Eşim ve ailesi

Ailesi değil.kızı dedi gelme buraya diye üstelik babasının evinde.ben de burası benim annemin babamın evi sana mı sorucam gelirken dedim.eşimin babası tek kelime etmedi

Ailesi değil.kızı dedi gelme buraya diye üstelik babasının evinde.ben de burası benim annemin babamın evi sana mı sorucam gelirken dedim.eşimin babası tek kelime etmedi

Sizin anne ve babanızın evi değil, görümce ve eşinizin anne babasının evi.
Eşiniz ses etmiyor, kp ses etmiyor, görümce gelme diyor, şu halde siz niye gidiyorsunuz? Kp ve kvye bayıldığınızdan, onlarsız yapamadığınızdan değil herhalde. Görümceyle inatlaşmaya hususi gitmeye çalışıyorsunuz.

Ne geçecek elinize?

Ee karşılık vermişsiniz yeterince. Neden bir de sevgilinin annesine veya teyzesine gidip anlatıyorsunuz ara bozmaya çalışıyorsunuz?
Kaynana adayı ağzının payını versin mi dediniz içinizden

Az önce eski konuna baktım. Neden bozuştuğunuzu anlamaya çalıştım. Yazı dilinizi çok anlayamadığım için konuya hakim olamadım. Siz haklısınız diyemeyeceğim, hep görümceme destek oluyorlar sana olmuyorlar demişsiniz eşinize, avukat falan aramışsınız. Şimdi de görümcenin sevgilisine gitmişsiniz, ailesi ordayken konuşmuşsunuz. Aaa bizim oğlanın ne biçim sevgilisi var dediklerini mi düşünüyorsunuz sizi tanımıyorlardır bile. Öfke kontrol sorununuz vaR anladığım kadarıyla, yaptıklarımın sonu nereye çıkar düşüncesi size uzak.

Beni dışladığı için sevinecek daha ne geçain

Sizde eş aileaide normal değil
Hiç görüşmemeniz en iyisi.
Görüşüp ne yapacaksınız bırakın uzak olun daha iyi.
Ben 11 yıldır görüşmüyorum biyerim eksilmedi
Bu üslupla gorusseniz de birbirinize girersiniz zaten.
Bana kendi kardeşim bunları söylese görüşmem.

Beni dışladığı için sevinecek daha ne geçain

Onun eline geçeceklerinden bahsetmiyorum, ben sizin elinize gidince ne geçeceğinden bahsediyorum.
Görümceyi kudurtayım diye gitmeye çalışıyorsunuz anladık o kısmı. O zaman "Babamın anamın eviiğ" demeyin bi kere dürüst olun, hislerinizi açıkça söyleyebilin.

Ayrıca görümceyle dikleştikçe yeni kavgalar çıkarmaktan başka ne yaşayacaksınız? Çocuğunuzun bu hırlaşmalara şahit olacak olmasından da mı çekinmiyorsunuz? (Çocuğum da oradaydı diye şikayet ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz) Çok saçma hareketler. Görümce gelme derken kp susuyorsa tasdikliyordur. Siz daha neyin dövüşünü yapacaksınız? Rezillikten başka bir şey değil.

Sizi mutsuz ediyorlarsa görüşemeyin

O da var biriyle sorun yaşiyor, digerlerine ne oluyor? Anne baba dedigin ortayi bulur bunlar taraf seçiyor.
Yukarda dedigim gibi gorumcemle tartisarak gorusmeyi kesmistik ama diger gorumcelerden biriyle aramiz iyidir. Hatta konusu bile geçmedi aramizda gorumcemle aramizda tartisma olmamis veya bilmiyormuş gibi davraniyor herkes.
Kv, kpin topluca tavir almalari normalde kendilerini zararli cikarir ama konu sahibinin eşi aileci oldugundan...

Kavga sırasında iyi yapmışsın söylediklerinde bazen bazılarına gereken cevabı vermek gerekiyor yalnız sonrasında başkalarına anlatmak durup mesaj atmanıza gerek yoktu ondan tepki yokken ayrıca görümceni başladığın gibi eşine de yap en büyük suç onun aytıca seni sormaysanız aramayanı sende sorma arama Gitme hadi bir ararsın iki atarsın eşin için onlar yapmasiz aramazlarsa sende yapmazsın ayrıca niye görüşmek istiyorsun bu kadar onlar istemezken

Her şey tamam da, görümcenin sevgilisinin evine gitmek nedir ki?
Aslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattım

Aramadığımda da annesi hiç aramıyorsun diyor bu kez

D derin0000 yargılamadan, etiketlemeden yazmaya çalışıyorum basamak basamak. Fark edebiliyor musunuz kendinizi içine düşürdüğünüz hali?

Olayların başlangıcını bilmiyorum, belki çok haklı bir nedenden böyle bir öfke birikmeye başladı içinde ve karakter olarak da kincilik varsa bir miktar (Bende de vardır, bazı hareketleri sergileyen insanlara kinlenirim), öfkeni de nasıl kontrol edeceğini, onu duyumsadıktan sonra nasıl çıkarıp rahatlayacağının doğru yöntemlerini de bilmiyorsan işte böyle olur. Haklıysan bile, dibine kadar haksız hale getirirsin kendini, öfken o kadar kör eder ki savaş açtığın düşmanla uğraşırken dibindeki ufak çocuğunun bundan nasıl kötü etkileneceğini-korkacağını vb düşünemez, sevdiklerini ve senin korumana muhtaç insanları da dolaylı olarak hırpalarsın. Olayları doğru değerlendiremez, üzerine üzerine gider ve gittikçe de daha çok hata yapar, çevrene karşı berbat bir insan profili çizmeye başlarsın.

"Psikolojim bozuk, psikolojimi bozdular" diye yazmışsın ya; olabilir, dediğim gibi olayların başlangıcını bilmiyoruz. Ancak psikolojinin bozuk olması, sana sonsuz bir haklılık tanımaz. "Psikolojim bozuk ondan yaptım, psikolojimi bozdular ondan böyle oldu" demeye alışıp bir kart oyununda bunu joker gibi her yere kullanmaya başlamadan önce, öfke kontrolün üzerine terapi almanı öneriyorum.

Bunu önce kendin, sonra evladın için yap.

Açıkçası şu cümlelerden ve yaptıklarından sonra babamın evine asla sokmam böyle bir gelinim olsa, girerse kardeşi, torunu girer o eve;siz gitmeyin bir daha, kaldı ki kimse sizi istemiyor işte.

Görümce de sütten çıkmış ak kaşık değil de olursa olsun bilmem al orana burana sok diyemezsiniz, küfredemezsiniz. Görümcesinin sevgilisinin evine gidemezsiniz, geçmişine burnunuzu sokamazsınız. Tartışın, yeri gelir büyük de olsa ses de yükseltin de bu nedir?

Benim yengem bana ve ailemize bir ton terbiyesizlik yaptı, ağzı ishalli gibi kes dedi küfürler etti, bir daha bu eve gelmeyeceksin diyerek kovdum. Utanmadı geldi, boğazından tuttuğum gibi saçını başını yolup kapının önüne koydum. O gün bugündür aile apartmanımızın sınırlarımıza yaklaşamıyor.

Kısaca gitmeyin, şu saatten sonra kendinizi rezil edersiniz ki etmişsiniz de. Daha büyük rezillikler çıksın istiyorsanız buyrun. Bundan sonrası anlattığım gibi saç baş yolmaya kadar gider.

Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…