım artık ben evliyim çocuğum var çalışıyorum daha anlayışlı olması gerekmezmi ben ki kardeşlerim için birçok fedakarlık yaptım. yapmaya da devam ediyorum. annem benden ne istiyor hiç anlayamıyorum.
 

çok zor bi durum Rabbim yardımcı olsun size.bence tek çözüm yolu var.eşinizle ailenizi bir araya getirin.kim neden böyle davranıyor ortaya çıksın.eşiniz neden aileniz kötü davranıyor aileniz eşinize neden kötü davranıyor yani bu davranışların elbet bi tarafa göre nedeni olmalı yani kimse kimseye durup dururken kötü davranmaz.ailenizin de kayınvalidenize öyle demesi hoş olmamış.sonuçta eşinizin ailesi.hem kendi ailenizle sorun yaşıyorsunuz bide kayınvalidenize öyle davranısanız her iki tarafta da sorun yaşarsınız ve çıkamza girersiniz.bi şey sormak istiyorum kayınvalide sizin çocuğunuza bakıyormuş peki neden kendi annenizde gelip sizin çocuğunuza bakmıyor.acaba kayınvalide size geliyo kendisi size gelemiyo diye kıskanma durumu olabilir mi?
 
Suratina yeter dus yakamdan diyeceksin...yani klavye delikanliligi degil annem acayip mudahale etmeye basladiginda gereken her seyi soyluyorum..ben evliyim bu benim hayatim cizgilerimi cekerim...ki benimki acayip mudahalecidir ilerde gelecek gelinimize simdiden hayirli olsun :))
 

maalesef öyle gerekli gereksiz her şeye müdahale etmeye çalışıyor
 

canım onlara da gelin dedim ama onlar rahatlarına düşkünler başkasının evinde rahat edemezler birde iki tane kardeşim evde zaten babam da çalışıyor. yazın kayınvalidemler bağ bahçe işi için memleketlerine gidiyorlar siz gelin diyiyorum yok biz gelemeyiz diyiyorlar bir sene geldiler 15 gün zor durdular onda da yine kocan bize surat yaptı dediler ben hiç öyle birşey sezmedim havadan nem kapıyorlar. Bizimkiler istiyorlar ki yalaka olsun el pençe divan dursun ama benim eşim öyle bir insan değil ki yalandan canım annem tatlı babam mı desin?
 

işte bende kimseyi kırmak istemiyorum ama çileden çıkarıyorlar beni sustukça üzerime geliyorlar. annem kendi evladıyla bu kadar aktı konuşup kırıp dökebiliyorsa eşime bende hak veriyorum ama ona söylemiyorum. Bu yaşananları bilse bir daha onların evine adım atmaz
 

şey canım yanlış anlama ama o zaman sizinkiler biraz sorun çıkartıyo o zaman yani anlattığına göre eşin surat yapmamış yapmadığına göre de annen biraz abartmış durumu.
 
Canım içinde bulunduğun durum zor, annen tamam büyütüp yetiştirmiş emek vermiş ama bu da senin hayatına müdahale etme hakkını vermez. Çok ileri gidiyorsa kapat suratına telefonu küs arama sorma, anlasın bazı şeyleri yanlış yaptığını. Heralde sana nazı biraz geçiyor, bunu da biliyor, çok üstüne geliyor. Evinden kov mov dediğinde, lafını esirgeme burası benim evim anne benim hayatım, çok daha iyi bir çözümün varsa gel sen bak çocuğa de mesela. Lafını esirgeme artık esirgedikçe anlamaz yanlışını. Ben de bizimkilere biraz sert yaptım, bütün içimdekileri düşündüklerimi onların bana yaptıklarını benim ne hissettiğimi hepsini döktüm ağlaştık zırlaştık seni çok seviyoruz dediler ama yavaş yavaş değişiyorlar, çok aramıyorum 3-4 günde bir evlerine 3 haftadır falan gidiyorum çok yakın olmamıza rağmen. Özletiyorum kendimi, soğuk soğuk konuşuyorum. Geçen sefer gittiğimizde babam eşimin halini hatrını sordu ilk defa çok şaşırdım, demekki gelişme var işe yarıyor. Eşine de annenin dediklerini yansıtmamaya çalış, annemin selamı var de ne bileyim seni sordu de. Annene de eşinin olumlu yönlerini vurgula, inşallah düzelir canım Allahın izniyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…