Ben anlayamiyorum , neden baskasinin evini temizliyorsunuz? 40 yillik omrumde duymadim boyle birseyi , surekli bdv de okuyoruz
Ne ailemde ne akrabalarimda ne arkadaslarimda , neden yapiyorsunuz bunu?[/ eger bu temizlik yaptigi kisi kayinvalideyse. Arada hasta oldugunda rica ettiginde yapilabilir sahsen ben ayda kalabalik misafir geldiginde gidiyorum. Evliligimin 5. Ayina kadar hemen hemen her hafta her isine gucune yardimci olurdum 2 gun araylada ziyarey ederdim. Ve bu temizlik ve gitme olayini 3 4 gube cikardigimda sanki hic gitmiyormusum gibi konusuldu. Temizlik konusuna gelince nezaman geldin? Oldu. Ve ben bu olayin sabahinda kayinvalideme temizlige gittim kocamla co kotu qrami actilar vs dusundum tasindim mesafemi koydum kafam esince gidiyorum tepkimi de koydum. Yeri geldigi zamanda temizlik icin yardi.ida gidiyorum ama sadece ben istedigim zaman. Demek istedigim ne tamamen baglari koparin nede sıkı fiki olun . Mesafeli olun ben en basinda yapmam gerekeni el insanin kazigibi yedikten sonra ogrendim