Eşim ve ailesi

Siz "üslup" u yanlış anlamışsınız. Üslup , ifade tarzı anlamına gelir.

Karşınızdaki insanla konuşur veya tartışırken kendinizi ifade ediş şeklinizin ; hayata bakış açınız ve kişiliğinizle güçlü bir bağlantısı vardır.

Söylediğiniz söz doğru olsa dahi söyleyiş tarzınız yanlışsa ; söylediğinizin doğru olmasının kıymeti kalmaz.

Son düzenleme:
Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi

Bırak onların torunu ise, onlar torunları için çabalamak istesin, onlar derdine düşsün tamam?
Düşmüyorlarsa da, evladın onları öyle bilir ona göre davranır. Zorla güzellik olmaz. Hele hele böyle söve sıvaya hiç olmaz.
Sen kendindeki durumları hallederek başla.

Olayların başı ne bilmiyorum ama bu kadar seviyeyi düşürüp sonra birşey olmamış gibi aileyle görüşmek istemek doğru değil.

Eşiniz size hak verip yanınızda durmuyor, boşanma noktasına gelmişsiniz, amcasına varana kadar herkese herşeyi anlatmış.
Bu evliliğin, ilişkilerin normal bir şekilde yaşanması zor.

Aileyle biraraya gelip, yeni kavgalar istiyor canınız herhalde. Eşiniz gitsin görsün kendi ailesini en mantıklısı bu.

O kızlarıysa bu da oğulları sonuçta. Hadi gelinin hatrı yok oğullarınında mı hakkı yok? Ya ben çok şaşırıyorum burda okuduklarıma ya. Nasıl insanlar,nasıl aileler bunlar? Evlenmeden önce hiç mi tanıyamıyosunuz eşinizi,ailesini falan?

Bu mudur?
Bence altında yatan başka sebeplerden vardır.
Eşiniz sizi diskalifiye etmiş o gün yanınızda olmayarak.
Belki kendince ortalığı durultma çabası idi ama bence yanlış.
Ayrıca hakaretlerin uçuştuğu ilişki de gitmenize de gerek yok. Olayla hiç ilgisi yokken sevgilisinin ailesine rezillik çıkarmanız da cabası.

Eşim elimi kolumu tuttu yazmışsınız. Şiddete mi meylettiniz

Siz ne yaşadınız bilmiyorum tabi ama kimse beni boğazımdan tutup kağının önüne koyamaz .polisi yığarım o kapıya darp raporumuda alırım sonra uğraşsın dursun

Sizinki normal bir küslük değil ki. Anne babası kızına, sevgilisi ve ailesine kızıyla ilgili bir sürü laf söyleyen gelini istemeyebilir. Kızıyla sizi bir mi tutacaklarını düşünüyorsunuz?

Gidip kolunu tuttum evet

32 yaşında yetişkin bir insansınız. Yazlık yerlerde toplu ulaşım problemli olabiliyor. Ancak siz 5 yıllık evlisiniz, kayınvalide kayınpederinizin evine de ilk kez gitmiyorsunuz herhalde. Evlerinden terminale veya merkeze gitme imkanlarını da biliyorsunuzdur.

Görümcenin sevgilisini konuya bile isteye dahil etmek istemiş olabilir misiniz ?

Kahvaltı sofrasında görümcenizle neyi paylaşamadınız ? Sofrada tartışma çıkarmak çok çirkin. Yaşlı başlı torunlarıyla sofraya oturmuş insanlara da , çocuklara da sofrayı zehir etmişsiniz.

Bence inatlasmak için değil , plaj vs dediklerine göre aile deniz kenarında yaşıyor , konu sahibi de tatile gitmek istiyor ama istenmediği için çok hirslanmis , olay tamamen bu

Bence inatlasmak için değil , plaj vs dediklerine göre aile deniz kenarında yaşıyor , konu sahibi de tatile gitmek istiyor ama istenmediği için çok hirslanmis , olay tamamen bu
Benim ailemde deniz kenarında yaşıyor öyle saçma bi yorum yazmışsın ki ayrıca oturdukları yer izmirin köyünde bi site in yok cin yok

Ya şimdi bana kızacansınız ama görümceninde para mevzusu yapması falan hiç hoş değil ya. Konu sahibi haklı diye demiyorum ama benim görümcem beni kovsa,ödediği hesabın lafını yapsa bilmiyorum bende sakin kalamazdım sanırım. Al g*tüne sok da demezdim ama al paranı başımın gözümün sadakası olsun falan derdim. Keşke yinede bu lafı etmeseydin. Neticede yine yüz yüze bakacaksınız ister istemez. İnsanlar neyi paylaşamıyo cidden anlamıyorum.

Oğullarıyla görüşüyorlar zaten, gelini istemiyorlar. Görüşmek istememe hakları yok mu?

Aynı şeyi görümce geline yapmış olsa gitme görüşme derdik. E bu insanlar da bunu tercih etmişler, istemiyorlar. Niye istemek zorundalar gibi davranıyoruz?

Kardeşiniz gelip almış işte tee niye terminale gittiniz ki Terminalde mi beklediniz abinizi?
Terminale gidebilecekseniz abinizi niye çağırdınız?
Biraz kaostan besleniyorsunuz sanki

Konu sahibinin hatali olduğu yerler var, ama adamin hatali oldugu yerler de çok.
Ben ne kadar kavga da etsem kufur edip, gorumcemin sevgilisine gitmem. Gorumcemle kavga edip elin adaminin kapisina "beni şuraya goturun" diye gitsem, ustune bi de olaylari anlatsam zaten boşanma davasi açilir o saatten sonra. Eşim de boyle davransa ben de boşarim şimdi yalan değil.

Konu kendi içinde her yönden ayri yorumlanasi. Aileden tut gorumce, eş, konu sahibi herkeste var bir şeyler.

Üstelik benim hesabımı ödemedi sadece orada eşim ben ödeyim abla dedi ödetmedi.orada sevgilisi oğlu benim oğlum ve eşimde vardı.sevgilisinin otopark parasını ödüyor.da ben mi dedim benim hesabımı öde diye

Bu da bi seçenek evet. Belki de tatil istiyor, gezme istiyor ve diretiyor. Torunları için, orası anne babamın evi de vb derken bu bencilliği örtüyordur ve bu isteklerini elde etmek için politik davranmayı düşünemeyecek kadar da kinlidir. :)

Politik davranmamış, duygusal yönünün ağır bastığı bir konu olduğunu düşünüyorum.

Kardeşiniz gelip almış işte tee niye terminale gittiniz ki Terminalde mi beklediniz abinizi?
Terminale gidebilecekseniz abinizi niye çağırdınız?
Biraz kaostan besleniyorsunuz sanki
Terminale gidecektim önce sonra kardeşimi aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…