- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi gelinciK8787
-
bi anda olmamışkı çocuk yatağın üzerinde zıp zıp zıplıyo ve ona alkış tutuyolar???
bence benim evim dışındaki her yerde misafirimdir ben
evlensem annemin evine gezmeye gelsem bile orada misafirimdir ben
öyle düşünüyorum
o yüzden daha özenli olmalıyız..
Çok fenasın iyilik meleği :) salonunu kilitlesen iyi olur badeyle benim bebeler senin yatak örtülerinle sandalyelerine saldıracak
Çok fenasın iyilik meleği :) salonunu kilitlesen iyi olur badeyle benim bebeler senin yatak örtülerinle sandalyelerine saldıracak
çocuğu gardrobun içine sokucam
v nin neyi var neyi yok dağıtsın
aman sizinkiler çocuk değil canavar olur be
ben normal çocuktan bahsediyorum ve ilk gelen misafirden bahsediyorum habire habire istemem
cok utandım, babam falan da vardı :)
burun deliklerinden iceri sokacaktım ama cok sevimli görünüyodu sıpaAma babaannesi onu yapmaması konusunda uyardı bir daha hic yatak odasına girmedi, salondaki sandalyelerimi cizdi ahahahaha cıkmadı o lekeler icimde kaldı
ahahahahah balonahahahahaha koptum
bence de gidelim ve onun duvarlarını cizdirtelim cocuklara, sonra da amaaan teyzesi sarıl öp diyelim D:
bizim çocuğumuz olunca v ye gidelim elmayra
ama o bize gelmesin
Çocuktur ani hareketleri olabilir tamam buna dencek laf yok. Ben çocuğumu başkasının yatağında zıplarken görsem hemen indiririm. Hadi adet falan varmış onu yaptılar diyelim. Çay muhabbetine ne demeli? Çocuk dediğin çayla şekerle oynayıp etrafa saçar mı, anne bunu görür susar mı?
Çocuğum yok. Olduğu zaman çocuklara daha şefkatle yaklaşacağıma eminim. Ama bu durum şefkatle alakalı değil bence. Terbiye ile alakalı. Çocuğa hareket alanlarının serbestliğini, mahremiyeti çok küçük yaşlarda öğretmek gerek
zuzuya attığım cevap senin içinde geçerli
çocuğu gardrobun içine sokucam
v nin neyi var neyi yok dağıtsın
ben anlamam çocuk çocuktur
konudakiler babaanne
sende çocüklerin teyzesi sayılırsın
hatta gecede sende uyutup eve giderim belki
Bir kere cocuk cay içmez. Çay içme kararısın derlerdi eskiden
Hele bi doğuralım da bak gör neler oluyo
Ben de mutfak dolabına sokayım bari tavalarla oynasın, seramik olanları cizmeye calıssın
kızlar bana gelin.hele kızınız olursa daha süper olur bence.ben onları yerim,yerim
Ben de mutfak dolabına sokayım bari tavalarla oynasın, seramik olanları cizmeye calıssın
kızlar bana gelin.hele kızınız olursa daha süper olur bence.ben onları yerim,yerim
Olay 5 çayına dönmüş,hepinizi burda görünce bizim topik diye daldım bende.
Benim çocuklar büyüdü abla ,ama çok fırlama yiğenlerim var onları alır geilirm ben sana,hem biri kız çocuğu.
huzur dolacak v ..ne diyosun
şu kısırlıktan bir kurtulalım 3 er 5 er pırtlatıp v ye gidicem
bende herkes gibi benim çocuğum öyle yapmaz derim olur biter
kırk yılında başında burda bana iyilik meleği dendi çok mutluyum
konu sahibi arkadaşım tamam anladık el emeği göz nur anneciğin işlemiş biliyorsun ki herkesin çeyizinde var onlardan
herkesin malı kıymetli evine yeni gelmiş birisine de hele ki eş ailesine bir kere görmezden gelebilirdin
belki sen o gün nasıl davrandıysan kimbilir o da sana salonu açmamıştır olabilir mi
görmek istemezsin
aboww doğurup doğurup bana atacaksınız pışıkkk
egem kızım doğsun eğer yaramaz olursa sana gönderecem usluysa ben bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?