- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Siz Annenize sormadiniz mi neden böyle konustuklarini ..?Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.
Peki neden öyle demiş?Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.
Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.
Bende annemin eşim için atarlı dediğine şahit olmuştum :) öyle ama ne yapayım. Zaten benimde kabul ettiğim bir şeyi annem telaffuz etti diye bozulacak değilim.Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.
Haklısın bozulmakta. Yukarıda ki yaklaşımında çok güzel. Eşin şanslı senin gibi objektif birini bulmuş, sen de çok şanslıdın sen mutlu ol diye ailenin yanına gelmiş. Bu olayı Duymamış gibi takılsan? Keşke aynı ile geçmeseydin diycem ama iş işten geçmiş. Çok sık görüşme hemen.Eşimin aceleci tavırları var o yuzden oyle diyorlar Ama durup bunu konuşmalarından hoşlanmadım. Sanki herkes dört dörtlük. Bir de çok büyük problem yaşamadım evliliğimde. Olan küçük sorunları da anneme ve ablama anlatmam. Cunku böyle konuşulmasıni istemiyorum
Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?