Eşim ve ailesi

ben bu yatakta zıplatma işini bizdeki gibi,adet üzerine yapıldığını düşünüyorum.ben rahat bir insanımdır.gelenler de bende rahat etssin ki gittiğim yerde ben de rahat olayım isterim.rahatsız olduğum kişiye gitmemeyi tercih ederim.çocuklarımı da rahat büyüttüm.çocuklar artık apartman da yetişiyor.evimde de çocukları dağıtmayın,dökmeyin diye sürekli uyararak büyütmedim.oynarken dağıttılar ama oyunları bitince de topladılar.bu nedenle gelen çocuklara da müsamahalı davranıyorum

aman sizinkiler çocuk değil canavar olur be

ben normal çocuktan bahsediyorum ve ilk gelen misafirden bahsediyorum habire habire istemem

ben anlamam çocuk çocuktur
konudakiler babaanne
sende çocüklerin teyzesi sayılırsın
hatta gecede sende uyutup eve giderim belki

valla ben misafir geldiğinde bu yüzden yatak odamı hep kilitliyorum.sadece gelen kişinin çocuğu değil kendi oğlumda bunu yapabilir diye.

Bir kere cocuk cay içmez. Çay içme kararısın derlerdi eskiden
zuzuya attığım cevap senin içinde geçerli

Hele bi doğuralım da bak gör neler oluyo

çocuğu gardrobun içine sokucam
v nin neyi var neyi yok dağıtsın

Ben de mutfak dolabına sokayım bari tavalarla oynasın, seramik olanları cizmeye calıssın

Ben de mutfak dolabına sokayım bari tavalarla oynasın, seramik olanları cizmeye calıssın

bence de çocuklar çay içmez.onlara meyve suyu hazırlarım.benim sıpalar son 5 senedir çay içiyor

kızlar bana gelin.hele kızınız olursa daha süper olur bence.ben onları yerim,yerim

Olay 5 çayına dönmüş,hepinizi burda görünce bizim topik diye daldım bende.

Benim çocuklar büyüdü abla ,ama çok fırlama yiğenlerim var onları alır geilirm ben sana,hem biri kız çocuğu.

huzur dolacak v ..ne diyosun
şu kısırlıktan bir kurtulalım 3 er 5 er pırtlatıp v ye gidicem

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum
bende mi gariplik var

biz çocukken değil yatakta hoplayıp zıplamayı, çayı şekeri dökmeyi
yerimizden kalkmazdık

böyle anneleri cidden anlamıyorum.
yahu, hadi çocuk aklı ermez diyoruz da.

anasındaki akıl nerde?

yazıktır günahtır ya.

ne demek, benim yatağımda hoplayıp zıplayacak
kayınvalide ve saz arkadaşları da ona tempo tutacak.

terbiyesizlikten başka bişey değil bu.

orda kayınvalide kayınvalide olsaydı
oğlum gel hadi içeri gidelim deme zahmetinde bulunurdu.
anaya sözüm yok zaten.

başkalarının evinde hiç bişey demezler, kendi evlerinde çocuk bi şey yapsa hemen patlatırlar bi tane.

3 yaşındaki çocuğa şeker neden verilir acaba ?
hangi amaçla?

bunun dökeceği bariz bişey!
çay içiriyosan da al kucağına içir, sonra kaldır bardağı.

bırak ya! soğuk davransın görümcen.
senin için daha iyisi.

mesafeli ol o da haddini bilsin.
zıplattırmasın çocuğu orda burda.

eşine de söyle, yeğenini çok seviyosa alsın oynasın.

sevmek çocuğun yaramazlıklarına göz yummak olmamalı.

sonra böyle çığrından çıkar çocuklar.
kimseyi de dinlemez.

hay allahım ya.
bi de tempo tutmuş utanmadan.
kayınvalideye bak.

sanki ben yaşamışım gibi sinir oldum arkadaş.

Son düzenleme:
Olay 5 çayına dönmüş,hepinizi burda görünce bizim topik diye daldım bende.

Benim çocuklar büyüdü abla ,ama çok fırlama yiğenlerim var onları alır geilirm ben sana,hem biri kız çocuğu.

seninkileri de getir,onları da getir.onları bahçeye salar bizde keyif yaparız.ama çabuk gelin ki havalar soğumadan bahçe keyfi yapalım

iyilik meleği arkadaşım, orda benden başka belki 15 misafir daha vardı, yani görümce bana tavır yapmak için odasına sokmadı değil, salonu kirlensin istemedi. Ayrıca bizde yatak üstünde zıplatınca o cins çocuk olur gibi bir adet yok.. Sırf işte şımarık çocuk yatağa çıktı hopladı kaynanamda oğlumun evi diye tempo tuttu. Sanki o eşyaların parasını oğluyla birlikte ödemiyormuşuz gibi.. Bilinçaltında bu düşünce var işte, kardeşimin oğlumun evi istediğimizi yaparız burda, tabi eşiminde etkisi büyük zamanında o çocuğu şımartmışta şımartmış. Gene şımartsın ama bizim evimizde değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…