eşim ve ailesi :(

farahelif

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
27
17
8
merhaba arkadaşlar. direk konuya gireceğim sinirimden patlamak üzereyim. evleneli 3 ay oluyor eşim her hafta tatilini ya da boş zamını ailesiyle geçirmek istiyor. daha doğrusu babası annesi sürekli arıyor çağırıyorlar. evlendiğimiz ilk gün beni bırakıp babasıyla uzak bir yere gidicekti babası çağırmış hayır demedi bende şok olmuştum kavga ettik o günden belliymiş. benim kendi anneme gitmem sorun oluyor ama kayınpederim duyunca surat yapıyor. ona neyse eşim birşey demiyor bana ama eşimi dolduruşa getiriyor. ben yeni evliyim eşimle daha çok vakit geçirmek istiyorum tabi ki gidicez gelsinler ama sürekli değil. evime alışmam lazım eşime alışmam lazım beraber vakit geçirmemiz lazım ama anlamıyor. onun için sürekli tartışıyoruz ağlıyorum. ne yapmalıyım? eşimi seviyorum oda beni seviyor anlaşıylıda başka konuşlarda herhangi bir sıkıntımız yok ama bu konu bizi mahvediyor. bana fikir verin nolurrr

Eşine gitmeyelim vs şeklinde sanki ailesini istemiyomus gibi konusma.Mesela hafta sonu mu çağırdılar siz kendi programınızı yapın kahvaltıya çağırdılarsa diyelim kahvaltıdan sonra kendiprogramınıza gidin.İşin sırrı eşinize ailene niye gidiyoruz baban niye bunu yapıyo,annen niye böyle diyo vs.. söylenmemek.Özetle eşinizi ve ailenizi sözünü dinliyomus gibi yapıp kendi bildiğini oku!

merhaba arkadaşlar. direk konuya gireceğim sinirimden patlamak üzereyim. evleneli 3 ay oluyor eşim her hafta tatilini ya da boş zamını ailesiyle geçirmek istiyor. daha doğrusu babası annesi sürekli arıyor çağırıyorlar. evlendiğimiz ilk gün beni bırakıp babasıyla uzak bir yere gidicekti babası çağırmış hayır demedi bende şok olmuştum kavga ettik o günden belliymiş. benim kendi anneme gitmem sorun oluyor ama kayınpederim duyunca surat yapıyor. ona neyse eşim birşey demiyor bana ama eşimi dolduruşa getiriyor. ben yeni evliyim eşimle daha çok vakit geçirmek istiyorum tabi ki gidicez gelsinler ama sürekli değil. evime alışmam lazım eşime alışmam lazım beraber vakit geçirmemiz lazım ama anlamıyor. onun için sürekli tartışıyoruz ağlıyorum. ne yapmalıyım? eşimi seviyorum oda beni seviyor anlaşıylıda başka konuşlarda herhangi bir sıkıntımız yok ama bu konu bizi mahvediyor. bana fikir verin nolurrr
seni cok iyi anliyorum bizde 7 yillik evliyiz ben esimle mi ailesiylemi evlendim halen cozemedim evlendigimiz haftadan itibaren cok sık gorusuyoruz ve buna maalesef yapilabilecek hic birsey yok.eşler kendi ailesiyle kotu olmak mesafe koymak istemezler koyamazlar zaten.biz gitmesek bile catkapi baskin yapiyorlar gunasiri.gelme diyemezsin imada edemezsin cok zor.

Sakın belki evine bağlanır diye çocuk yapmayın. Torun ilişkileri daha vıcık vıcık hale getiriyor böyle durumlarda maalesef.

Alıp karşına konuşacaksın kuzum.Suçlar gibi değil yalnız.Güzellikle anlat derdini.Onunla vakit geçirmek istediğini söyle.Böyle konuların tek çözümü konuşmak.Gerekirse defalarca konuşmak ama dediğim gibi tatlılıkla.

Back
X