Eşim ve ailem

Bilmiyorum böyle düşünemiyorum ben çünkü aynısını onun ailesine yapsam çok fena trip yerdim yüzüme bakmazdı

Haftada 1 uğrarım ailemin evine, çoğu zaman eşim ya benimle birlikte gelir, yarım saat oturur gider. Ya benim kalkmama yakın gelir yarım saat oturur gider.
Babam evde değilse hiç gelmez.
Kardeşlerimle de sıcak bir ilişkileri yok.
Benim de öyle bir beklentim de yok...
Hoş ailem de bu şekilde olmasından rahatsız değil. Siz nasıl mutluysanız havasındalar, takılmazlar öyle şeylere.
Anneniz de takılmamalı yada bunu belli etmemeli.
Bence bu da bir çeşit dolduruşa getirme.

Girdiğiniz kıyaslar da yanlış bence.
Arkadaş ortamındaki kadın& kayınvalide
Arkadaş& kardeş
Yeni evli ne insanlar var aileyle yakın& eşiniz

Gerek yok. Boşverin. Siz gidin görün ailenizi.
Eşinizde ayda 1-2 uğrasın ne kadar kalmak istiyorsa.

Bilemiyorum ya aşırı soğuk işte çaktırmadan aynısını yapıp tepkisine mi baksam? O bayramda bile ailemde yarım saat otururken ben arkadaşında saatlerce oturuyorum ortada ciddi bi haksızlık var

Bilemiyorum ya aşırı soğuk işte çaktırmadan aynısını yapıp tepkisine mi baksam? O bayramda bile ailemde yarım saat otururken ben arkadaşında saatlerce oturuyorum ortada ciddi bi haksızlık var

Eğer arkadaşında isteğiniz dışında, canınız sıkılarak saatlerce oturuyorsanız konusun, gitmeyin.
Evlilik misilleme değildir.
Birbirinizle geçireceğiniz vakitleri azaltarak bir kazanım elde edemezsiniz.
Kendinizi gaza getirip yanlış karar almayın...

Soğuk yapmayın madem ama yanında maksimum 10 dk oturup kalkın. Hep bir bahaneniz olsun. Eşinize sürekli kalkalım diyin. Ayrıca, arkadaşlarının her şeyine koşmayın. O sizin ailenizin yanında 15 dk oturmazken siz böyle yapıp onu ödüllendirerek kötü davranışını pekiştiriyorsunuz.

+bende kayınvalidemi haftada 1 gün, 2-3 saat ziyaret ederim ama arkadaşlarımızla bazen pazar kahvaltısı diye buluşur, gecelere kadar vakit geçiririz...
Yada kayınvalidemlerle tatile gitmek istemem, ama arkadaşlarımızla gideriz..
Aynı şey değil ki...

Neden zorluyorsunuz ki? Herkes kendi anasiyla mutludur,saatlerce oturur vakit gecirir. O anasina gitsin siz de kendi ananiza gidin. Valla omur geciyor hala boyle seyleri dert ediyoruz biz kadinlar

Ben her hafta gitmem kvye. Eşim sürüklemez sürekli yani bu huyu güzel aslında ama gittiğimde bi kere surat asıp mesafeli durmustum baska bi şeyden trtısırken söyledi böyle böyle yaptın diye ben de düşünüyorum ona göre yanlış olan şeyi bana niye yapıyo diye. Babanız hayatta olmasa ve eşiniz çok mesafeli olsa siz de takılırdınız bence bu duruma
Neden zorluyorsunuz ki? Herkes kendi anasiyla mutludur,saatlerce oturur vakit gecirir. O anasina gitsin siz de kendi ananiza gidin. Valla omur geciyor hala boyle seyleri dert ediyoruz biz kadinlar
Mevzu gidip gelme değil görünce bile el gibi davranma. Burada biraz tuzu kuru olayı var. Sizin ailenize yapılsa siz de huzursuz olurdunuz empat kurabilmek için yaşatmak lazım galiba. Annem suçsuz ama böyle bi muamele görüyo bu da zoruma gidiyo benim çünkü ortada kinleneceği bi mevzu yok

Haklısınız bi de böyle deneyeyim o zaman hemen frkeder değişikliği niye böyle yapıyosun der o zaman desem mi senin gibi diye bilemedim yoksa çaktırmadan mı yapsam

Mesafeli bir insandir demek ki esiniz. Benim esim de oyledir. Genelde yalniz giderim anneme. O rahat ben rahat. Kimse kimseyle zorla gorusmez ki

Benim eşimde aynı kendı aılesıyle guler oynar gecelere kadar benım annemgıle bayram ziyaretine bıle zor gıder gıtsede yarm saat anca.. Ben hala yasıyorum bunları sebebsız yere sogukluklar sorumsuzluk sewgı yok ılgı yok. Cok deger werınce oluyor bence. Takmıcaksın hıc. Wazgecılmezım sanmasın kendını. Sana da ailenede saygı duymak zorunda sende duyuyorsan tabıkııı :/

Mesafeli bir insandir demek ki esiniz. Benim esim de oyledir. Genelde yalniz giderim anneme. O rahat ben rahat. Kimse kimseyle zorla gorusmez ki
Mesafeli ama sadece benim aileme. Aklından ne geçiyo da böyle bilmiyorum yabancılara mesafelidir evet ama ailem yabancı değil.

Ben kendimden eminim hiçbir saygısızlığım olmamıştır onlara diyemezler yani bi şey hakkımda. Misilleme yapmayı denediniz mi siz?

Zoraki yapılan her şeye karşıyım ben.
Lütfen bunu kavga konusu bile etmeyin.
Annenize de o öyle işte sana özel değil umursama gitsin.
Değersiz hissediyorsan değer verme gitsin deyin.

Bir de masum insanların suçu yok falan sallayın ya.
Ben bayılıyor muyum diyorsunuz ya.
Bayılmıyorsanız gerçekten ailesiyle samimi olmayın görüşmeyin.
Siz de 10 dk yeter hadi gidelim deyin devamlı.

İçinizden gelmeyen hiç bir şeyi hatır için yapmayın.
Hatır diye sık boğaz etmenize de gerek kalmasın.

Evet biraz bencil olmak gerek böyle durumlarda karşılık görmeyince kırılmayız en azından bundan sonra ben de içimden geldiği gibi davranmaya çalışıcam kimsenin hatrı var demiycem

Ben kendimden eminim hiçbir saygısızlığım olmamıştır onlara diyemezler yani bi şey hakkımda. Misilleme yapmayı denediniz mi siz?
Hayır yanı ben hep yuwamı kurtarmaya çalışan bırıyım eşimin ilgisizlğnden oyle daraldımki kendımı buralara yazarken buldum.

Senin annenin suçu ne? Sende aynısını onun ailesine yap. Birşey dediğinde ise herşey karşılıklı dersin.

Güleryüzlüyüm ben hadlerini aştıklarında bile bir şey demem
Anliyorum ama bu bir arti degil ki. Yani siz boylesiniz diye esiniz de karsiliginda ailenizle hos vakit gecirmeye kendisini zorlamaz yani. Acaba fazla beklenti icinde olabilir misiniz? Aklima o geldi de. Ne kadar az beklenti o derece mutluluk cunku. Siz esinizle kendi iliskinize bakin derim. Evlilikte benim ailem senin ailen olayina girildigi vakit isin tadi kaciyor bana gore. Herkes icinden geldigi gibi davranmali,zoraki yapilinca bir seyler hos olmuyor nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…