Eşim ve ailesi

saçmalığa bak.verilen kişisel eğitime bak.çocuk kişiliği resmen hırsızlığın normal olduğu düşüncesiyle oturacak.

iyi yapmışsın çocuğun kalbini kırmamışsın sonuçta,onlar da bozulursa bozulsun hiç birşey kolay alınmıyor ..üstelik değil yeni gelin evi,kim olursa olsun evine misafir gittiğim insanın yatakodasına habersiz izinsiz girmeye utanırım akraba bile olsa.mahremdir,özeldir, bir çamaşırın ortada olabilir,yatak dağınık olabilir,ya da hiç biri olmasa da özelin olduğu için gözden uzak tutmak istiyor olabilirsin..çocuk bilmez girer ama bunu gören ona uyup tempo tutacağına sessizce çıkarmayı bilmeli düşünmeliydi..orası oğullarının bekar evi değil,senin de evin.bundan sonra çekinir ona göre davranırlar heralde.

bence suçlu değilsiniz. ayrıca eşinize şunu iyice anlatmanızı öneririm;
özellikle son dönemde anne babalar çocuğum incinmesin, kalbi kırılmasın, psikolojisi bozulmasın diye çocuğun her istediğini yapar oldu. çocuğa hayır demek, sınırlar koymak nun kalbini kırmak değildir. her istediği yapılarak mutlu edileceği sanılan çocuk heayatının herhangi bir anında hayır kelimesi ile karşılaşınca hırçın olur ve asıl o zaman psikolojisi bozulur. bu sebeple görümceniz çocuğuna iyilik yapmıyor yani. bi çocuk dantelin halay mendili olmayacağını, karyolanın oyuncak olmadığını bilmeli. yani biz çocuğu yönetmeliyiz, o bizi değil. pamklara sarmalrsak çocuğu tabi ki en ufak şeyde kalbi kırılır. ama önemli olan böyle ufacık meselelri takıp da hemencecik kırılan yapıda bi çocuğu yetiştirmemektir. umarım bunu onlar da anlar. ailece o çocuğa ne büyük zarar verdiklerinin farkında bile değiller. mümkün olursa bunu eşinize güzel bi dille anlatın
sevgiler

bana da kişisel gelişimini etkilememek için engel olmuyorum demişti gelen misafir

şımarıklık başka bi şey değl..

ben bekarken yengemle kursta bebekler diktik.o seneler modaydı,yatağın üzerine konuyordu.yengem onları yeğenime el sürdürmemiş.çocuğun içinde kalmış.ben de evlenince bebekleri yatağın üzerine koydum.yeğenim bana gelir gelmez o bebekleri alıp oynardı.tabii annesi de ses çıkarmazdı.ama yeğenim zarar vermedi hiç.oynayıp yerine koyardı.bazı annelerde var bu

Egem ablacım, cocuk evde bırakılmaz, cocuğum var diye anne eve de kapanmaz. Cocuğun ilgisi bir şekilde dağıtılmalı. Cocuğun sınırları cizilmeli diye düşünüyorum.

Biz kücükken öyle bişi yapsak annem bizi kulaklarımızdan duvara civilerdi eminim :) Tabi ki cocuktur sımarır ama annenin anında müdahale etmesi gerekiyor.

:) yazdığını görmedim ama biri kesin söyler diye düşündüm

Diyorum ya; cocuk bu alır kalemi duvarları da boyar ama anne de picasso izler gibi izlememeli Kalemi alıp cocuğun gözüne sokmalı dermişim ahahahaha

hahahahha
ay koptum
artık özel hayatın kamuya açılmış zanım
hemde dantelliyi kapmış cücük

işte mesele o zaten o çocuk bilmez
ama yengen pişmiş kelle gibi sırıtsa sinir olurdun
kadın özür dileyince sinirlenecek bişeyde olmuyo..

yanlış ona bi lafım yok
ama o kadar kişi içinde yataktan indiren konu sahibi olmamalıydı
şimdi ne oldu yarın öbür gün eşine çocukla ilgili birşey bile dese sen zaten onları sevmiyorsun olacak
ilk zamanlar aile konuları çok hassas oluyor o yüzden

Çocuğun olsun da gör!

yorumuna hem güldüm hem eyvahhhhh die tepki verdim yaa bian çocuğun öyle salonun ortasına geldiğini hayal ettim :) bnde utanırdım heralde ama çokta komik :) sıpaya bak sen insan bi çorap patik havlu bişi bulur gtmiş neyi bulmuş:)))

Elmayra senin olay çok fenaymış.ben daha beterini biliyorum ama..çocuk arkadaşın yatak odasına girmiş,kondomları almış eline aa anne bak x ablanın dolabında balon buldum diye milletin yanına getirmiş

Çocuğun olsun da gör!

bizim çocuğumuz olunca v ye gidelim elmayra
ama o bize gelmesin

kesinlikle bende çivilineceğimi düşünüyorum. iyikide öyle yapıyordu annemiz babamız.

evet yataktan indiren bencede konu sahibi olmamalıydı.yazıkki bunu onlar düşünememiş.

Çocuğun olsun da gör!

bende herkes gibi benim çocuğum öyle yapmaz derim olur biter

kırk yılında başında burda bana iyilik meleği dendi çok mutluyum

konu sahibi arkadaşım tamam anladık el emeği göz nur anneciğin işlemiş biliyorsun ki herkesin çeyizinde var onlardan

herkesin malı kıymetli evine yeni gelmiş birisine de hele ki eş ailesine bir kere görmezden gelebilirdin

belki sen o gün nasıl davrandıysan kimbilir o da sana salonu açmamıştır olabilir mi

cok utandım, babam falan da vardı :)

burun deliklerinden iceri sokacaktım ama cok sevimli görünüyodu sıpa Ama babaannesi onu yapmaması konusunda uyardı bir daha hic yatak odasına girmedi, salondaki sandalyelerimi cizdi ahahahaha cıkmadı o lekeler icimde kaldı

Elmayra senin olay çok fenaymış.ben daha beterini biliyorum ama..çocuk arkadaşın yatak odasına girmiş,kondomları almış eline aa anne bak x ablanın dolabında balon buldum diye milletin yanına getirmiş

ahahahahah balon ahahahahaha koptum

bizim çocuğumuz olunca v ye gidelim elmayra
ama o bize gelmesin

bence de gidelim ve onun duvarlarını cizdirtelim cocuklara, sonra da amaaan teyzesi sarıl öp diyelim D:

Çok fenasın iyilik meleği :) salonunu kilitlesen iyi olur badeyle benim bebeler senin yatak örtülerinle sandalyelerine saldıracak

Çocuktur ani hareketleri olabilir tamam buna dencek laf yok. Ben çocuğumu başkasının yatağında zıplarken görsem hemen indiririm. Hadi adet falan varmış onu yaptılar diyelim. Çay muhabbetine ne demeli? Çocuk dediğin çayla şekerle oynayıp etrafa saçar mı, anne bunu görür susar mı?

Çocuğum yok. Olduğu zaman çocuklara daha şefkatle yaklaşacağıma eminim. Ama bu durum şefkatle alakalı değil bence. Terbiye ile alakalı. Çocuğa hareket alanlarının serbestliğini, mahremiyeti çok küçük yaşlarda öğretmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…