- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi tambirleydi02
Eşiniz çalışmıyor mu? Bütün gün yanında mısınız günde 4-5 kez arıyorlar yoksa eve geldikten sonra mı 4-5 kez arıyorlar orasını anlamadım. Sizinle ilgili olmadıktan sonra bırakın konuşsun siz kendi ailenizle hiç konuşmuyor musunuz? Bence sadece adı kayınvalide ve görümce diye batıyor size. Siz yokken isterse ailesinde kalsın 24 saat neden sizi rahatsız ediyor anlam veremedim. Siz yokken eşiniz evi mi beklemeliydi? Siz kendi ailenizle çıkıp gitmişsiniz üstelik sizinki aile de eşinizinki ne oluyor? Şu anlattıklarınızda ben çok büyük bir sorun göremedim. Size battığı için artık bu kadar rahatsız oluyorsunuz en küçük şey size kocaman geliyordur. Eşiniz sarılıp tv izlemeye gitmiş yanıma gelmiyor diye kendi kendinize trip atıp salonda yatacağınıza siz yanına gitseydiniz. Belki eşiniz de sizin için sürekli sorun çıkartıp ilgi beklediğinizi düşünüyor olamaz mı? İsteğiniz yan yana olmaksa o geldi ben gittim çok önemli olmamalı. Siz şu an eş ailesiyle rekabet halindesiniz neden peki size zarar sadece bu durum. Eğer evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz bırakın bu tavrı