Ailesi değil.kızı dedi gelme buraya diye üstelik babasının evinde.ben de burası benim annemin babamın evi sana mı sorucam gelirken dedim.eşimin babası tek kelime etmediOlayın başlangıcı nedir?
Ayrıca bu geçen senenin kavgası olmalı, plaj mlaj var.
Karışık yazmışsınız.
Şu anki durum, bu kavgadan ötürü ailenin "Gelin gelmesin" demesi ve sizin gitmek istemeniz mi? Çok saçma.
Ailesi değil.kızı dedi gelme buraya diye üstelik babasının evinde.ben de burası benim annemin babamın evi sana mı sorucam gelirken dedim.eşimin babası tek kelime etmedi
Ee karşılık vermişsiniz yeterince. Neden bir de sevgilinin annesine veya teyzesine gidip anlatıyorsunuz ara bozmaya çalışıyorsunuz?Üslup karşındakinin tavrına göre belirlenir.bana bunları diyecek susup oturayım mı.Amacıda o ya kendiyle küsüm diye anne babasıda beni dışlasın yok saysın.bu kezde aramasam eşim annem babam sana ne yaptıda aramıyorsun diyecek
Beni dışladığı için sevinecek daha ne geçainSizin anne ve babanızın evi değil, görümce ve eşinizin anne babasının evi.
Eşiniz ses etmiyor, kp ses etmiyor, görümce gelme diyor, şu halde siz niye gidiyorsunuz? Kp ve kvye bayıldığınızdan değil herhalde. Görümceyle inatlaşmaya hususi gitmeye çalışıyorsunuz.
Ne geçecek elinize?
Beni dışladığı için sevinecek daha ne geçain
Sizi mutsuz ediyorlarsa görüşemeyinMerhabalar.Daha öncede eşimin ablasıyla sıkıntılar yaşadığımı belirtmiştim.iş geçen yaz çok farklı bir boyuta geldi.ailesinin yanına gittik şehir dışına görümcemde aynı sitede oturuyor kayınvalidemle. kahvaltıda tartıştık bana bir daha buraya gelme dedi.ben de sende benim ölüme de dirimede gelme dedim.kayınpederim tek kelime etmeden torununu alıp dışarı çıktı.üstelik benim çocuğumda ordaydı .eşim ablasının bu lafı üstüne benim elimi kolumu tutup sakinleştirmeye çalıştı.ablasına hiçbir şey yapmadı tek söz bile.üstüne ablası 2 gündür plaja götürdük yemek hesabını ödedim ya ondan şımardı bu rezilliği dedi bana.bende al paranı ...sok dedim o kadar sinirlerim bozuldu ki valizimi topladım kardeşimi aradım başka şehirden arabayla gelip çocuğumla beni aldı.eşime sen de gel bizi yalnız bırakma dedim gelmedi . O sinirle görümcemin sevgilisinin evine çıktım önce annesi teyzesi ordaydı tüm olanları anlattım.hepsine.öyle gittim.onada 2 kocasına o kadar para yedirmişsin bana gelince mi zoruna gitti diye msj atıp gittim.ailemin yanına.annem eşimi aramış eşim geldi hiçbir şey olmamış gibi bizi aldı evimize döndük.hala bana ablasını savunuyor.ailesi kızlarıyla aram kötü diye 3 yıldır evimize gelmiyor.eşimde bana izmir e gelmeni istemiyorum ben tek gideceğim dedi.ailemde kızımızı ablan istemiyor diye dışlayamazsın gelecek dedi.ailesi ben aramasam arayacakları yok zorla konuşıyorlar.kızlarından taraflar.psk.bozuldu artık yıllardır ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım oraya gitmeli miyim .onlar aramazsa bende aramamalıyım bilmiyorum...
Ben olsam kızıyla aram kötü diye evime gelmeyen eş ailesinin evine gitmezdim bile. Ne güzel işte gelmiyolar evine sende gitme ohh kafan rahat etsin. Niye kendi kendine bela arıyosun? Eşinede kızdım açıkcası dengeyi sağlayamamış.
Aslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattımHer şey tamam da, görümcenin sevgilisinin evine gitmek nedir ki?
Böyle görümce asıl ırak olması gerekenBöyle gelin evlerden ırak..
Aramadığımda da annesi hiç aramıyorsun diyor bu kezKavga sırasında iyi yapmışsın söylediklerinde bazen bazılarına gereken cevabı vermek gerekiyor yalnız sonrasında başkalarına anlatmak durup mesaj atmanıza gerek yoktu ondan tepki yokken ayrıca görümceni başladığın gibi eşine de yap en büyük suç onun aytıca seni sormaysanız aramayanı sende sorma arama Gitme hadi bir ararsın iki atarsın eşin için onlar yapmasiz aramazlarsa sende yapmazsın ayrıca niye görüşmek istiyorsun bu kadar onlar istemezken
Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil miD derin0000 yargılamadan, etiketlemeden yazmaya çalışıyorum basamak basamak. Fark edebiliyor musunuz kendinizi içine düşürdüğünüz hali?
Olayların başlangıcını bilmiyorum, belki çok haklı bir nedenden böyle bir öfke birikmeye başladı içinde ve karakter olarak da kincilik varsa bir miktar (Bende de vardır, bazı hareketleri sergileyen insanlara kinlenirim), öfkeni de nasıl kontrol edeceğini, onu duyumsadıktan sonra nasıl çıkarıp rahatlayacağının doğru yöntemlerini de bilmiyorsan işte böyle olur. Haklıysan bile, dibine kadar haksız hale getirirsin kendini, öfken o kadar kör eder ki savaş açtığın düşmanla uğraşırken dibindeki ufak çocuğunun bundan nasıl kötü etkileneceğini-korkacağını vb düşünemez, sevdiklerini ve senin korumana muhtaç insanları da dolaylı olarak hırpalarsın. Olayları doğru değerlendiremez, üzerine üzerine gider ve gittikçe de daha çok hata yapar, çevrene karşı berbat bir insan profili çizmeye başlarsın.
"Psikolojim bozuk, psikolojimi bozdular" diye yazmışsın ya; olabilir, dediğim gibi olayların başlangıcını bilmiyoruz. Ancak psikolojinin bozuk olması, sana sonsuz bir haklılık tanımaz. "Psikolojim bozuk ondan yaptım, psikolojimi bozdular ondan böyle oldu" demeye alışıp bir kart oyununda bunu joker gibi her yere kullanmaya başlamadan önce, öfke kontrolün üzerine terapi almanı öneriyorum.
Bunu önce kendin, sonra evladın için yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?