• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
Kızlar mrb ben 7 senelik evliyim bir oğlum var ve 4 aylık ta hamileyim. Şu son 2 aydır önce eşim ameliyat oldu sonra babam en son kayinpederim ameliyat oldu hergun hastaneler sinir stres arada benim kanamalarim oldu. Derken bir süredir çok kötüydü herşey. Eşimler 5 kardeş ve ailenin tek evli sondan bir büyük oğlu. Evli ve farklı bir evimiz olmasına rağmen gidilen heryere eşim götürüyor gidilmeyen her yerin sebebi benim diğer bekarlar istediği gibi hatta hiçbir ortama girmiyor bir tek biz gitmeyince de kavga kıyamet. Bir süredir çok kötü günler geçirdik biraz motslimiz bozuk keyiflenelim bir gün olsun hamileliğin keyfini çıkarayım istedim. Sabah tan beri evi temizledim eşime sarmalar hazırladım üşenmedim elimde yufkalar açtım güzel güzel giyindim güzel bir masa hazırladım maksadım sadece güzel bir kaç saat geçirmekti. Eşim aradı çıktım geliyorum die 5 dk sonra aradi annem çok hastaymış hastaneye götürücwm dedi tamam dedim. Bu saate kadar hastanedeydiler Sonuç kayınvalidem in gazı varmış. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Esimle baya bir tartıştık tamam diyorum hastalık için bişey demiyorum ama madem sabah beri hasta niye diğerleri götürmüyor da sen dedim. Tamam hadi bu hastalık yine bişey demim diyorum ama her zaman her koşulda bu böyle. Ben hamile halimle her gün hasta oluyorum ama diyorum bunca hastalık arasında sesini çıkarma diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir tek destekçim bir tek anlayanim yok. Ben sürekli gidip temizlik yapıyorum evlerinde bu halimle yapmayınca kıyamet kopuyor ben napocam Allah aşkına eşim desen hiçbir şekilde anlamıyor herseylerine ben koşuyorum yapmadığım zaman hep kavga kıyamet ama çok yoruldum gerçekten

Allah yardim etsin baci. Esinin ailesini esini kullaniyor mu anladigim kadariyla

Kızlar mrb ben 7 senelik evliyim bir oğlum var ve 4 aylık ta hamileyim. Şu son 2 aydır önce eşim ameliyat oldu sonra babam en son kayinpederim ameliyat oldu hergun hastaneler sinir stres arada benim kanamalarim oldu. Derken bir süredir çok kötüydü herşey. Eşimler 5 kardeş ve ailenin tek evli sondan bir büyük oğlu. Evli ve farklı bir evimiz olmasına rağmen gidilen heryere eşim götürüyor gidilmeyen her yerin sebebi benim diğer bekarlar istediği gibi hatta hiçbir ortama girmiyor bir tek biz gitmeyince de kavga kıyamet. Bir süredir çok kötü günler geçirdik biraz motslimiz bozuk keyiflenelim bir gün olsun hamileliğin keyfini çıkarayım istedim. Sabah tan beri evi temizledim eşime sarmalar hazırladım üşenmedim elimde yufkalar açtım güzel güzel giyindim güzel bir masa hazırladım maksadım sadece güzel bir kaç saat geçirmekti. Eşim aradı çıktım geliyorum die 5 dk sonra aradi annem çok hastaymış hastaneye götürücwm dedi tamam dedim. Bu saate kadar hastanedeydiler Sonuç kayınvalidem in gazı varmış. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Esimle baya bir tartıştık tamam diyorum hastalık için bişey demiyorum ama madem sabah beri hasta niye diğerleri götürmüyor da sen dedim. Tamam hadi bu hastalık yine bişey demim diyorum ama her zaman her koşulda bu böyle. Ben hamile halimle her gün hasta oluyorum ama diyorum bunca hastalık arasında sesini çıkarma diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir tek destekçim bir tek anlayanim yok. Ben sürekli gidip temizlik yapıyorum evlerinde bu halimle yapmayınca kıyamet kopuyor ben napocam Allah aşkına eşim desen hiçbir şekilde anlamıyor herseylerine ben koşuyorum yapmadığım zaman hep kavga kıyamet ama çok yoruldum gerçekten
Benim aklima gelen sey annesinin bi tek ona nazi gecebildigi. Evlilikle alakali defl yani. Ya en cok onu sevdgi icin boyle yapiyodr. Yada en sevmedgi boyle hayati zehir olsn istedgi icin. Sizce? Sevgisi nasıl

Midem bulanıyor başım dönüyor, kendimi kötü hissediyorum diyip evde yatsanız dinlenseniz de kayınvalidenizin yanına gitmeseniz olmaz mı. Ben bu durumda olsam çok zorlanırım gerekirse doktorla iş birliği yapıp ondan kritik zaman olduğunu, kendimi yormamam gerektiğini ve eş olarak ona büyük sorumluluk düştüğünü desteğini esirgememesi gerektiğini falan söyletirdim.Bi düşünün bence sizde. Şu dönemde önceliklerinin ne olduğuna karar vermesi gerek eşinizin.Ailesinin de tabi.
Umarım herşey gönlünüzce sonuçlanır

Naz yapmayınca erkekler anlamiyo heralde. Güçlü kadın olunca malesef ben bir şey yapmasam da olur diye dusunuyo erkekler. Hamilelik gibi hassas bir dönemde bile anasının ufak tefek dertleri ya da kaprisleri daha öncelikli olabiliyor...

Niye gidip temizlik yapıyorsun.Yapmayınca sana laf söyleme haklarını nerden buluyorlar.Tavrını eşine alacaksın.Ve istemediğin hiçbir şeyi yapmayacaksın.Temizlik de dahil.

Ben anlayamiyorum , neden baskasinin evini temizliyorsunuz? 40 yillik omrumde duymadim boyle birseyi , surekli bdv de okuyoruz
Ne ailemde ne akrabalarimda ne arkadaslarimda , neden yapiyorsunuz bunu?

Eger bu kisi kayonval
Ben anlayamiyorum , neden baskasinin evini temizliyorsunuz? 40 yillik omrumde duymadim boyle birseyi , surekli bdv de okuyoruz
Ne ailemde ne akrabalarimda ne arkadaslarimda , neden yapiyorsunuz bunu?[/ eger bu temizlik yaptigi kisi kayinvalideyse. Arada hasta oldugunda rica ettiginde yapilabilir sahsen ben ayda kalabalik misafir geldiginde gidiyorum. Evliligimin 5. Ayina kadar hemen hemen her hafta her isine gucune yardimci olurdum 2 gun araylada ziyarey ederdim. Ve bu temizlik ve gitme olayini 3 4 gube cikardigimda sanki hic gitmiyormusum gibi konusuldu. Temizlik konusuna gelince nezaman geldin? Oldu. Ve ben bu olayin sabahinda kayinvalideme temizlige gittim kocamla co kotu qrami actilar vs dusundum tasindim mesafemi koydum kafam esince gidiyorum tepkimi de koydum. Yeri geldigi zamanda temizlik icin yardi.ida gidiyorum ama sadece ben istedigim zaman. Demek istedigim ne tamamen baglari koparin nede sıkı fiki olun . Mesafeli olun ben en basinda yapmam gerekeni el insanin kazigibi yedikten sonra ogrendim

niye hamile hamile kaynana evini temizliyorsunuz? kıyamet koparsa kopsun. çok meraklılarsa kendi çocukları temizlesin, hizmetçi misin sen? ben anlamıyorum bu kadınları ya, niye bu düzene razı oluyorsunuz?

Back
X