İyi akşamlar arkadaşlar, eşimin ailesi ile evlendiğimiz günden bugüne kadar sorunlu bi ilişkim oldu, kaynanalık yapmaya çabalayan bir adet k.v., örümcelik yapmaya çabalayan bir adet görümce. Çok olaylarımız oldu şimdi bunları anlatıpta konuyu uzatmak istemem. Eşim bu olayların neresindeydi derseniz benim haklılığım ortada olduğu için sağolsun yanımdaydı, ailesi ile 1 yıldan fazladır görüşmüyoruz. K.v. bana olmadık laflar etti neyse keza annemede. Bende haklı olarak görüşmek istemedim konu annemede gelince. Eşimlede ailesi bu olaylar üzerine görüşmedi 1 tane evladım var( Allahım herkesin evladı ile benimkinide bağışlasın) torunlarını bile bu 1 senelik süre zarfında nasıldır iyi midir falan filan sormadılar, önemli mi benim için önemli değil, her neyse geçenlerde eşim belki benden çekiniodur şudur budur deyip özlemişlerdir onlar utanmıyosa ben utandırayım deyip evladım ile gittiler, bende babane dede görsünler dedim, neyse görmüşler etmişler. Eşime bayramda annenlere bayramlaşmaya giderken tek gidersin, tamam şu bu geçen götürdün ama el kadar yavrunun halini hatrını sormayıpta alışkanlık haline getirip evladım tekrar gidemez dedim. Eşim sanki olan olaylar hiç yaşanmamış gibi benle kavga etti. Siz olsanız nasıl düşünürsünüz. Ben haksız mıyım
Ekleme yapıyım arkadaşlar: kavga sebebimiz geçen sene bu zamanlar bayram öncesi k.p. eşimi arıyor görümceden olan 15 yaşındaki toruna 200 tl bayram harçlığı kıyafet ve yemeğe götürmemizi söyliyor( her bayram harçlığını falanda verirdik) eşimde bu emrivaki üzerine görümceden için; benim evladımın ilk bayramı o yapsın ben zaten yaparım diyor. Her neyse bayramda görümce tarafından bir harçlık falan olmuyor. Biz bunu mesele etmiyoruz. Ama k.v. ve k.p. neden harçlık vermedik diye bizle kavga ediyor. Olay buradan çıkıyor ve bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorum
Ekleme yapıyım arkadaşlar: kavga sebebimiz geçen sene bu zamanlar bayram öncesi k.p. eşimi arıyor görümceden olan 15 yaşındaki toruna 200 tl bayram harçlığı kıyafet ve yemeğe götürmemizi söyliyor( her bayram harçlığını falanda verirdik) eşimde bu emrivaki üzerine görümceden için; benim evladımın ilk bayramı o yapsın ben zaten yaparım diyor. Her neyse bayramda görümce tarafından bir harçlık falan olmuyor. Biz bunu mesele etmiyoruz. Ama k.v. ve k.p. neden harçlık vermedik diye bizle kavga ediyor. Olay buradan çıkıyor ve bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorum
Son düzenleme: