Esim ve ailem

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
Merhabalar. Evliyim farklı şehirde yaşıyorduk. Eşim benim ailemin bulunduğu şehre tayin istedi. Ev tuttuk. Eniştem (ablamın eşi) ile esim birlikte dolaştı ev ararken. Dün gitti esim esyalar yuklenecek tira.Bugün ben diğer odadayken annem ablamla telefonla konuşuyor esim hakkında çocuk gibi o da öyle.onu öyle kabul edeceksin gibi şeyler söyledi. O an çok üzüldüm. Baştan beri eşimi beğenmiyorlar. Mutsuzum.

Siz Annenize sormadiniz mi neden böyle konustuklarini ..?

Peki neden öyle demiş?

Gercekten esiniz cocuk gibi mi?
Eger oyleyse siz oyle sevmissiniz , evlenmissiniz , bosverin baskalarinin soyledigini
Degilse de ben olsam sorardim anneme neden oyle dedigini

Bunu hakaret gibi görmedim. Bazı insanların bazı huyları çocuksu olabilir. Bu her konuda çocuk gibi davrandıkları anlamına gelmez. Herkes eşinizin her huyunu sevmek zorunda da değil. Sonuçta onunla hayatı paylaşan ve onu beğenmesi gereken sizsiniz. Çok rahatsız olduysanız, sorarsınız annenize. Yabancı değil ya.

aman neden ki siz eşinizle mutluysanız boşverin gitsin, yaptıkları da hiç hoş değil
eşiniz de ne güzel sizin ailenizin yanın tayinini istemiş
anlayışlı erkeklere alışkın olmadıklarındandır

Bende annemin eşim için atarlı dediğine şahit olmuştum :) öyle ama ne yapayım. Zaten benimde kabul ettiğim bir şeyi annem telaffuz etti diye bozulacak değilim.
Eşiniz gerçekten çocuk gibi mi?

Eşimin aceleci tavırları var o yuzden oyle diyorlar Ama durup bunu konuşmalarından hoşlanmadım. Sanki herkes dört dörtlük. Bir de çok büyük problem yaşamadım evliliğimde. Olan küçük sorunları da anneme ve ablama anlatmam. Cunku böyle konuşulmasıni istemiyorum

Haklısın bozulmakta. Yukarıda ki yaklaşımında çok güzel. Eşin şanslı senin gibi objektif birini bulmuş, sen de çok şanslıdın sen mutlu ol diye ailenin yanına gelmiş. Bu olayı Duymamış gibi takılsan? Keşke aynı ile geçmeseydin diycem ama iş işten geçmiş. Çok sık görüşme hemen.

siz eşinizi beğeniyorsanız dünya beğenmese umrunuzda olmamalı bence...
evli olan sizsiniz...

Eşinizi beğenmiyorlarsa bence aynı şehre taşınmış olsanız bile ailenizle çok fazla içli dışlı olmamakta fayda var. Eşiniz böyle düşündüklerini öğrenirse ailenize karşı kinlenebilir ve siz de mutluluğunuzdan olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…