- 16 Haziran 2011
- 16.102
- 70.339
- 798
Üslup karşındakinin tavrına göre belirlenir.bana bunları diyecek susup oturayım mı.Amacıda o ya kendiyle küsüm diye anne babasıda beni dışlasın yok saysın.bu kezde aramasam eşim annem babam sana ne yaptıda aramıyorsun diyecek
Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi
O kızlarıysa bu da oğulları sonuçta. Hadi gelinin hatrı yok oğullarınında mı hakkı yok? Ya ben çok şaşırıyorum burda okuduklarıma ya. Nasıl insanlar,nasıl aileler bunlar? Evlenmeden önce hiç mi tanıyamıyosunuz eşinizi,ailesini falan?O da var biriyle sorun yaşiyor, digerlerine ne oluyor?Anne baba dedigin ortayi bulur bunlar taraf seçiyor.
Yukarda dedigim gibi gorumcemle tartisarak gorusmeyi kesmistik ama diger gorumcelerden biriyle aramiz iyidir. Hatta konusu bile geçmedi aramizda gorumcemle aramizda tartisma olmamis veya bilmiyormuş gibi davraniyor herkes.
Kv, kpin topluca tavir almalari normalde kendilerini zararli cikarir ama konu sahibinin eşi aileci oldugundan...
Bu mudur?Bizden gitmeden önce yufka istediler götürdük .bir kaç gün sonra küflenmiş sanırım .bunu alırken bakmadınız mı dedi.eşimde içini nasıl görelim abla dedi.bende aynıtepkiyi verince ben sana demedim ki dedi.ben de fikrimi beyan ediyorum dedim ordan uzadı
Siz ne yaşadınız bilmiyorum tabi ama kimse beni boğazımdan tutup kağının önüne koyamaz .polisi yığarım o kapıya darp raporumuda alırım sonra uğraşsın dursunAçıkçası şu cümlelerden ve yaptıklarından sonra babamın evine asla sokmam böyle bir gelinim olsa, girerse kardeşi, torunu girer o eve;siz gitmeyin bir daha, kaldı ki kimse sizi istemiyor işte.
Görümce de sütten çıkmış ak kaşık değil de olursa olsun bilmem al orana burana sok diyemezsiniz, küfredemezsiniz. Görümcesinin sevgilisinin evine gidemezsiniz, geçmişine burnunuzu sokamazsınız. Tartışın, yeri gelir büyük de olsa ses de yükseltin de bu nedir?
Benim yengem bana ve ailemize bir ton terbiyesizlik yaptı, ağzı ishalli gibi kes dedi küfürler etti, bir daha bu eve gelmeyeceksin diyerek kovdum. Utanmadı geldi, boğazından tuttuğum gibi saçını başını yolup kapının önüne koydum. O gün bugündür aile apartmanımızın sınırlarımıza yaklaşamıyor.
Kısaca gitmeyin, şu saatten sonra kendinizi rezil edersiniz ki etmişsiniz de. Daha büyük rezillikler çıksın istiyorsanız buyrun. Bundan sonrası anlattığım gibi saç baş yolmaya kadar gider.
Sizinki normal bir küslük değil ki. Anne babası kızına, sevgilisi ve ailesine kızıyla ilgili bir sürü laf söyleyen gelini istemeyebilir. Kızıyla sizi bir mi tutacaklarını düşünüyorsunuz?Üslup karşındakinin tavrına göre belirlenir.bana bunları diyecek susup oturayım mı.Amacıda o ya kendiyle küsüm diye anne babasıda beni dışlasın yok saysın.bu kezde aramasam eşim annem babam sana ne yaptıda aramıyorsun diyecek
Gidip kolunu tuttum evetBu mudur?
Bence altında yatan başka sebeplerden vardır.
Eşiniz sizi diskalifiye etmiş o gün yanınızda olmayarak.
Belki kendince ortalığı durultma çabası idi ama bence yanlış.
Ayrıca hakaretlerin uçuştuğu ilişki de gitmenize de gerek yok. Olayla hiç ilgisi yokken sevgilisinin ailesine rezillik çıkarmanız da cabası.
Eşim elimi kolumu tuttu yazmışsınız. Şiddete mi meylettiniz
Aslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattım
Sizin anne ve babanızın evi değil, görümce ve eşinizin anne babasının evi.
Eşiniz ses etmiyor, kp ses etmiyor, görümce gelme diyor, şu halde siz niye gidiyorsunuz? Kp ve kvye bayıldığınızdan, onlarsız yapamadığınızdan değil herhalde. Görümceyle inatlaşmaya hususi gitmeye çalışıyorsunuz.
Ne geçecek elinize?
Benim ailemde deniz kenarında yaşıyor öyle saçma bi yorum yazmışsın ki ayrıca oturdukları yer izmirin köyünde bi site in yok cin yokBence inatlasmak için değil , plaj vs dediklerine göre aile deniz kenarında yaşıyor , konu sahibi de tatile gitmek istiyor ama istenmediği için çok hirslanmis , olay tamamen bu
Oğullarıyla görüşüyorlar zaten, gelini istemiyorlar. Görüşmek istememe hakları yok mu?O kızlarıysa bu da oğulları sonuçta. Hadi gelinin hatrı yok oğullarınında mı hakkı yok? Ya ben çok şaşırıyorum burda okuduklarıma ya. Nasıl insanlar,nasıl aileler bunlar? Evlenmeden önce hiç mi tanıyamıyosunuz eşinizi,ailesini falan?
Kardeşiniz gelip almış işte tee niye terminale gittiniz kiAslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattım
O kızlarıysa bu da oğulları sonuçta. Hadi gelinin hatrı yok oğullarınında mı hakkı yok? Ya ben çok şaşırıyorum burda okuduklarıma ya. Nasıl insanlar,nasıl aileler bunlar? Evlenmeden önce hiç mi tanıyamıyosunuz eşinizi,ailesini falan?
Üstelik benim hesabımı ödemedi sadece orada eşim ben ödeyim abla dedi ödetmedi.orada sevgilisi oğlu benim oğlum ve eşimde vardı.sevgilisinin otopark parasını ödüyor.da ben mi dedim benim hesabımı öde diyeYa şimdi bana kızacansınız ama görümceninde para mevzusu yapması falan hiç hoş değil ya. Konu sahibi haklı diye demiyorum ama benim görümcem beni kovsa,ödediği hesabın lafını yapsa bilmiyorum bende sakin kalamazdım sanırım. Al g*tüne sok da demezdim ama al paranı başımın gözümün sadakası olsun falan derdim. Keşke yinede bu lafı etmeseydin. Neticede yine yüz yüze bakacaksınız ister istemez. İnsanlar neyi paylaşamıyo cidden anlamıyorum.
Bence inatlasmak için değil , plaj vs dediklerine göre aile deniz kenarında yaşıyor , konu sahibi de tatile gitmek istiyor ama istenmediği için çok hirslanmis , olay tamamen bu
Terminale gidecektim önce sonra kardeşimi aradımKardeşiniz gelip almış işte tee niye terminale gittiniz kiTerminalde mi beklediniz abinizi?
Terminale gidebilecekseniz abinizi niye çağırdınız?
Biraz kaostan besleniyorsunuz sanki
Ohh sevgili annesine de anlattım artık terminale gitmeme gerek yok dediniz sanırımTerminale gidecektim önce sonra kardeşimi aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?